Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

Pa i ne znaci da je objektivan, npr zapadnjaci su totalno nesposobni da razumeju sta znaci zajednistvo, a razumeju rec kolektivno.
Moze se naci puno primera nepostojanja pojma u svesti kod zapadnjaka.
A naravno moze se naci milion zbrkanih pojmova kod Srba , nesto zbog iste reci, nesto zbog analogije a nesto zbog uprostavanja neobrazovanih ili zbog tumacenja na osnovu emocionalnog utiska pri upotrebi reci ili pojma, nagadjanja znacenja.

Radovane , bekrijo, post ti je veoma pogresan. Srpkinje su dobre zene u
odnosu na ono sto je vidljivo u civilizaciji i ja tu nista ne bih menjao.
Dokaza imas koliko hoces samo ih malo procackaj.
Srpkinje mrze povrsne muskarce, jer nisu rasle na civiluku da se neko proseta
kroz brak i ostavi im par komada dece i ode sa sledecom kojoj opet napravi par komada.
Lose su one koje su izgubile smisao zivota zbog losih izbora.

Srpkinje mrze povrsne muskarce???????
Da si rekao suprotno pa hajde..
Meni sukob izmedju muskog i zenskog misljenja ,gde zensko zastupaju i mnogi pp muskarci, je upravo u tom povrsnom...
Najjasnije receno....zena ce na brodu koji pluta u okeanu daleko od kopna, zahtevati svezu vodu da opere smrdljive carape i odrzava svoj naviknuti standard i nazovi higijenu, a sukobice se sa svakim ko bi da uvede racionalizaciju potrosnje sveze vode....
Isto je i u drustvu....zene zahtevaju ispunjenje svojih rutina i zamisljenog standarda bez obzira sta je stratesko , jer zena ne moze da dopre do strateskog svojim umom, najdalje moze do taktickog, a najvise uziva u operativnom, tj ono sto se uvlakacki zove prakticnim, pragmaticnim, a ne sebicnim...

Srbi su inače poznati kao šonje jer popuštaju ženama. Generalno, problem srpskog društva. Feminizam je normalna stvar.

Са овим сам генерално сагласан. Кад би Срби били Срби и Српкиње би биле Српкиње. Или кад је мушко - мушко, онда је и женснко - женско. На неки начин важи и контра логика.

Србину не лежи да буде шоња. То није његово природно стање. Можда неком Италијану, Енглезу, Нијемцу, Французу такво стање стоји и на неки начин одговора њиховој хормоналној структури. Ваљда је стога одатле и дошао такав тренд.

Србину не. Србин је рођен да буде мушкарац од главе до пете. Србин мора бити силан. Мора бити јунак, заштитник. Чврст, стамен, моћан. Педерлук или шоњизам се не калеми на Србина. Или ако се накалеми онда је то катастрофа. Ни на шта то не личи.

Србин шоња дезоријентише Српкињу.

Српски хардвер није пројектован за шоњави софтвер.

Poslednja izmena:
Са овим сам генерално сагласан. Кад би Срби били Срби и Српкиње би биле Српкиње. Или кад је мушко - мушко, онда је и женснко - женско. На неки начин важи и контра логика.

Србину не лежи да буде шоња. То није његово природно стање. Можда неком Италијану, Енглезу, Нијемцу, Французу такво стање стоји и на неки начин одговора њиховој хормоналној структури. Ваљда је стога одатле и дошао такав тренд.

Србину не. Србин је рођен да буде мушкарац од главе до пете. Србин мора бити силан. Мора бити јунак, заштитник. Чврст, стамен, моћан. Педерлук или шоњизам се не калеми на Србина. Или ако се накалеми онда је то катастрофа. Ни на шта то не личи.

Србин шоња дезоријентише Српкињу.

Српски хардвер није пројектован за шоњави софтвер.

Palamudickaš kao neka tetkica; skoro da mogu da te i vidim kako afektiraš dok ti među nogama bubri na pomen ''muškarca od glave do pete''.

Педерлук или шоњизам се не калеми на Србина. Или ако се накалеми онда је то катастрофа. Ни на шта то не личи.
Lupaš bre.Ovde gomila žena podržava pederluk kao način života a država finansira pederska udruženja.

