Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

zene imam veliku muku i treba mi savet i mislim da sam na pravom mestu :p
ja sam zena na mestu i sve sam po peesu odradila i to 2 puta. prvi put samo klot bogata udaja al tu srece nije bilo jer nista on to nije sam steko :( dzaba avioni kamioni kad postujes svekra a muza, dobrog ko lebac doduse, volis ko mladjeg brata, u tebe gleda ko u boga, jos ponizno :( za sve te pita i nista sam ne sme odlucivati. steta i tuga, ne mozes se ocecati zenstveno nikako :(
al ajde, bila mi je to pocetnicka greska koju sam brzo uvidela i ispravila i udicu bacila po evropi. sto sam zacrtala to sam i uradila; znaci stranac znaci drzavljanstvo znaci sve kako treba.
jos da dodam da sam totalno nakaradno vaspitavana - te znanje te umestnost te muzicka skola paralelno sa redovnom, pa fax pa postdiplomske, ma sve kako ne treba. al opet sam samu sebe izvela na pravi put!!!!!!!

i sad, od mene ovakve koja sam spoznala prave zivotne vrednosti!!!! nikako ne sme ispasti drugacija cerka. i to mene muci. strah me hvata da se ne prostreberise, pa zaredja bas svaki dan u skolu nedobog bez sminke bez blagovremene dopune gel laka il sa izraslim pramenovima. jutros :sad2: je radila zaboravljeni domaci mesto da uobicajeno ispegla kosu, i kad sam to videla neka me tiha jeza prosla i najgore se slutnje nadvile nad moje misli da ne krene pogresnim putem, da zivot sebi ne upropasti :rida:

sta da radim da sprecim najgore :rida:

zabrinuta majka

Немој се бринути. То је фаза сазријевања. Такви су тинејџери.

Само се сјети себе каква си била у њеним годинама, а види гдје си сад!

Једна, изразито интелигентна жена, а надасве препаметна, ме је инспирисала да поставим ову тему.

Јесу ли данашњи мушкарци и жене употребљиви за живот и изградњу јаке здраве породице?

Наиме, често сусрећем незадовољне и исфрустриране мушкарце, па и жене. Разочаране у супротни пол. Избор је, такорећи, никакав.
Ја, ипак, не дијелим тако сурово мишљење, некако ме свакодневно инспирише квалитет српских фертилних ресурса.

Али пустите мене. Моје мишљење није важно. Мени је стало да чујем Вас. Желим нешто да научим.

Шта су по Вама одлике правих мушкараца за брак? Да ли је тешко наћи таквог мушкарца?

Шта су по Вама одлике правих жена за брак? Да ли је тешко наћи такву жену?

Srpkinje mrze muškarce. One se najčešće zaljube jednom ili dva puta dok još nisu prošle pubertet, a onda kada to prođe muškarci im dođu kao višak. JAko su osvetoljubive.
Nije da nema dobrih žena za brak, ali ih je malo. Na nivou statističke greške. Čak i one koje su trenutno dobre, ne mora da znači da će kasnije biti dobre.

Definicija dobre žene: Poštuje svakog živog čoveka, vredna je.

Po meni. Više od toga ne treba za dobar brak.

Stopa rađanja u Srbiji je još uvek velika u odnosu na broj muških i ženskih jedinki koje bi trebalo da imaju kasnije potomstvo kroz brak.

Srpkinje mrze muškarce. One se najčešće zaljube jednom ili dva puta dok još nisu prošle pubertet, a onda kada to prođe muškarci im dođu kao višak. JAko su osvetoljubive.
Nije da nema dobrih žena za brak, ali ih je malo. Na nivou statističke greške. Čak i one koje su trenutno dobre, ne mora da znači da će kasnije biti dobre.

Stopa rađanja u Srbiji je još uvek velika u odnosu na broj muških i ženskih jedinki koje bi trebalo da imaju kasnije potomstvo kroz brak.

Zašto mora da poštuje baš svakog ? K'o da je poštovaje nešto što se nađe na ulici pa da ga svaka šuša ima. Poštuju one muškarce itekako, samo ne sve, naravno.

