Kakvi su vam kriteriji ?

Volim devojke sa osmehom na usnama i u očima....to su one što se osmehnu čim im se obratite, predusetljive su i saosećajne...njima je neprijatno i ako ne uzvrate pozdrav na ulici, zato što su prekasno čule i uočile onog ko ih pozdravlja, tužne su zbog pokislog , napuštenog mačeta, pate zbog dece u Avganistanu, vole prirodu i razumeju šta im pričam, imale su neku patnju u životu i okusile su i gorak deo života.
Razmažena derišta zaobilazim sa izvesnom dozom prezira.

...isto pitanje je i za ZENSKI pol, sa kakvim tipom ne bi mogli da budete ni teoretski takoreci.Mislim, neka svako napise bar po 3/4 primera sta su to osobine sa kome ne bi mogao, mogla da bude ni u snu.Izvoltega:milim pisite o tome.

Ne bih mogla da bude sa nekim ko je
1) lenj i nezainteresovan za zivot i buducnost - ne ambiciozan
2) lazov i prevarant
3) folirant
4) nizak
5) mamin i tatin sin (onaj koji se oslanja celog zivota na roditelje da mu resavaju stvari i probleme citav zivot)
6) razmazen i egoista i narcis
7) neuredan i ne vodi racuna o higijeni
8) glup
.................

:mrgreen: i ako ima mali K....

Evo po meni idealna
pic02.jpg

pic05.jpg

Nisam u sposobnosti da biram, kao i verujem vecina vas ovde. Ja uzimam sta mi se daje, osim do neke izvesne granice. Mada mnogo varira. Doduse Bog me je blagoslovio super devojkom, takva je volja njegova bila. Ali opet kazem nisam u sposobnosti da biram.

Fizicki:
1.da nema brkove
2.da ne bude gabaritna(da bude vise musko od mene)
3.da nema facu kao Gonzo iz Mapet sou-a
4.ne volim ekstreme,dakle anoreksicne i predebele ne dolaze u obzir

Karakter:
1.da ne bude razmazena ljankase,sa sindromom narodne pevaljke
2.da zna da spoji bar dve slozene recenice i da joj se prica ne vrti samo oko ogovaranja i hvaljenja same sebe
3.da ne bude patoloski ljubomorna
4.da me ne zove "kuco,maco,misicu" i slicnim nadimcima

Hvala Bogu,ja se obezbedio :heart:

Dakle, pitam NJU, pitam NJEGA, da li imate neke zamisljenje, odredjene kriterije sa KiME nebi mogli da budete intimni...recimo znam momke koji bi bili sa bilo kojom zenskom, ja bogami ne bih mogao ni pod pretnjom milicije sa izveznim zenskim osobama...isto pitanje je i za ZENSKI pol, sa kakvim tipom ne bi mogli da budete ni teoretski takoreci.Mislim, neka svako napise bar po 3/4 primera sta su to osobine sa kome ne bi mogao, mogla da bude ni u snu.Izvoltega:milim pisite o tome.

Neobrazovan,nepismen,bahat,provincijalac,zadrt,samoziv,uskih vidika,koji ne voli putovanja i trosenje para,da i naravno cicija,ili da to stavim kao prvo..........:cool:

Back