- - - - - - - - - -

Palamudickaš kao neka tetkica; skoro da mogu da te i vidim kako afektiraš dok ti među nogama bubri na pomen ''muškarca od glave do pete''.
Pošalji mu izliv ljubavi na pp.

Bravo.Odavno je to tako.....Ja ne volim licemjerstvo i zato se valjda nisam udala.Ko ne misli da se mijenja i pocne da radi ne treba ga sklapati.Treba mnogo zivaca za takav zivot danas.I para bas.....:pljus:

Тачно, мораш дати много да би добио још више.

- - - - - - - - - -

Još bih dodao da razlog nemanja dovoljno dece u Srbiji upravo leži u mlitavosti muškarca. Sedenje po kafanama, napijanje i jedenje ćevapa samo doprinosi da se problem još više poveća. I zato je normalno da kada takav muškarac dođe kući, ako ima partnerku, može samo da hrče, a kurracc će mu se dići jednom u 30 dana od takvog života.
Eto to je prosečan srpski brak. A žene iz takvih brakova su tek posebna priča. Idu na brazilsku depilaciju da im se digne ona stvar. Fuj bre i bljak to.

Слажем се! Сулудо постављени приоритети. Ако уопште знају шта су приоритети. Онако, као дјеца, воде их тренутне жеље, импулси. Ријека живота их разбија о стијене. Не веслају. Постали су објекат. Нису више субјекти властитог живота.

- - - - - - - - - -

Ljudi nalaze ono sto traze, ali ne nalaze ono sto im treba.

Браво!

Једна, изразито интелигентна жена, а надасве препаметна, ме је инспирисала да поставим ову тему.

Јесу ли данашњи мушкарци и жене употребљиви за живот и изградњу јаке здраве породице?

Наиме, често сусрећем незадовољне и исфрустриране мушкарце, па и жене. Разочаране у супротни пол. Избор је, такорећи, никакав.
Ја, ипак, не дијелим тако сурово мишљење, некако ме свакодневно инспирише квалитет српских фертилних ресурса.

Али пустите мене. Моје мишљење није важно. Мени је стало да чујем Вас. Желим нешто да научим.

Шта су по Вама одлике правих мушкараца за брак? Да ли је тешко наћи таквог мушкарца?

Шта су по Вама одлике правих жена за брак? Да ли је тешко наћи такву жену?
nema vise toga

Meni nije jasno otkud toliko ogorčenih muškaraca, šta vam se to desilo, pa ste postali takvi?

Kakva ogorčenost. Ovde se radi o stvarnosti. A možeš slobodno da uđeš u gradski prevoz i da vidiš o kakvim se ljudima radi. Ne sme čovek više da pogleda nikoga, a sve veličine u pizdu materinu. Svi te gledaju sa neke visine ili nipodaštavanja, a posebno devojke.

Skoro sam nosio sve i svašta po rukama u autobusu i kada sam zamolio jednu gospođu samo da prođem pored nje da se sklonim od gužve jer mi je bilo teško, rekla mi je "kakav si ti to muškarac kada ne možeš da izdržiš" na šta sam joj rekao "skini gaće pa ćeš da vidiš kakav sa muškarac". Odmah se bre pomerila i počela da se femka. Krava jedna i tako nekoj neko da pravi dete. Fuj.

Kakva ogorčenost. Ovde se radi o stvarnosti. A možeš slobodno da uđeš u gradski prevoz i da vidiš o kakvim se ljudima radi. Ne sme čovek više da pogleda nikoga, a sve veličine u pizdu materinu. Svi te gledaju sa neke visine ili nipodaštavanja, a posebno devojke.

Skoro sam nosio sve i svašta po rukama u autobusu i kada sam zamolio jednu gospođu samo da prođem pored nje da se sklonim od gužve jer mi je bilo teško, rekla mi je "kakav si ti to muškarac kada ne možeš da izdržiš" na šta sam joj rekao "skini gaće pa ćeš da vidiš kakav sa muškarac". Odmah se bre pomerila i počela da se femka. Krava jedna i tako nekoj neko da pravi dete. Fuj.

Moguće da si u pravu, ali moguće je da ljudi jednostavno gledaju kroz tebe, preokupljeni svojim problemima i ne registrujući nikog, a ti misliš da tebe gledaju sa visine.

