Kakvu je Srbiju Vučić napravio?

Srbiju na vodi , samo sto malo fali , ali narod da je pametan , sto nije, on bi presao na Srbiju na vodi , ukinuo skole srednje osim za druzenje i onako kurseve, zadrzao 4 odelenja za celu srbiju da nesto vrede, i naravno strukovne skole, znaci za medicinske sestre obavezno svako mesto koje sad ima skolu da ima i dalje...

I tako smanje troskkove, fakulteti u inostranstvu su bolji i jeftinijhi za zavrsavanje kad se uzmu svi troskovi u obzir, a bolja zabava , utisak , znanje i sve je onda bolje..

A Srbija bude raj za lenje i za glupe i za one koji traze laku zabavu , turisticki raj i valjda ce bolje da se cuva ekologija, a ne ovo pisanje po svemu , rusenje svega sto moze i bacanje djubreta svuda gde moze..

I to je resenje za ovakav narod da uziva i da zivi lepo ..

Ali je previse glup da to prihvati , sve snobovi i pozeri..
A Vucic je doveo Srbiju nadomak ovoga, a sve ostalo je mnogo skupo i nemoguce, nemoj da mi prodajete pricu da Srbija moze biti Sorbona ili Cirih , u nauci , to nikad nece da se desi , ni za 100 godina da se sipaju pare kao blata da ih bude..

Pročitao sam samo prvu rečenicu tj. samo do onog 'planira'
dok je ono tvoje 'hrvatska kupila za to vreme nove leopard tenkove'
zvučalo kao da su tenkovi u Hrvatskoj.

Hrvati kukaju da nemaju ni jedan tenk jer su svoje tenkove poslali Ukrajini
za obećanje da će moći da kupe leoparde ali je sada Ukrajina prioritet i ko zna dokle će biti.

Pročitao sam samo prvu rečenicu tj. samo do onog 'planira'
dok je ono tvoje 'hrvatska kupila za to vreme nove leopard tenkove'
zvučalo kao da su tenkovi u Hrvatskoj.

Hrvati kukaju da nemaju ni jedan tenk jer su svoje tenkove poslali Ukrajini
za obećanje da će moći da kupe leoparde ali je sada Ukrajina prioritet i ko zna dokle će biti.
ugovori su potpisani, pare su date, dobice najmodernije leoparde, kao sto mi cekamo rafale.

Mada meni je ta vojna trka glupost i samo mazu oci raji, jer nece ni jedna ni druga strana ratovat, al kako god

Kakvu je Srbiju Vučić napravio? Stavivši medije pod svoju kontrolu krenula je strašna propaganda u kojoj učestvuju gotovo svi veliki mediji. Srbija kakvu je Vučić stvorio je u permanentnom sukobu sa Zapadom i većinski rusofilska. Takva Srbija odgovara Vučiću jer je on u njoj apsolitni gospodar. To je Srbija u kojoj ne postoji vladavina zakona već samovolja male grupe ljudi i gde jr Vučićeva reč poslednja, gde korupcija cveta i gde se ljudi zaglupljuju. To je SNS Srbija gde se forsiraju Karleuša i Aca Lukas na uštrb prave kulture. Da li želite da živite u takvoj sluđenoj Srbiji?

Vučić je protiv Zapada kada mu odgovara da drži mobilisanim svoje glasače a nije kada ide da moli za novac i da se otvore fabrike po Srbiji sa tog istog Zapada. Takođe Vučić je za Rusiju jer je stanovništvo Srbije većinski izrazito pa tako stiče političke poene a Rusiju ne zanima vladavina ljudskih prava u Srbiji jer i tamo nije najbolja situacija po tom pitanju. Vučić balansirajući između Zapada i Rusije održava svoju autokratsku vladavinu što mu je i cilj njegove vladavine.
Prvo sto mi pada na pamet je - smecarsku i sirotinjsku.

svaki ciga svoga konja hvali..pa tako i ti i Vu;čić i režimski mediji...svaki neuspeh je medijski pretvoren u uspeh...umesto da se poredimo sa zemljama zapadne Evrope i trudimo se da ih sustignemo u razvoju mi se poredimo sa Makedonijom i BiH koje su jednako uništene i propale a jaz između nas i zemalja Zapadne Evrope svakim danom sve veći....
Koga briga za tzv. zapadnu Evropu?

Studenti su svesni i osvešćeni, njih ne vode demagozi eu profesori , oni imaju svest da treba nešto da bude i za njihovu decu i sve unuke u Srbiji.
:lol: koju njihovu decu kad ce ziveti s roditeljima do 40. godine. Studenti nisu buducnost nijedne zemlje, u ovoj AI eri nikome ne trebaju duduci koji sricu brojeve na fakultetu kao da je 19. vek. To je nivo Platona i Aristotela, prohujalo s vihorom.
Vecu korist ce Srbija imati od dezurnih huligana nego studenata, da ne zalazimo i slicnost ponasanja.

Ne radi se o Av , radi se o svima posle Milosevića.
Napravili su Srbiju po svojoj meri i meri svojih čukununuka.
Studenti su svesni i osvešćeni, njih ne vode demagozi eu profesori , oni imaju svest da treba nešto da bude i za njihovu decu i sve unuke u Srbiji.

А шта је са Милошевићем?

Оставио је Србију сиромашну, у рушевинама.

А шта је са Милошевићем?

Оставио је Србију сиромашну, у рушевинама.
U stanju sa geopolitičkom situacijom u svetu.
Moraš da znaš da je sve nudio na blanko papiru, ali Oni su hteli propast Srbije.
Mislim da tebi Milošević nije pretio i hteo da hapsi kao mene , stoga mogu slobodno da kažem sa ove distance da je bio bolji od mnogih današnjih političara .

Back