Kakvo misljenje imate o ludackom povecanju cene registracije automobila?

On ce isto da razmislja uvek, ne bitno da li je maloletan ili ne, stavovi se formiraju u tinejdzerskim danima, posle su nijanse. Dok god je takvih, sirotinju ima da satiru maksimalno. Mada neka, i treba, specificno smo zavidan, malouman i izkompleksiran narod. Slusam pre neki dan magacionere u jednoj veleprodaji, pricaj o nekom "drugu" i tece prica odprilike ovako:"boli njega... on ima platu 55hiljada" u smislu neka pukne malo i treba !! kad ima toliko "veliku" platu. Neverovatno je koliko su ljudi danas postali mizerni. Ne mogu vise ni da zamislim sta mi misle pojedini koje znam, a kamoli neznanci.

da nas narod je puno zavidan. cim je neko uspesniji od ostalih ljudi ga vise ne vole .

ljudi vole kad si siromasan, kad se mucis - da mogu da te zale.

a kad ti dobro ide i kad imas - spremi se da te pljuju i zavide ti.

da nas narod je puno zavidan. cim je neko uspesniji od ostalih ljudi ga vise ne vole .

ljudi vole kad si siromasan, kad se mucis - da mogu da te zale.

a kad ti dobro ide i kad imas - spremi se da te pljuju i zavide ti.
ma i to ti je lazna sekiracija i uzdizanje pred drugima samog sebe, ljudima u sustini puca ona stvar za bednike i izbegavaju ih...
kao i mnogi sto se lazno sekiraju za druge ovde sto kao "bacaju pare" na HHO ...

Jos jednom o besmislu registracije automobila tj oporezovanju istih po kubikazi kao merilu luksuza.

Osvrt samo na najluksuznija vozila.

Nov Cadillac CTS za 2014 godinu ce imati 2.0 turbo motor sa 272 konjske snage

Novi Mercedes ML ima motor od 2100 kubika dizel

Cak i novi Mercedes S klase tj S300 Bluetec model ima motor od 2100 kubika

Isto tako i Mercedes E klasa

BMW Serije 5 ima i dizel i benzinski motor od 2000 kubika oba motora imaju preko 200 KS

BMW X3 ima motor od 2000 kubika

Audi A6 C7 znaci novi model ima i bezinski i dizelski motor od 2000 kubika

Cak i Audi A8 novi ima verziju automobila sa motorom od 2000 kubika i elektromotorom tj hibrid.

To samo pokazuje kakav je besmisao i nepravda oporezovati automobile po kubikazi kao "merilu luksuza"

A sve je tako napravljeno zato sto Vucic, Dacic, Nikolic, Djilas, Tadic i ostala mafija na vlasti upravo vozi ove automobile.

Jos jednom o besmislu registracije automobila tj oporezovanju istih po kubikazi kao merilu luksuza.

Osvrt samo na najluksuznija vozila.

Nov Cadillac CTS za 2014 godinu ce imati 2.0 turbo motor sa 272 konjske snage

Novi Mercedes ML ima motor od 2100 kubika dizel

Cak i novi Mercedes S klase tj S300 Bluetec model ima motor od 2100 kubika

Isto tako i Mercedes E klasa

BMW Serije 5 ima i dizel i benzinski motor od 2000 kubika oba motora imaju preko 200 KS

BMW X3 ima motor od 2000 kubika

Audi A6 C7 znaci novi model ima i bezinski i dizelski motor od 2000 kubika

Cak i Audi A8 novi ima verziju automobila sa motorom od 2000 kubika i elektromotorom tj hibrid.

To samo pokazuje kakav je besmisao i nepravda oporezovati automobile po kubikazi kao "merilu luksuza"

A sve je tako napravljeno zato sto Vucic, Dacic, Nikolic, Djilas, Tadic i ostala mafija na vlasti upravo vozi ove automobile.

sveje to ok ,, a kogabi ti stavio na vlast jer svisuse izmenjali da vise nema ko ,, mislim dace uskoro da menjaju zakon ,, jer za registraciju obracunava jedno aza osiguranje drugo ,,

sveje to ok ,, a kogabi ti stavio na vlast jer svisuse izmenjali da vise nema ko ,, mislim dace uskoro da menjaju zakon ,, jer za registraciju obracunava jedno aza osiguranje drugo ,,

ko ide na politiku zna za koga sam ja al ne mogu da verujem kakve idiotske zakone mi imamo ovde kakve nema niko.

Znaci satro hoce da oporezuju LUKSUZNA VOZILA, pa dozvoljavaju da ljudi koji kupuju ganc nova najluksuznija auta kao Mercedese E klase, ML-ove, Audi A8 plate registraciju 300 evra a neki mucenih sa na primer Pezom 405 iz 1992 traze da plati 1500 evra???

Ne mogu da verujem da u tolikom broju drzavnih sluzbenika, nema nikoga sa mozgom, da kaze alo ljudi ovo je nepravda, daj da napravimo taj zakon kako treba.

Znaš da ljudi s 300€ ne voze novi A5 3.2 TFSI? :mrgreen:

da znam

Ali voze na primer neka starija auta , mada vecina ljudi je odavno takva auta ili parkirala u garazama i livadama ili registrovala na invalide.

Niko nije blesav da placa registraciju 1000-2000 evra godisnje za auto koji vredi 1000-5000 evra.

Tako je to kad je vlast neke zemlje previse pohlepna i lopovska.

Umesto da dobije na primer par miliona evra od tih ljudi sa registracijom od 500 evra - ovako dobiju QURAC u dupe sa registracijom od 2000 evra :mrgreen:

Back