Što se tiče te gospođe, moguće je i da si joj se svidio i da je htjela ući u neku priču s tobom, pa nije znala kako, a moguće da joj je bio loš dan, pa da si joj ti dobro došao da se istrese. Svašta može da bude, svakakvih slučajeva ima, ali to ne znači da su sve žene iste i da su svi muškarci isti. Samo, dok se vi opterećujete sa ovima koje vam se ne sviđaju, koje vas nerviraju, koje prezirete i sl, promaći će vam ove druge koje su vaš tip. Zato svoju energiju trošite na njih, a ne na ove prve.

- - - - - - - - - -

Nedovoljno zreli !
Ne drže se pravila o džaku soli....

Možda zato što su so proglasili jednom od tri bijele smrti (ili koliko već), pa su u strahu. :mrgreen:

Moguće da si u pravu, ali moguće je da ljudi jednostavno gledaju kroz tebe, preokupljeni svojim problemima i ne registrujući nikog, a ti misliš da tebe gledaju sa visine.

Što se tiče te gospođe, moguće je i da si joj se svidio i da je htjela ući u neku priču s tobom, pa nije znala kako, a moguće da joj je bio loš dan, pa da si joj ti dobro došao da se istrese. Svašta može da bude, svakakvih slučajeva ima, ali to ne znači da su sve žene iste i da su svi muškarci isti. Samo, dok se vi opterećujete sa ovima koje vam se ne sviđaju, koje vas nerviraju, koje prezirete i sl, promaći će vam ove druge koje su vaš tip. Zato svoju energiju trošite na njih, a ne na ove prve.

- - - - - - - - - -

Možda zato što su so proglasili jednom od tri bijele smrti (ili koliko već), pa su u strahu. :mrgreen:

Ako je brža smrt od ove natenane, treba prihvatiti !

- - - - - - - - - -

Generalno gledajući, žene su skotovi !
Kur'vama svaka čast...
One se izuzimaju.

Ako je brža smrt od ove natenane, treba prihvatiti !

- - - - - - - - - -

Generalno gledajući, žene su skotovi !
Kur'vama svaka čast...
One se izuzimaju.

Ako ti unaprijed sa takvim stavom stupaš u kontakt s ženama, onda me ne čudi da samo na takve nailaziš. Jednostavno im i ne daješ šansu, a možda i nesvjesno takve biraš kako bi mogao potvrditi svoje pravilo da su sve žene ili skotovi ili *****. I eto, ništa nije do tebe, sve je do žena.

- - - - - - - - - -

Što se tiče promačinjanja, nema meni šta više da promakne. Našao sam jednu i nemam šta više da tražim, a i nisam više u godinama za traženje. Ali sada gledam sve bez opterećenja i vidim kakve sve budale šetaju i stvarno mislim da nam je prirodni priraštaj i veliki u odnosu na ono što bi trebalo da bude.
Inače to traženje se svodi na onu staru "teško je naći dobru ženu". Sada mi je jasno našta su stari mislili kada su to govorili.
Neke stvari u Srbiji preživljavaju godine i generacije bez da se menjaju, na žalost. Ali je i dobro što za to postoji kazna, a kazna je u vidu veće smrtnosti od rađanja.

Ako ti unaprijed sa takvim stavom stupaš u kontakt s ženama, onda me ne čudi da samo na takve nailaziš. Jednostavno im i ne daješ šansu, a možda i nesvjesno takve biraš kako bi mogao potvrditi svoje pravilo da su sve žene ili skotovi ili *****. I eto, ništa nije do tebe, sve je do žena.

Nisu one meni skotovi unapred, već unazad ....!
Ako shvataš ?
Ako ne, nikem ništa....

Ako niste oženjeni-udati-udate... o sebi pišete, te ovakvi smo, te onakvi... malo podignite sebi moral dasudadete i oženite....
Al to stvarno nije mnogo važno u životu...

- - - - - - - - - -

Kakvi su? Pa uplovi u bračni život, pa ćeš videti. To ti je najsigurnije saznanje. Nema ništa od palamuđenja o, moš misliti, opštim karakteristikama, postavljenim sa subjektivnog stanovišta dokonih besposličara ispred svojih otužnih monitora.

E, to, to....neka praxa govori iz njih,

Back