Nek raja prvo krene od sebe; prvo sebe i voliš i poštuješ pa onda ostale...

quote_icon.png
Original postavio MolonlabeЈедна, изразито интелигентна жена, а надасве препаметна, ме је инспирисала да поставим ову тему.

Јесу ли данашњи мушкарци и жене употребљиви за живот и изградњу јаке здраве породице?

Наиме, често сусрећем незадовољне и исфрустриране мушкарце, па и жене. Разочаране у супротни пол. Избор је, такорећи, никакав.
Ја, ипак, не дијелим тако сурово мишљење, некако ме свакодневно инспирише квалитет српских фертилних ресурса.

Али пустите мене. Моје мишљење није важно. Мени је стало да чујем Вас. Желим нешто да научим.

Шта су по Вама одлике правих мушкараца за брак? Да ли је тешко наћи таквог мушкарца?

Kao i ovde na temama o braku i zivotu, najbucnije su one sto su nesretne.
One uce decu da brak ne valja. Imaju primera koliko hoces, ali onih mucnih
njima vidljivih. Mediokritetima je sloboda pravo da druge vuku na svoj nivo
bede i cinizma.
Istina je drugacija, mlade zene su sposobne da se bore za ono sto zele i odbacuju
svaki pokusaj da im se neko u to mesa i zato su ostarele feministkinje bukvalno razjarene
i preko naivnih i glupih muskaraca, pomocu uvek raspolozivih argumenata mladim zenama
lupaju packe.
Stvar braka je borba izmedju zena, znamo ko ce pobediti.

Zašto mora da poštuje baš svakog ? K'o da je poštovaje nešto što se nađe na ulici pa da ga svaka šuša ima. Poštuju one muškarce itekako, samo ne sve, naravno.

Nek raja prvo krene od sebe; prvo sebe i voliš i poštuješ pa onda ostale...

Naravno da će da poštuje svakoga koga prvi put vidi. Pa neće valjda da polazi od toga da su svi loši. Valjda treba da polazi od toga da su svi dobri. Kako misli da nađe ikoga ako misli da su svi loši. Jer, ako to ne radi, onda i nije čovek.

Vidiš kako te mama lepo vaspitala. Pravi si gej.:cool:

Radovane , bekrijo, post ti je veoma pogresan. Srpkinje su dobre zene u
odnosu na ono sto je vidljivo u civilizaciji i ja tu nista ne bih menjao.
Dokaza imas koliko hoces samo ih malo procackaj.
Srpkinje mrze povrsne muskarce, jer nisu rasle na civiluku da se neko proseta
kroz brak i ostavi im par komada dece i ode sa sledecom kojoj opet napravi par komada.
Lose su one koje su izgubile smisao zivota zbog losih izbora.

kroz brak i ostavi im par komada dece i ode sa sledecom kojoj opet napravi par komada.

SVE mrze površne muškarce. Nevezano za zemlju...

Логика је обрнута, какви мушкарци такве жене. Мушакрци добијају жену по својој мјери,

Данашњи мушкарци су углавном размажени, неодговорни, нису снажно оријентисани на породицу, жене гледају као робу за конзумирање и жене такође постају такве.

Размажене, непородичне, лаке, увијек спремне на задовољавање и облачење које за циљ има задовољење ниских мушких страсти које су сада актуелне.

Јак, карактеран, племенит мушкарац ће побудити исте особине и у жени, ако их има бар у траговима. Сибирски берберин је најбоља илустрација ове тврдње.

Bravo.Odavno je to tako.....Ja ne volim licemjerstvo i zato se valjda nisam udala.Ko ne misli da se mijenja i pocne da radi ne treba ga sklapati.Treba mnogo zivaca za takav zivot danas.I para bas.....:pljus:

Jedna od nevolja je u tome što brak danas često predstavlja završnicu veze, a ne njen početak, temelj na kom će se graditi...
Ima tako, zabavljaju se 100 godina, pa tek kad baš baš dogori do nokata...
I eto ti - brak nov, a njih dvoje već prilično umorni...

Од чега уморни? Од скитње и забаве?

Једна, изразито интелигентна жена, а надасве препаметна, ме је инспирисала да поставим ову тему.

ni za misljenje se ne cimam ni oko koga

Ček, ček malo. Odakle ti podatak da Srbi muškarci ostavljaju po par komada dece Srpkinjama. Pre bih rekao, da je pola muškaraca navučeno na tako nešto, a druga polovina je onako kako ti kažeš.

