Molonlabe
Poznat
- Poruka
- 7.225
zene imam veliku muku i treba mi savet i mislim da sam na pravom mestu
ja sam zena na mestu i sve sam po peesu odradila i to 2 puta. prvi put samo klot bogata udaja al tu srece nije bilo jer nista on to nije sam stekodzaba avioni kamioni kad postujes svekra a muza, dobrog ko lebac doduse, volis ko mladjeg brata, u tebe gleda ko u boga, jos ponizno
za sve te pita i nista sam ne sme odlucivati. steta i tuga, ne mozes se ocecati zenstveno nikako
al ajde, bila mi je to pocetnicka greska koju sam brzo uvidela i ispravila i udicu bacila po evropi. sto sam zacrtala to sam i uradila; znaci stranac znaci drzavljanstvo znaci sve kako treba.
jos da dodam da sam totalno nakaradno vaspitavana - te znanje te umestnost te muzicka skola paralelno sa redovnom, pa fax pa postdiplomske, ma sve kako ne treba. al opet sam samu sebe izvela na pravi put!!!!!!!
i sad, od mene ovakve koja sam spoznala prave zivotne vrednosti!!!! nikako ne sme ispasti drugacija cerka. i to mene muci. strah me hvata da se ne prostreberise, pa zaredja bas svaki dan u skolu nedobog bez sminke bez blagovremene dopune gel laka il sa izraslim pramenovima. jutrosje radila zaboravljeni domaci mesto da uobicajeno ispegla kosu, i kad sam to videla neka me tiha jeza prosla i najgore se slutnje nadvile nad moje misli da ne krene pogresnim putem, da zivot sebi ne upropasti
sta da radim da sprecim najgore
zabrinuta majka
Немој се бринути. То је фаза сазријевања. Такви су тинејџери.
Само се сјети себе каква си била у њеним годинама, а види гдје си сад!

dzaba avioni kamioni kad postujes svekra a muza, dobrog ko lebac doduse, volis ko mladjeg brata, u tebe gleda ko u boga, jos ponizno
je radila zaboravljeni domaci mesto da uobicajeno ispegla kosu, i kad sam to videla neka me tiha jeza prosla i najgore se slutnje nadvile nad moje misli da ne krene pogresnim putem, da zivot sebi ne upropasti