Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

Eto vidis, a posle kukaju kako ih muskarci ovde prozivaju ili se ponasaju nedolicno. Tebi upropastili temu i nikom nista.

Научиће када буде касно.

Не брини, то су ти неки комплекси од раније :)

Најбољи доказ да женама не треба дати власт. Видиш у какву се то анархију претвори...

Da se ugledam pa da sedim u selu Zabela pored Pozarevca? Nema sta ja da se zalim nego muceni postavljac kome su unistile temu.

Нина је саучесник....

Она је себи дала мисију да обуздава моју генијалност. Чврсто стоји на бранику феминизма.

(А потајно ме обожава од главе до пете)

Нина је саучесник....

Она је себи дала мисију да обуздава моју генијалност. Чврсто стоји на бранику феминизма.

Ozeni me..:rumenko:.:cmok2:

Нина је саучесник....

Pazi, malo je sto su upropastile temu sad se preslo i na vredjanje. C, c, c, c...

sta znaju ovi nesposobni, sto ni zenu ne umeju da nadju a kamoli zadrze...ali ti si sposoban, i nadasve inteligentan muskarac pa kapiras da bi ova tema umrla da nema nas...i to nam je hvala sto je pazimo kao sopstvene muzeve

i ti ocekujes od muskaraca zahvalnost :eek::fdlan:

uzivajte sutra u sopingu, bar neka vajda...od nas :per:

Pazi, malo je sto su upropastile temu sad se preslo i na vredjanje. C, c, c, c...

Даш им прст, узму ти руку...

Опалиш им шамар, дају ти тијело :)

- - - - - - - - - -

Даш им прст, узму ти руку...

Опалиш им шамар, дају ти тијело :)

- - - - - - - - - -

hoces da ozenis Ninu? :zkez:

Губи се гуско, Нина грије воду да ми пере ноге....

Back