Mislila sam da necu imati sta da nepisem, da je sve na ovu temu vec napisano i receno, odavno, ali... Razgovor sa drugaricom me je skoro sokirao. Njen sin je proveo vikend kod tate i dosao sav srecan kuci rekavsi mami da ce dobiti brata ili sestru

Tatina devojka je trudna

I njoj bas bilo drago jer sama ne planira vise dece, a mali zeli brata ili sestru, pa nazvala bivseg muza da mu cestita. U civilizovanim su odnosima. lepo komuniciraju,... i ona mu kaze da joj je drago zbog njega, pita ga da li se on seca kada mu je u procesu razvoda govorila da ce ipak biti srecan,...

Na sta on dodaje: "Ako me pitas da li sam srecan? Nisam." I njoj onda spalsnulo raspolozenje: "Pa sto to onda radis?" a on odgovara: "Samo ne zelim da budem sam."

I kakve onda nade polagati u brak? Devojka trudna prvi put, dosta mladja od njega, njoj to sve novo, raduje se,... ( kako je lepo biti zaljubljen, zanesen i od silnih emocija tupav

) Nije ni svesna da joj lazira osecanja i da je trpi. Trpi! Da ne bi bio sam. Emotivni dziber iz sebicnih razloga trosi necije vreme, osecanja,...