ne slazem se.....imala sam nekoliko iskustva u raznim stanovima gde npr
- covek sa malim sinom sutira loptu i trupči i urliče kao tarzan...iznad nas stanovao...uljudno opominjali, skretali paznju, molili...nista!.....Odselili smo se
- iznad nas stan se izdavao....posle ponoci, a najcesce oko 03-04h su me budili tako cudni zvukovi i povremeni krici,,,sumnjali smo da je neka sekta u pitanju i da povremeno izvode rituale.....Prijavila sam njihovom stanodavcu...Jednom mi dosla na vrata neka mladja zena sa modrim podocnjacima i obucena u crno i pitala me da li sam se ja zalila na njih....Premrla sam od straha jer je ona strasno izgledala, i pocela da se izvinjavam da sam pogresila....Sreca, odselili su se.
- zid od sobe za spavanje nas delio sa komsijskim stanom gde je bila decja soba.....bukvalno svaki dan po ceo dan se culo urlikanje dece, resko lajanje nekog malog psa i onda urlikanje mame na njih...strava. Prodali smo ga, odselili se.
- ovde mi je neopisiva tisina...raj! Cesto imam utisak kao da niko ne zivi u zgradi...Sa dvorisne strane se cuje cvrkut ptica...Nestvarno. Jos necu da se selim