Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Aaa ! A sto onda svaka grupi girl je ubijala se od seksa!Kao muzicar sam prosao dosta toga i na kraju resio da ozenim nevinasce,neiskvareno jer ce me slusati,maziti,paziti i zvati Djodje. Kilometraza tih devojaka se zaista nije znala jer su znale u danu da budu sa trojicom a to znaci da iskustvo znaci 90%.U pravu si za onih deset al ja dosad nisam naisao na takvu.
Aaa ! A sto onda svaka grupi girl je ubijala se od seksa!Kao muzicar sam prosao dosta toga i na kraju resio da ozenim nevinasce,neiskvareno jer ce me slusati,maziti,paziti i zvati Djodje. Kilometraza tih devojaka se zaista nije znala jer su znale u danu da budu sa trojicom a to znaci da iskustvo znaci 90%.U pravu si za onih deset al ja dosad nisam naisao na takvu.
Sta bi najvise voleli da je dobro kod vase zene, jer je tesko naci kompletnu sa svim stavkama:
1- duge noge
2- zadnjica
3- struk
4- grudi
5- glava(zgodna u faci)
e ako za brak biras zenu po ovim kriterijumima svaka ti cast....
ovaj ima da promeni zene ko carape...nemoj ni da pokusavas onda...samo ti ebi i ni makac dalje
Sta bi najvise voleli da je dobro kod vase zene, jer je tesko naci kompletnu sa svim stavkama:
1- duge noge
2- zadnjica
3- struk
4- grudi
5- glava(zgodna u faci)
Kakve su joj noge,guza,struk,grudi,a tej glava otkrices u momentu kad se zapitas kako ona tebe zgrabi...obocno PREKASNO...
Preskoci to sve sto si naveo i biraj srcem ...
Nadaj se da se neces pokajati puno ...Ni cesto ...