Kakvu bi zenu zeleli u braku

Seksanje, seksipil i seksualnost se ne uce, nego razvijaju i ne zavise od broja promenjenih partnera.

Aaa ! A sto onda svaka grupi girl je ubijala se od seksa!Kao muzicar sam prosao dosta toga i na kraju resio da ozenim nevinasce,neiskvareno jer ce me slusati,maziti,paziti i zvati Djodje.z:) Kilometraza tih devojaka se zaista nije znala jer su znale u danu da budu sa trojicom a to znaci da iskustvo znaci 90%.U pravu si za onih deset al ja dosad nisam naisao na takvu.

Aaa ! A sto onda svaka grupi girl je ubijala se od seksa!Kao muzicar sam prosao dosta toga i na kraju resio da ozenim nevinasce,neiskvareno jer ce me slusati,maziti,paziti i zvati Djodje.z:) Kilometraza tih devojaka se zaista nije znala jer su znale u danu da budu sa trojicom a to znaci da iskustvo znaci 90%.U pravu si za onih deset al ja dosad nisam naisao na takvu.

whatever :neutral:, ako hoces, misli tako.z:)

Nijedno od tih pet stavki.
Znaci kod mene je sasvim drugi sistem vrednosti.

1.Da mi bude najbolji prijatelj(znaci dobra osoba)

2.Da me razume i shvata(to mu dodje isto pod prvo)

3.Da je koliko toliko vredna i smerna.

4.Ozbiljna i odgovorna(nije razmazena,umisljena)

5.Da gleda na svet realno(a ne da zivi u bajkama o novcu,kolima,vilama i vilenjacima)

6.Zatim pozeljno je da bude lepa,zgodna itd...itd...Ali ne preterano....

Sta bi najvise voleli da je dobro kod vase zene, jer je tesko naci kompletnu sa svim stavkama:
1- duge noge
2- zadnjica
3- struk
4- grudi
5- glava(zgodna u faci)

Kakve su joj noge,guza,struk,grudi,a tej glava otkrices u momentu kad se zapitas kako ona tebe zgrabi...obocno PREKASNO...
Preskoci to sve sto si naveo i biraj srcem ...
Nadaj se da se neces pokajati puno ...Ni cesto ...

Back