Kakvi ste metalci?!

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko sisa metal.Uci uz HIP-HOP .Kako mozete to to slusate.TO je muzika za narkomane i svinje!!!:D

ma jest, upravu su ti, to sve stoka narkomanska, eminem je car brate, kad on recituje o svojoj mami (koja mu nije pružala dovoljno pažnje kad je bio mali pa je zato postao ovakav) i drogama, pa sve onako bez muzike i ičega, i lepo ti kaže da ti uzima pare za ništa jer si iskompleksirani klinac a ne ove svinje što i daju nešto kvaliteta klincima koji bi se zajebavali. eminem rulz! iako samo njega i onog od 50 centi (što na sebi ima min 2,5 miliona a peva kako je težak i siromašan život) verovatno znaš - HIP-HOP IS NOT DEAD!!! TEACH CHILDREN TO CARRY GUNS, THEIR UNDERPANTS TO THEIR CHINS AND THEIR PANTS TO THEIR KNEES :)

You Are Black Metal!
Cold, raw, grim, and frostbitten. In short, you're the most "elitist" of all metal genres, and most people hate you for it, but still can't get enough of your music. In fact, there's probably more bands of your genre then any other genre, with about 10 new bands starting daily. Even though you're the most "unlistenable" of all metal genres and have the most hatred for the mainstream, you're one of the most popular metal styles.

Svasta............po odgovorima koje sam birala mislila sam da cu biti doom ili power:(
Netju black.........
Ja 'tela gothic :(

Back