Kakvi su vam odnosi sa komšijama

U principu je svuda isti komsiluk, trazi koliko mu treba, a uzme koliko mu das.
Jedine razlike ne zavise od socijalnog statusa, vec samo od zivotnog doba.
Starijima je dovoljno da imaju nekoga da im se nadje i da se pojavljuje povremeno,
mladji se bukvalno bore za svaku glupost. Pa je u principu najbolja uljudna distanca.

U principu je svuda isti komsiluk
ne slazem se.....imala sam nekoliko iskustva u raznim stanovima gde npr

- covek sa malim sinom sutira loptu i trupči i urliče kao tarzan...iznad nas stanovao...uljudno opominjali, skretali paznju, molili...nista!.....Odselili smo se

- iznad nas stan se izdavao....posle ponoci, a najcesce oko 03-04h su me budili tako cudni zvukovi i povremeni krici,,,sumnjali smo da je neka sekta u pitanju i da povremeno izvode rituale.....Prijavila sam njihovom stanodavcu...Jednom mi dosla na vrata neka mladja zena sa modrim podocnjacima i obucena u crno i pitala me da li sam se ja zalila na njih....Premrla sam od straha jer je ona strasno izgledala, i pocela da se izvinjavam da sam pogresila....Sreca, odselili su se.

- zid od sobe za spavanje nas delio sa komsijskim stanom gde je bila decja soba.....bukvalno svaki dan po ceo dan se culo urlikanje dece, resko lajanje nekog malog psa i onda urlikanje mame na njih...strava. Prodali smo ga, odselili se.

- ovde mi je neopisiva tisina...raj! Cesto imam utisak kao da niko ne zivi u zgradi...Sa dvorisne strane se cuje cvrkut ptica...Nestvarno. Jos necu da se selim:lol:

ne slazem se.....imala sam nekoliko iskustva u raznim stanovima gde npr

- covek sa malim sinom sutira loptu i trupči i urliče kao tarzan...iznad nas stanovao...uljudno opominjali, skretali paznju, molili...nista!.....Odselili smo se

- iznad nas stan se izdavao....posle ponoci, a najcesce oko 03-04h su me budili tako cudni zvukovi i povremeni krici,,,sumnjali smo da je neka sekta u pitanju i da povremeno izvode rituale.....Prijavila sam njihovom stanodavcu...Jednom mi dosla na vrata neka mladja zena sa modrim podocnjacima i obucena u crno i pitala me da li sam se ja zalila na njih....Premrla sam od straha jer je ona strasno izgledala, i pocela da se izvinjavam da sam pogresila....Sreca, odselili su se.

- zid od sobe za spavanje nas delio sa komsijskim stanom gde je bila decja soba.....bukvalno svaki dan po ceo dan se culo urlikanje dece, resko lajanje nekog malog psa i onda urlikanje mame na njih...strava. Prodali smo ga, odselili se.

- ovde mi je neopisiva tisina...raj! Cesto imam utisak kao da niko ne zivi u zgradi...Sa dvorisne strane se cuje cvrkut ptica...Nestvarno. Jos necu da se selim:lol:
Ni ja...preko puta mene je reka na kojoj je most. Kad pređeš most, ideš u šumu! Milina božja! 🤩

Sa jedne strane je bakica od 75g sama sve zna hebeš internet i novine pored nje :zcepanje: sa druge strane ima odmah di mog zida druga kuća tu niko ne stoji pa do te kuće stigla nova familija otac i 2 curice i si,čovjek se rastavio i došao ovamo,njega vidim visok zgodan a dicu ne vidim nikako niti se čuju niti izlaze,očito je to šok još za sve od rastave kako sam čula od žene koja im je iznajmila kuću.Kuća pired njih ajme majko tu se ne zna tko je lud,sve bi ih poslala na goli otok ubio me bog ako nebi.Imaju wc u kući i neće stoka nego idu iznad u grme i vrše nuždu veliku i malu pa nije mi jasno kakvi su to ljudi u pm.Red ipred nas svi u ku*** velikom,lik doveo 5 svojih žena u šetnju mogu do sunca,sunce ih ne smje da uvati vani,i tek navečer kad sunce ode mogu vani izaći
Sve u svemu strašno kad pogledam ljude oko sebe

Back