Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

zene imam veliku muku i treba mi savet i mislim da sam na pravom mestu :p
ja sam zena na mestu i sve sam po peesu odradila i to 2 puta. prvi put samo klot bogata udaja al tu srece nije bilo jer nista on to nije sam steko :( dzaba avioni kamioni kad postujes svekra a muza, dobrog ko lebac doduse, volis ko mladjeg brata, u tebe gleda ko u boga, jos ponizno :( za sve te pita i nista sam ne sme odlucivati. steta i tuga, ne mozes se ocecati zenstveno nikako :(
al ajde, bila mi je to pocetnicka greska koju sam brzo uvidela i ispravila i udicu bacila po evropi. sto sam zacrtala to sam i uradila; znaci stranac znaci drzavljanstvo znaci sve kako treba.
jos da dodam da sam totalno nakaradno vaspitavana - te znanje te umestnost te muzicka skola paralelno sa redovnom, pa fax pa postdiplomske, ma sve kako ne treba. al opet sam samu sebe izvela na pravi put!!!!!!!

i sad, od mene ovakve koja sam spoznala prave zivotne vrednosti!!!! nikako ne sme ispasti drugacija cerka. i to mene muci. strah me hvata da se ne prostreberise, pa zaredja bas svaki dan u skolu nedobog bez sminke bez blagovremene dopune gel laka il sa izraslim pramenovima. jutros :sad2: je radila zaboravljeni domaci mesto da uobicajeno ispegla kosu, i kad sam to videla neka me tiha jeza prosla i najgore se slutnje nadvile nad moje misli da ne krene pogresnim putem, da zivot sebi ne upropasti :rida:

sta da radim da sprecim najgore :rida:

zabrinuta majka

Zene snobovi, bahate, rugaju se, omalovazavaju, i grebatorke...
Muskarci planinci, lopovi na sitno, priglupi i lako povodljivi.

Zene ne znaju da kuvaju, vise po pekarama i po trznim centrima gde kupe gotovu hranu.
Pojma nemaju o osnovnim potrebama dece niti kako da prate razvoj i rast deteta i zdravlje istog....
Uce svoje cerke da budu sponzoruse i cak ih i teraju na to...

Muskarci postaju povrsni, a ako hoce da budu uspesni i sa zenama, onda i gramzivi...ratoborni za prestiz, kao da zena ima tako malo, a mozda ih i ima malo kvalitetnih.

Uglavnom su manje obrazovani formalno od zena, jer zene tako produzuju vreme da bi se udale...A nije lako ni muskima, treba biti sa vecom platom od zene inace zena nema motiva da se uda, ako joj nije bolje sa njim nego bez njega...

Sve u svemu okolnosti su idealne za metro brak, znaci svako zivi kod sebe i nalaze se povremeno da bi u svom maksimumu prikazali i odobrovoljili se, seksali i mozda napravili dete...
Sve vise je zena koje muskarce i tretiraju bukvalno na odredjeno vreme, tacno vidis pre nego sto se i uda za njega da ce biti razvoda za 5 godina...i iz price i iz ponasanja...ne da se ne slazu nego postoji plan....treba magija da bi bilo drugacije..

Šta ste toliko nesposobni da ne znate sami sebi jaja ispeći ? :D Ne ženiš ti kućnu pomoćnicu niti je brak danas socijalna stigma, ako se hoćeš ženiti, ženi se, ako nećeš, ne moraš niko te ne tjera. Davno su prošla ta vremena kada nisi ništa postigao ako se nisi oženio/udao. Danas se ništa ne mora.

Kakve su žene takvi su i muškarci. Koliko žena bježi u prostituciju toliko i muškaraca se okreće ilegalnim poslovima, mafiji i sličnim stvarima. Nemojte, molim vas, o moralu jer se još više zakopavate...

zene imam veliku muku i treba mi savet i mislim da sam na pravom mestu :p
ja sam zena na mestu i sve sam po peesu odradila i to 2 puta. prvi put samo klot bogata udaja al tu srece nije bilo jer nista on to nije sam steko :( dzaba avioni kamioni kad postujes svekra a muza, dobrog ko lebac doduse, volis ko mladjeg brata, u tebe gleda ko u boga, jos ponizno :( za sve te pita i nista sam ne sme odlucivati. steta i tuga, ne mozes se ocecati zenstveno nikako :(
al ajde, bila mi je to pocetnicka greska koju sam brzo uvidela i ispravila i udicu bacila po evropi. sto sam zacrtala to sam i uradila; znaci stranac znaci drzavljanstvo znaci sve kako treba.
jos da dodam da sam totalno nakaradno vaspitavana - te znanje te umestnost te muzicka skola paralelno sa redovnom, pa fax pa postdiplomske, ma sve kako ne treba. al opet sam samu sebe izvela na pravi put!!!!!!!

i sad, od mene ovakve koja sam spoznala prave zivotne vrednosti!!!! nikako ne sme ispasti drugacija cerka. i to mene muci. strah me hvata da se ne prostreberise, pa zaredja bas svaki dan u skolu nedobog bez sminke bez blagovremene dopune gel laka il sa izraslim pramenovima. jutros :sad2: je radila zaboravljeni domaci mesto da uobicajeno ispegla kosu, i kad sam to videla neka me tiha jeza prosla i najgore se slutnje nadvile nad moje misli da ne krene pogresnim putem, da zivot sebi ne upropasti :rida:

sta da radim da sprecim najgore :rida:

zabrinuta majka

posalji je na raspust kod elektrike i mene :hvala:

Једна, изразито интелигентна жена, а надасве препаметна, ме је инспирисала да поставим ову тему.

Јесу ли данашњи мушкарци и жене употребљиви за живот и изградњу јаке здраве породице?

Наиме, често сусрећем незадовољне и исфрустриране мушкарце, па и жене. Разочаране у супротни пол. Избор је, такорећи, никакав.
Ја, ипак, не дијелим тако сурово мишљење, некако ме свакодневно инспирише квалитет српских фертилних ресурса.

Али пустите мене. Моје мишљење није важно. Мени је стало да чујем Вас. Желим нешто да научим.

Шта су по Вама одлике правих мушкараца за брак? Да ли је тешко наћи таквог мушкарца?

Шта су по Вама одлике правих жена за брак? Да ли је тешко наћи такву жену?
slapše se razumem u tu tematiku
al da je tuga jedna - jeste

Šta ste toliko nesposobni da ne znate sami sebi jaja ispeći ? :D Ne ženiš ti kućnu pomoćnicu niti je brak danas socijalna stigma, ako se hoćeš ženiti, ženi se, ako nećeš, ne moraš niko te ne tjera. Davno su prošla ta vremena kada nisi ništa postigao ako se nisi oženio/udao. Danas se ništa ne mora.

Kakve su žene takvi su i muškarci. Koliko žena bježi u prostituciju toliko i muškaraca se okreće ilegalnim poslovima, mafiji i sličnim stvarima. Nemojte, molim vas, o moralu jer se još više zakopavate...

Логика је обрнута, какви мушкарци такве жене. Мушакрци добијају жену по својој мјери,

Данашњи мушкарци су углавном размажени, неодговорни, нису снажно оријентисани на породицу, жене гледају као робу за конзумирање и жене такође постају такве.

Размажене, непородичне, лаке, увијек спремне на задовољавање и облачење које за циљ има задовољење ниских мушких страсти које су сада актуелне.

Јак, карактеран, племенит мушкарац ће побудити исте особине и у жени, ако их има бар у траговима. Сибирски берберин је најбоља илустрација ове тврдње.

Back