Kakvog bi švalera odabrali

Hm, nekog impotentnog koji ispunjava sve njene potrebe za muškarcem kao drugom, sagovornikom, podrškom, kome ne smeta da se potpuno posveti ispunjenju njenih potreba za ličnim ostvarenjem na emotivnim/društvenim/kulturnim/zabavnim/obrazovnim i sličnim poljima, dakle neko ko će 24/7 biti u pripravnosti ako ga ona pozove za gotovo bilo šta, čak i kada ne zove danima, nedeljama, godinama, neko ko je emotivan, romantik, stamen, pouzdan, ma skoro sve naj i tako...

Verujem da bi ona meni takođe odabrala neku švalerku od pola tone, hajdučkih brka i bez sisa, koja po ceo dan pere, čisti, riba (kuću i pokućstvo, i da puši samo drinu bez filtera), sprema hranu koju ne volim i ne dozvoljava da se izležavam u krevetu i gledam TV. U stvari, ne bi mi ni birala švalerku za sve to, izradila bi me da živimo sa njenom mamom.

Poslednja izmena:
e a kao ne bi vam bilo svejedno da vam se zena svalerishe. ja mislim da bi vam bilo svejedno ako imate televiziju sa fudbalom i pivom. jos bolje nece da vas davi (mada kakav je to svaler tj muskarac ako ne gleda to...)
znaci dobro je da ne voli fudbal

izvinite

Back