gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
u *** al se raznogatio ovaj...quad havarija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I,sta sa tim?Nauci da napravis razliku izmedju sportova,BB je sport lepog izgleda a MMA je borilacki sport snage i vestine...
u *** al se raznogatio ovaj...quad havarija![]()
Ovo je brdo sala i ovako ne bi izgledao u zivotu.Treba naci neku sredinu izmedju ova dva momka.
![]()
brate lik je odvratan xDD. Jos ove vene
**** to nisam zeleo da vidim xDD
Jeste brdo sala, ali na neku foru je Fedor brz ko munjaKida
ebg, koliko znam, manji bf% => veca brzina...sad 'ebem li ga...freak of nature
![]()
Dobar je Fedor , ali ne dobija zene ko ZYZZ !!
Ovaj ZYZZ je smesan lik...ok,lepo je izgradio gornji deo tela,ali sta cemo sa nogama,one mu ne trebaju,zadnjica takodje,kao zrno graska...Faca mu je sva izvestacena,osmeh kupovni(uradili zubari),sav je FEJK.
Za 2 godine? Ne seri...6 godina bez steroida...uz veliku disciplinu...On je za 3 godine sa steroidima![]()
Ovaj ZYZZ je smesan lik...ok,lepo je izgradio gornji deo tela,ali sta cemo sa nogama,one mu ne trebaju,zadnjica takodje,kao zrno graska...Faca mu je sva izvestacena,osmeh kupovni(uradili zubari),sav je FEJK.
![]()
Mislim da ova tema treba da se preimenuje u : " Kakve gradju MUSKARCI najvise preferiraju kod momaka"![]()
Ako vam se ne svidja ZYZZ , sta mislite o Tinytrip-u
![]()
On nije "smeker" ko ZYZZ , bez steroida , i visok je 160cm !
To je po meni to,nema potrebe bilo sta menjati,ali 160 cm je malo,tj. kako za koga i za koju namenu...
A i roditelji su mu poginuli .. tak oda vise vezba iz depresije nego zbog devojki ;-;
Hteo sam da postujem jos neku ZYZZ-ovu sliku , ali sam onda nasao ovog i moram da vam pokazem
![]()
Te noge .... so jelly
(no homo)
brate lik je odvratan xDD. Jos ove vene
**** to nisam zeleo da vidim xDD
Jeste brdo sala, ali na neku foru je Fedor brz ko munjaKida
ebg, koliko znam, manji bf% => veca brzina...sad 'ebem li ga...freak of nature
![]()
sto pricate ko da je jedan zyzz, zyzz je bre internacionalni termin za stereotip seljacine koja se samo bilda i ide okolo i pokazuje curama
brate.. mislis da tog lika zabole![]()
hahaha neverovatno kako si u pravu xDD
Pa kad devojke cute,tj. ne ukljucuju se u spiku,sad mi vodimo abrove.![]()