- Poruka
- 7.025
He, he, ti si na redu tek treca, posle peach!
Zna se ko je prvi udario autorsko pravo na mr. Cage-a. :-P
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja u srcu:He, he, ti si na redu tek treca, posle peach!
divlja u srcu:Mi ga vec delimo. Malo kod mene, pa kad mi dosadi, ja ga dam vama, i tako!
batka_mija:imacu zenu koja radi i zaradjuje dobre pare tako da ja ne moram da se mucim i radim, nego imam dosta vremena da se zabavljam sa svalerkama koje ispunjavaju uslove sa naslova ove teme...
E, nemo' iz prve, molim te, aj' malo probni rad, pa ako zadovoljavam ce se dogovaramoblondi:ja da te zeznem, svasta :shock: ti bas stvarno imas lose misljenje o meni a ja bih da te zenim iz prve
esperanca137:ucinilo mi se da sam videla cicamacu
batka_mija:ma daaaaj... stvarno mislis da ovde ima drugacijih??!!
esperanca137:naravno,ja nikad ne generalizujem muskarce i zene
sve je individualna stvar
batka_mija:geneeee..... sta???
esperanca137:........8)
divlja u srcu:Ako su lice i dupe pola zene, sta cini drugu polovinu? :-?
random_cloud_form:Od nabrojanog, najbitnije mi je lice i sise.
Za mene ova dva cine pola zene.
esperanca137:ma ima njega za nas tri evo ja se slazem da ga podelimo
jos samo breskvica da se oglasi
Pa...svakako da duge grudi nisu za zanemariti....ali vrlo je bitno i da zena ima noge...to sigurno...zbog lakseg kretanja....zadnjicu, definitivno posto nekad mora i da sedne...grudi su takodje bitne...nije to lose da ih zena ima...a glava..pa i glava je bitna da bi sve ostalo besprekorno funkcionisaloparadizo:Sta bi najvise voleli da je dobro kod vase zene, jer je tesko naci kompletnu sa svim stavkama:
1- duge noge
2- zadnjica
3- struk
4- grudi
5- glava(zgodna u faci)
Pirate.. izgleda da ti taj rum osim na duhovnitost utiche na vid Chovek lepo napisao 'DOBRO' $to znachi da se podrazumeva da ima noge jer kako bi ukljuchivala/iskljuchivala svetlo?! Nece valjda chvrstim grudimaPirate:Pa...svakako da duge grudi nisu za zanemariti....ali vrlo je bitno i da zena ima noge...to sigurno...zbog lakseg kretanja....zadnjicu, definitivno posto nekad mora i da sedne...grudi su takodje bitne...nije to lose da ih zena ima...a glava..pa i glava je bitna da bi sve ostalo besprekorno funkcionisalo