Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

Логика је следећа:

Жена рађа!

У женском телу расте и мушко и женско дете тј. женино тело дефинише и мушки и женски пол. Женско тело има ту моћ да хормонима изобликује оба пола.

Жена васпитава доминантно јер је дете до треће године фластерисано за мајку.

Жена је много моћна, далеко моћнија од мушкарца.

Зато ћу ја палицу одговорности за плејаду шоња међ' Србима ипак свалити на српску жену.

Другим речима, дечаци, од вас јако мало зависи. :lol:

Јесте моћна. У праву си. Мајка је изразито моћна фигура. Мајка формира карактер мушкарца.

Зато сматрам да мајка мора гајити мушко дијете осјећајем самопоуздања, јунаштва, чврстине. Да од њега направи орла чији се поклич пролама планинама.

Такав мушкарац инспирише касније и слабије жене да буду јаке. А онда ојачане жене стварају јаке синове и силне кћери.

Софија, признајем, више си у праву од мене, иако су нам ставови комплементарни. Суштинскије си дотакла проблем, што, наравно, није никакво изненађење када си ти у питању.

Браво!

П.С. Благо твојој дјеци.

Lupaš bre.Ovde gomila žena podržava pederluk kao način života a država finansira pederska udruženja.

Српкиње не подржавају педерлук. Српкиње воле расне мушкарце. Карактерно изнад свега. Да сам себе не цитирам, објаснио сам већ.

Једна, изразито интелигентна жена, а надасве препаметна, ме је инспирисала да поставим ову тему.

Јесу ли данашњи мушкарци и жене употребљиви за живот и изградњу јаке здраве породице?

Наиме, често сусрећем незадовољне и исфрустриране мушкарце, па и жене. Разочаране у супротни пол. Избор је, такорећи, никакав.
Ја, ипак, не дијелим тако сурово мишљење, некако ме свакодневно инспирише квалитет српских фертилних ресурса.

Али пустите мене. Моје мишљење није важно. Мени је стало да чујем Вас. Желим нешто да научим.

Шта су по Вама одлике правих мушкараца за брак? Да ли је тешко наћи таквог мушкарца?

Шта су по Вама одлике правих жена за брак? Да ли је тешко наћи такву жену?

Was ist das "брак"? :dontunderstand:

Ne znam... Nekako mislim da onaj ko nije u stanju da bude sam sa sobom tek nije u stanju da bude sa nekim, onako pravo, kako treba...

Mozda...a mozda i ne.Mozda nekome ko ne moze sam sa sobom zapravo nedostaje taj neko ko ce se sa njim dopunjavati i ko ce mu u zivotu biti taj deo koji nedostaje.Znam i ljude koji su se na bolje promenili sa brakom.Nazalost,malo ih je.

Koja ljubav u braku. Moji baba i deda se tukli. Ni danas nije bolje. Možda se ne tuku toliko, ali podvaljuju jedni drugima za medalju. To se najbolje vidi po deci. Čim deca ne šire ljubav, znači da ih roditelji nisu učili bolje.

Znam jednu emisiju na TV-u ženska priča o braku, a sama je razvedena, priča o govornim manama, a sama ima govornu manu. I sve samo zato da bi klinike imale bolju prodaju od te njene emisije. I tako je svuda u Srbiji. Nikoga ništa ne interesuje, već samo kako će pare da namakne. Kretenizam nad kretenizmima.

Da,upravo o tome sam i govorio.Ceo svet je generalno otisao u to sto ti nazivas kretenizmom a sto bi se moglo definisati kao skup svih najgorih mogucih osobina.Uostalom,kako neko da pozeli da na ovakav svet donese jos jedan zivot.Na svet koji ce ga namerno zaraziti najgorim mogucim bolestima da bi zaradio na njegovom lecenju...recimo...

Није ни било проблема, пријатељу...Kein брак, kein problem...:D

Добар је то проблем. Нека га :)

- - - - - - - - - -

Mozda...a mozda i ne.Mozda nekome ko ne moze sam sa sobom zapravo nedostaje taj neko ko ce se sa njim dopunjavati i ko ce mu u zivotu biti taj deo koji nedostaje.Znam i ljude koji su se na bolje promenili sa brakom.Nazalost,malo ih je.

