Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

Meni se svidjaju i Jim i Din, preslatki su, mada je Feniks mogao da nadje bolju sliku za Dzejmsa.
Inace mi se svidjaju mrsavi (al' ne mnogo) i srednje razvijeni, a sto se tice visine dovoljno je da bude par centimetara visi od mene, znaci samo da ne bude nizi, a buduci da sam visoka nekih 1,60 m, i nije mi neki problem da ispunim taj kriterijum :D

hahah...jedan decko koji mi se baas svidja (i ja njemu hjoooj ^^ ) je visi od mene 20cm :D ali,ono,ok je...glupo mi je sto ne mogu da ga zagrlim oko vrata,a da to ne izgleda presmesno :lol:

Pa Morison je bio lep kao lutka ljubi ga majka. A danasnje devojke vole kratko osisane momke, da idu u teretanu da budu nabildovani://. I sad da ih pitate da li je lep Morison vecina bi rekla da je ruzan, a u svoje vreme je bio najveci smeker...Btw Dio ti li si AHAHHA.

Pa ko bi drugi... :D

pa ja bas volim dugu kosu kod tipova, sto duza to bolje, al kad je lepo negovana...a ovi sto je fenix postavio + Billy Idol...:zaljubljena: :brus:

6a00e54ffb97e688340105349844bb970b-800wi

Tih vremena odavnoooo nema vise 30 god da su ovakvih tipovi neki frajeri za kojima zene balave i koji vaze za najpozeljnije muskarce :ok:

sad su ti najvece face celavi i nabildovani poput Michael Scofielda,Vin Dizela i ostalih

pa ribe s kojima se ja druzim se i dalje loze na Morrisona... ;)
ali naravno takve su u manjini...:neutral:

^ ja sam bio sa devojkom koja je 3.5 godine starija od mene a niza za 33-34 cm. Tugaaaaaaaaaaaaaa

jes bila niza od tebe, al je bila talentovana za trpanje.... :p

Back