Какву Србију остављамо будућим генерацијама мора бити светије од наше садашњости

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Ауторска
Србија мора бити прво земља за све будуће Србе па после и за све остале који живе у миру са њима.
Искључива садашњост у Србији је битна само за себичне егоисте и није потребно уопште то даље коментарисати.
Сваки режим покушава од народа одузети нешто што је свето.
Јуче је то била част,слобода,достојанство а данас је то очување здраве животне средине и природних богастава Србије.
Недајмо да у нама преовлада похлепа и жеља да само нама данас буде боље а да сутра за наше унуке и праунуке ни трунку не бринемо.

Novoizabrana švedska premijerka Magdalena Anderson podnela je ostavku samo nekoliko sati nakon što je imenovana, kada je njen koalicioni partner iz Zelenih, napustio vladu.

Anderson je jutros izabrana u parlamentu, a već nekoliko sati kasnije podnela je ostavku jer njen predlog budžeta nije dobio podršku, a centristička stranka koja je bila koalicioni partner je napustila vladu.

Ovo se u SRBIJI nikada nece desiti!!!

https://rs.n1info.com/svet/nova-sve...ostavku-nekoliko-sati-nakon-sto-je-imenovana/

Novoizabrana švedska premijerka Magdalena Anderson podnela je ostavku samo nekoliko sati nakon što je imenovana, kada je njen koalicioni partner iz Zelenih, napustio vladu.

Anderson je jutros izabrana u parlamentu, a već nekoliko sati kasnije podnela je ostavku jer njen predlog budžeta nije dobio podršku, a centristička stranka koja je bila koalicioni partner je napustila vladu.

https://rs.n1info.com/svet/nova-sve...ostavku-nekoliko-sati-nakon-sto-je-imenovana/
Kakvba država , kakvi ljudi , naši kad se zakače za mebl fotelje ciklon B ga ne otkači .

sve kod nas moze samo da se uzjase vlast

na primeru svedske i jos nekoliko drzava vidimo da covecanstvo moze mnogo bolje

ali je svedjana suvise malo

Gledah ja tako film, Linkoln. I to samo mali deo. Još uvek nisam pogledao ceo film, a pogledao sam svakakve gluposti i pre, i u poslednje vreme...

I znate šta mi je zapalo za oko? Linkoln nešto filozofira, a dečak se igra....nadam se da se neće igrati u jalovoj i prljavoj Srbiji, radioaktivnoj...Ali šta ja znam...

Ne brinimo mi mnogo, snaće se oni. Ako mi stariji ne zabrljamo previše...
Naravno treba ih ljudski vaspitati(ne čini ono što ne želiš tebi da učine), obrazovati(široko obrazovanje, negovati afinitete), naučiti disciplini(poštovanju i razumevanju da pripadaju zajednici), ali i dozvoliti njihovom duhu da se širi... Ali sve je repriza...Malko drugačija svačija jedinstvena, a opet ukrug....

Spoiler alert IGRA PRESTOLA
Zašto su se gledaoci naljutili na autore serije? Nisu samo zato što su im ubili Deneris, nego zato što nisu dozvolili da se točak slomi-zaustavi. I što je sve samo priča....

Ауторска
Србија мора бити прво земља за све будуће Србе па после и за све остале који живе у миру са њима.
Искључива садашњост у Србији је битна само за себичне егоисте и није потребно уопште то даље коментарисати.
Сваки режим покушава од народа одузети нешто што је свето.
Јуче је то била част,слобода,достојанство а данас је то очување здраве животне средине и природних богастава Србије.
Недајмо да у нама преовлада похлепа и жеља да само нама данас буде боље а да сутра за наше унуке и праунуке ни трунку не бринемо.
Nece biti Srbije za 150 do 200 godina ni naroda.

Back