Da,upravo o tome sam i govorio.Ceo svet je generalno otisao u to sto ti nazivas kretenizmom a sto bi se moglo definisati kao skup svih najgorih mogucih osobina.Uostalom,kako neko da pozeli da na ovakav svet donese jos jedan zivot.Na svet koji ce ga namerno zaraziti najgorim mogucim bolestima da bi zaradio na njegovom lecenju...recimo...

Знаш како, бој се овна, бој се говвна, кад ћеш живјети....

Немогуће је живот предвидјети, дај неком шансу као што је теби неко дао. Нека се боре са изазовима.

Mislila sam da necu imati sta da nepisem, da je sve na ovu temu vec napisano i receno, odavno, ali... Razgovor sa drugaricom me je skoro sokirao. Njen sin je proveo vikend kod tate i dosao sav srecan kuci rekavsi mami da ce dobiti brata ili sestru :heart: Tatina devojka je trudna :) I njoj bas bilo drago jer sama ne planira vise dece, a mali zeli brata ili sestru, pa nazvala bivseg muza da mu cestita. U civilizovanim su odnosima. lepo komuniciraju,... i ona mu kaze da joj je drago zbog njega, pita ga da li se on seca kada mu je u procesu razvoda govorila da ce ipak biti srecan,... :) Na sta on dodaje: "Ako me pitas da li sam srecan? Nisam." I njoj onda spalsnulo raspolozenje: "Pa sto to onda radis?" a on odgovara: "Samo ne zelim da budem sam."
:eek:
I kakve onda nade polagati u brak? Devojka trudna prvi put, dosta mladja od njega, njoj to sve novo, raduje se,... ( kako je lepo biti zaljubljen, zanesen i od silnih emocija tupav :aha: ) Nije ni svesna da joj lazira osecanja i da je trpi. Trpi! Da ne bi bio sam. Emotivni dziber iz sebicnih razloga trosi necije vreme, osecanja,...

Tako lici na zene , pa te nervira...auuuu
Danas samo takav ima kvalitete koji su potrebni da bi bio interesantan zenama...
Jer on zna....
Treba imati dovoljno love, treba imati slatku pricu i treba imati stav prema standardu mediokriteta, tj ono sto je svakodnevnica za ostale...

Ta devojka dobro zna da on zna da ceni sve te tri stvari i to joj je dovoljno da bude zaljubljena, bas kao i svakoj zeni....
Kad pogledas koliko zena namerno naduvava zaljubljenost svoju, jasno je da se vecina nada da je zaljubljenost prelazna boljka...
A iskreno i jeste.....jer svaka se osoba sujetno plasi da bude emotivno vezana za emotivno nevezanu osobu...iliti u prevodu svi vole biti u okruzenju nekog ko ih vise voli nego sto oni vole njih...

- - - - - - - - - -

ma bitno da su ludila makar priblizna. :)
misim, tvoje i njeno.

Ovo govori luda zena koja je bar jednom u zivotu imala srecu.....pa bila u ljubavi sa osobom za koju smatra da je luda.....i tek tako postala svesna svoje ludosti...

Zene ludace nekako uspevaju da prosanjaju ceo svoj zivot a da ne provale da su ludache, sve dok ne nalete na ludaka koji im na delu pokaze da jesu ludache i onda bar postanu razgolicene a ne stalno prevaranti koji nemaju srece sa izborima...wannabe....

- - - - - - - - - -

Kakva ogorčenost. Ovde se radi o stvarnosti. A možeš slobodno da uđeš u gradski prevoz i da vidiš o kakvim se ljudima radi. Ne sme čovek više da pogleda nikoga, a sve veličine u pizdu materinu. Svi te gledaju sa neke visine ili nipodaštavanja, a posebno devojke.

Skoro sam nosio sve i svašta po rukama u autobusu i kada sam zamolio jednu gospođu samo da prođem pored nje da se sklonim od gužve jer mi je bilo teško, rekla mi je "kakav si ti to muškarac kada ne možeš da izdržiš" na šta sam joj rekao "skini gaće pa ćeš da vidiš kakav sa muškarac". Odmah se bre pomerila i počela da se femka. Krava jedna i tako nekoj neko da pravi dete. Fuj.

