Kakvo je vase seksualno opredeljenje?

Moje seksualno opredeljenje je:

• M - strejt

• Z - strejt

• M - bi

• Z - bi

• M - bi (probao bih)

• Z - bi (probala bih)

• M - gay

• Z - lez

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Relativno cesto imamo teme o homoseksualnosti, biseksualnosti, pa me zanima koliko ima ovde strejt, bi, gay, lez ljudi.
Kojeg ste vi seksualnog opredeljenja?

Za one koji ne bi javno o tome, ipak je to tabu tema, anonimna anketa ja gore pa izvolite.

==========

Pojasnjenje ankete:

Ovi sto u zagradama imaju da bi probali znaci da nisu imali iskustva sa istim polom, ali da imaju zelje da mozda probaju.

Poslednja izmena:
Relativno cesto imamo teme o homoseksualnosti, biseksualnosti, pa me zanima koliko ima ovde strejt, bi, gay, lez ljudi.

Za one koji ne bi javno o tome, ipak je to tabu tema, anonimna anketa ja gore pa izvolite.

==========

Pojasnjenje ankete:

Ovi sto u zagradama imaju da bi probali znaci da nisu imali iskustva sa istim polom, ali da imaju zelje da mozda probaju.

previshe si ti na internetu:lol:
i koja je poenta ovog pitanja inace?:D

previshe si ti na internetu:lol:
i koja je poenta ovog pitanja inace?:D

Moguce da jesam, stoji mi u lokaciji :)

Na temu me je inspirisala jedna tema o tome kako sve veci broj muskaraca vara zene sa drugim muskarcima, pa ispade da ima vise biseksualnih muskaraca (verovatno i zena) nego sto mislimo.
Pa rekoh da proverimo i kakvo je stanje na forumu. Mogao sam mozda da napravim i temu malo opsirniju, sa jos nekim pitanjem, ali mislim da bi kod ovako tabu teme potpalilo vatru.

==========

Pojasnjenje ankete:

retko ko ovde ima muda da napiše da je gej ili bi ili šta već
svi smo strejt

==========

Pojasnjenje ankete:

Apstinentna :)))))))

Back