Ljubi te mama, baš te je lepo vaspitala.

Srbi su inače poznati kao šonje jer popuštaju ženama. Generalno, problem srpskog društva. Feminizam je normalna stvar.

Ček, ček malo. Odakle ti podatak da Srbi muškarci ostavljaju po par komada dece Srpkinjama. Pre bih rekao, da je pola muškaraca navučeno na tako nešto, a druga polovina je onako kako ti kažeš.

Ljubi te mama, baš te je lepo vaspitala.

Srbi su inače poznati kao šonje jer popuštaju ženama. Generalno, problem srpskog društva. Feminizam je normalna stvar.

Ponasaj se.
Normalno da popustaju i da cak ne znaju granice.tek sad su u haosu pod pritiskom zena na svim poljima.
Normalno da se i oni traze i da im je najlakse da se prave nedostupni sto je jos gore, prihvatili su da je bolje dobar razvod nego
los brak, pa je jos vise ostavljenih zena i dece o kojima brinu babe i dede.

Логика је обрнута, какви мушкарци такве жене. Мушакрци добијају жену по својој мјери,

Данашњи мушкарци су углавном размажени, неодговорни, нису снажно оријентисани на породицу, жене гледају као робу за конзумирање и жене такође постају такве.

Размажене, непородичне, лаке, увијек спремне на задовољавање и облачење које за циљ има задовољење ниских мушких страсти које су сада актуелне.

Јак, карактеран, племенит мушкарац ће побудити исте особине и у жени, ако их има бар у траговима. Сибирски берберин је најбоља илустрација ове тврдње.
Mrzi me trenutno da učestvujem, samo čitam i citiram dobre postove i evo ga jedan takav.

Bravo za komentar. Današnji muškarac u Srbiji je jedan običan šonja, a ako nije šonja onda stoji na čelu gej parade.

Još bih dodao da razlog nemanja dovoljno dece u Srbiji upravo leži u mlitavosti muškarca. Sedenje po kafanama, napijanje i jedenje ćevapa samo doprinosi da se problem još više poveća. I zato je normalno da kada takav muškarac dođe kući, ako ima partnerku, može samo da hrče, a kurracc će mu se dići jednom u 30 dana od takvog života.
Eto to je prosečan srpski brak. A žene iz takvih brakova su tek posebna priča. Idu na brazilsku depilaciju da im se digne ona stvar. Fuj bre i bljak to.

Логика је следећа:

Жена рађа!

У женском телу расте и мушко и женско дете тј. женино тело дефинише и мушки и женски пол. Женско тело има ту моћ да хормонима изобликује оба пола.

Жена васпитава доминантно јер је дете до треће године фластерисано за мајку.

Жена је много моћна, далеко моћнија од мушкарца.

Зато ћу ја палицу одговорности за плејаду шоња међ' Србима ипак свалити на српску жену.

Другим речима, дечаци, од вас јако мало зависи. :lol:

Не бих се сложио да Српкиње мрзе мушкарце. Српкиње су најбоље жене на планети. Српкиња зна да воли. Српкиња зна да се преда Србину. Српкиња је свом мушкарцу и страствена љубавница, али и препуна разумијевања као рођена сестра. Српкиња је трпељива. Српкиња је и дрчна. Храбра. Отресита. Српкиња је оштроумна. Српкиње су породичне. Домаћице. Здраве и фертилне.

Српкиње су жене над женама.

Данашњи проблем је само у загађености наших жена и мушкараца New Age глупостима. Те фекалије се систематски испуштају у нашу бисерсну ријеку узвишеног српског карактера.

Ипак, ријека има моћ самопречишћавања. Бисер се може ставити у балегу и он тада може заличити на брабоњак од овце. Али кад се говвно обрише, бисер ће опет да сија. Он остаје бисер. Прави брабоњак, остаје само брабоњак и то је врхунац досегнућа његовог облика.

Српкиње (и Срби) су тај бисер, који данас, само споља, личи на брабоњак.

Српкиње ће тек да буду оно што јесу. Бисер. Жене над женама.

Poslednja izmena:

Back