Htela je da ti kaze kakav si ti to muskarac kad ne ides taksijem kad nosis teske stvari....STANDARD....

.

Što se tiče te gospođe, moguće je i da si joj se svidio i da je htjela ući u neku priču s tobom, pa nije znala kako, a moguće da joj je bio loš dan, pa da si joj ti dobro došao da se istrese.

E jeste, stvarno su Srpkinje genijalci , posto vecina danas ima obavezan stav da uvredi muskarca barem jedanput u toku razgovora , bio on muvanje ili ne.
Njima je slatko da muskarac ne reaguje kad one vredjaju, kazu da se secaju da je nekad bilo da ne reaguje kad su ih njihove majke udarale ili samarale.
A morate priznati da logika da je vredjanje recima bolje od fizickog obracuna.

Negde se tu izgubila istina, a to je da je udaranje bilo bockanje koje je bilo daleko od praga boli, nesto kao golicanje, a da su one koje su samarale ustvari glumile ribe i nisu ni bile shvatane kao normalne zene vec ili wannabe ili bolesnice.

Na zalost morate snimiti razgovor zenskog bica sa vama ili sa bilo kojim drugim muskarcem, da bi u reprodukciji postalo jasno koliko ima uvredljivog u komunikaciji i ponasanju.Inace toga nisu svesne ili su svesne ali ne vide nista nedolicno.

Логика је следећа:

Жена рађа!

У женском телу расте и мушко и женско дете тј. женино тело дефинише и мушки и женски пол. Женско тело има ту моћ да хормонима изобликује оба пола.

Жена васпитава доминантно јер је дете до треће године фластерисано за мајку.

Жена је много моћна, далеко моћнија од мушкарца.

Зато ћу ја палицу одговорности за плејаду шоња међ' Србима ипак свалити на српску жену.

Другим речима, дечаци, од вас јако мало зависи. :lol:

Ceo svet piše i govori suprotno od ovog boldovanog.

Gde si ti to naučila?:eek:

Ne, u pravu je Sofija, i obicno je razumno neutralna , ali ne na ovoj temi po nekim stavovima.

Plod reaguje na hormone preko receptora koji zavise od toga da li je xx ili xy, jer u pocetku i ne moze sam da generise hormone...tako imamo slucajeve nereagovanja receptora pa bude zena sa xy hromozomom.
Samo se tu treba reci sledece, zena je ona koja plodu daje zdravlje, a muskarac je onaj koji daje um i iskustvo, ako je prema epigenetici, a videce se da jeste...
I to izvornoj epigenetici a ne ovoj sada nakaradno prilagodjenoj mikrobioloskoj varijanti.

U tom smislu emancipacija koja usmerava zene da biraju gluplje i poslusnije muskarce , bez jaja, donosi stetu na dug period jer zatupljuje naciju ili covecanstvo.
Zene zbog svog ega biraju gluplje a uspesnije, a to im je start kod poroda....rekombinacija uvek donese neki dobitak, ali ne moze od dva patuljka napraviti dzina ili to izuzetno retko...
A i tada , vaspitanje u okruzenju patuljaka ce dovesti do neprepoznavanja osobina dzina...

Ne, u pravu je Sofija, i obicno je razumno neutralna , ali ne na ovoj temi po nekim stavovima.

Plod reaguje na hormone preko receptora koji zavise od toga da li je xx ili xy, jer u pocetku i ne moze sam da generise hormone...tako imamo slucajeve nereagovanja receptora pa bude zena sa xy hromozomom.
Samo se tu treba reci sledece, zena je ona koja plodu daje zdravlje, a muskarac je onaj koji daje um i iskustvo, ako je prema epigenetici, a videce se da jeste...
I to izvornoj epigenetici a ne ovoj sada nakaradno prilagodjenoj mikrobioloskoj varijanti.

