KAKVO SECANJE?

naterasi

Buduća legenda
Poruka
28.796
kakva su ljudima secanja jel su uvek iz iste perspektive, jel nekad se secamo kao da posmatramo dogadjaj ili sa svoje tacke gledista? ja kad sam poceo da razmisljam o tome, ne mogu da razdvojim razmisljanje o tome i neko prisecanje jer mi je uvek to u glavi pa ne mogu da procenim, a ne secam se kako sam se pre prisecao

u principu naš mozak kao hard disk beleži stavri momentalno i takve ostaju u našem sećanju
ako je enki događaj povezan sa dobrom ili lošom emocijom tako ćemo ga pamtiti i meriti se po tome
trebalo bi da da nam služe kao indikator po kome unapređujemo život i shvatamo stavri
ali ali često ostaje samo nema uspomena koja je nepromenjiva

kakva su ljudima secanja jel su uvek iz iste perspektive, jel nekad se secamo kao da posmatramo dogadjaj ili sa svoje tacke gledista? ja kad sam poceo da razmisljam o tome, ne mogu da razdvojim razmisljanje o tome i neko prisecanje jer mi je uvek to u glavi pa ne mogu da procenim, a ne secam se kako sam se pre prisecao

MISLIM da naša sjećanja boje naša osjećanja iz tih trenutaka

..reevaluacija..svjesni sadržaji dobijaju racionalno značenje..težnjaka nekonfliktnom stanju..što sadržaj češće dolazi u sjećanje to je veći njegov značaj za uspostavljanje ravnoteže ličnosti ...

Back