Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Ovaj... kad izvadiš pasoš... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bozhe sachuvaj, ispao sam doom metalac...
Haha, nisam ni sumnjao.
Heavy Metal/Old School
You are a normal die hard metal fan, you love old school and will support metal to the death, Death to false metal and to other genres apart from metal!!!
![]()
![]()
![]()
Me too8-)
Ni ja ne slusam metal... ali ima par stvari koje volim da poslusam... Kao na primer nesto od In Flames-a ili nesto tako...njaaaa ne slusam metal (:

You are BLACK METAL!!! Da budem iskren jedino sto mrzim vise od Black Metala je TurboFolk, tako da je ovo cita glupost!
P.S. Da li je ovaj kviz ikome pogodio pravac slusanja, bar malo?!![]()
Pozdrav, ljudi!
Jedno vrlo bitno obavjestenje, za koje vas molim da javite svima koje znate, a da planiraju doci na ovaj koncert:
Koncert je prebacen u SKC!
Zbog jako lose pretprodaje, prinudjeni smo da prebacimo koncert u veliku salu SKC-a. Ne znam o cemu se radi, vjerovatno je mnogo ljudi u fazonu da nema sanse da se napuni Hala Sportova, pa cekaju poslednji dan. U svakom slucaju, nema sanse da smijemo da rizikujemo.
Jos jedna jako bitna stvar:
Zbog prebacivanja koncerta u manji prostor prinudjeni smo da zbog kapaciteta sale povecamo cijenu karte na 2400 dinara, pocevsi od slijedece sedmice, tako da je pametno da nabavite karte sto ranije.
Sve najbolje!

Pa,meni ispade death metal........ok,ne smeta mi....mada josh nisam krenula ka tom pravcu.....privikavam se na heavy metal.....