U tom smislu emancipacija koja usmerava zene da biraju gluplje i poslusnije muskarce , bez jaja, donosi stetu na dug period jer zatupljuje naciju ili covecanstvo.
Zene zbog svog ega biraju gluplje a uspesnije, a to im je start kod poroda....rekombinacija uvek donese neki dobitak, ali ne moze od dva patuljka napraviti dzina ili to izuzetno retko...
A i tada , vaspitanje u okruzenju patuljaka ce dovesti do neprepoznavanja osobina dzina...
svaka revolucija jede svoju decu.
ili, kad se klatno zaljulja, ono uvek iz jedne krajnosti ode u drugu.
posle oslobodjenja od spoljnjih okova, sledi oslobodjenje od sopstvene gluposti..sto zahteva veliki rad.
zivimo u nadi da sansa za stvarni rast postoji..makar u nekom procentu populacije.

Шта су по Вама одлике правих мушкараца за брак? Да ли је тешко наћи таквог мушкарца?

Шта су по Вама одлике правих жена за брак? Да ли је тешко наћи такву жену?
Ijaooo, kakva sjajna tema, taman da ishvalim mm, ovih dana je u milosti.
Pravi muškarac za brak je onaj koji iskreno želi brak i porodicu, tačno zna šta hoće, kakvu ženu hoće i to mu je primarni cilj u životu - porodica.
Da li je teško naći takvog muškarca ne znam jer je on našao mene.

Glavna odlika prave žene za brak je mozak. Da ume da prepozna takvog muškarca, da mu se baci u naručje, pušta ga da bude glavni, ali po njenim instrukcijama.

Dakle, nahvalila sam i sebe. Koji sam ja genije. Odoh sada da nastavim radim sa osmehom na licu.

Odgovor na pitanje iz naslova teme -dobri su..:)

Postoji jedna jako pozitivna tendencija u savremenom društvu a to je da ljudi stupaju u brak
u proseku oko tridesete godine.
To je dobro iz sasvim prizemnog razloga. Kada je čovek mlad on je kao papagaj, zaljubljuje se u boje i šarenilo
tj. u nečije fizičke kvalitete. Naravno da to nije dobro za brak jer ne možeš voleti osobu zbog fizičkih kvaliteta
dakle možeš se zaljubiti ali ne i voleti. Takvi brakovi pucaju.
Voli se nešto sasvim drugo tj. ono na šta samo zrelost može da ukaže jer tad znaš ko si, šta si, gde si, šta ti treba..
Velika većina brakova danas, sklopljenih u tom zrelom dobu su uspešni što znači da imamo dobre žene, spremne za brak
i decu i dobre muškarce, spremne da budu zaštitnici svoje porodice..

Odgovor na pitanje iz naslova teme -dobri su..:)

Postoji jedna jako pozitivna tendencija u savremenom društvu a to je da ljudi stupaju u brak
u proseku oko tridesete godine.
To je dobro iz sasvim prizemnog razloga. Kada je čovek mlad on je kao papagaj, zaljubljuje se u boje i šarenilo
tj. u nečije fizičke kvalitete. Naravno da to nije dobro za brak jer ne možeš voleti osobu zbog fizičkih kvaliteta
dakle možeš se zaljubiti ali ne i voleti. Takvi brakovi pucaju.
Voli se nešto sasvim drugo tj. ono na šta samo zrelost može da ukaže jer tad znaš ko si, šta si, gde si, šta ti treba..
Velika većina brakova danas, sklopljenih u tom zrelom dobu su uspešni što znači da imamo dobre žene, spremne za brak
i decu i dobre muškarce, spremne da budu zaštitnici svoje porodice..

sta ti je pozitivan stav, i sam sam ti takiiii <3333

Ja razumem one zene koje su se udale, pa posle s konja presle na magarca i onda jos koji put skocile na jarca i
na kraju spale na kokosku da ne vole one koji su jos uvek na konju,
ali ne razumem one muskarce koji ceo zivot gaze po perju, a smeta im kuvar.
Dokle tog javasluka"il se zeni il je drugom daj" kaze poslovica. Pa mu dodje brak kao slobodan izbor, valjda.

Ja razumem one zene koje su se udale, pa posle s konja presle na magarca i onda jos koji put skocile na jarca i
na kraju spale na kokosku da ne vole one koji su jos uvek na konju,
ali ne razumem one muskarce koji ceo zivot gaze po perju, a smeta im kuvar.
Dokle tog javasluka"il se zeni il je drugom daj" kaze poslovica. Pa mu dodje brak kao slobodan izbor, valjda.

Ја овог човека уопште не разумем.

Back