Kakvi ste, a kakvi želite biti?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije striktno ženska tema ali..... gde?! :?
DakleM, već sam bila u ovom tripu, ali sad mi evo došlo zanimljivo da otvorim temu, pa da vas pitam šta mislite o sebi? Nambr van.

Drugo pitanje bi bilo (već viđeno na forumu, jasno mi je) - kako biste se opisali?

Treće, šta želite da budete/postanete/postignete?

Zapravo, interesuju me vaše lične osobine, ne vaši uspesi/rezultati/ostvarenja..... ostalo što čoveku podiže samopouzdanje. Zanima me samo kakav biste čovek želeli da budete, a kakvim se smatrate. Ili kraće, vaš lični moral.

I četvrto, kako vas drugi vide?

Tenkju.

Ovo skroz lici na temu kakvu bih ja otvorila:ok: tj.otvarala sam slicne.

1.Mislim da sam strasno nesigurna,i fali mi dosta samopuzdanja.Uzasno sam senzibilna osoba.Vrlo je lako povrediti me,i vrlo se lako vezujem za ljude.

2.Neretko sam opsednuta time kakav utisak ostavljam na druge i time sta treba da menjam na sebi.Volim ljude i njihovo drustvo,ali baterije mi se pune kad sam sama.

3. Zelela bih da sam mnogo komunikativnija i spontanija...I mnogo zadovoljnija sobom.:neutral:

4.Pre neki dan mi je otac rekao da sam vrlo krhka ,rekla bih da me i ostali tako vide-kao vrlo osecajnu ali i zatvorenu....ne znam,mnogo je kompleksna tema,za razmisljanje.

Back