buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.225
Nađi neku knjigicu sa golootočkim svedočanstvimatek ce se pricat spremaju se tek muciteljski pothvati tehnokratije ako vec nisu i poceli al tesko se da primjetit kad je sve dobrovoljnim robovanjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nađi neku knjigicu sa golootočkim svedočanstvimatek ce se pricat spremaju se tek muciteljski pothvati tehnokratije ako vec nisu i poceli al tesko se da primjetit kad je sve dobrovoljnim robovanjem
sto ce mi evo imam gledat ovi moderni robovi sto su uposljeni kod tajkunaNađi neku knjigicu sa golootočkim svedočanstvima
e kad izmislis vremenskoga stroja problem bi imo nitko ti se ne bi vratio u ovaj vrli novi svijetRazmažene bi bilo poučno poslati u prošlost.
Čisto da okuse pa da imaju sa čim da uporede.
.........gde ni rođenu ženu ne smeš da izudaraš kad zasluži ?e kad izmislis vremenskoga stroja problem bi imo nitko ti se ne bi vratio u ovaj vrli novi svijet
ma to i u po jada no sto moras pisat u pelena ko dojenche.........gde ni rođenu ženu ne smeš da izudaraš kad zasluži ?
Ne moraš.ma to i u po jada no sto moras pisat u pelena ko dojenche
rece ti je dobrovoljnim robstvomNe moraš.
Samo ko hoće
-----dobrovoljnim jašta.rece ti je dobrovoljnim robstvom
a ja mislio iskorenili ste robstva-----dobrovoljnim jašta.
kakvog ropstva?a ja mislio iskorenili ste robstva
bog je ljude stvorio a ljudi robove to ti je bar jasnokakvog ropstva?
ne trabunjaj.bog je ljude stvorio a ljudi robove to ti je bar jasno
e sad bit ce tih robova dok ne uznapreduju roboti
sve legalno,tu je vulin da progura interesi stranih investitorane trabunjaj.
Robovi su bili oni jadnici na Golom Otoku, a ovo što ti insinuiraš je fukara koja pristaje na uslove rada na koje se posle žali umesto da menja radno mesto.
Kom se ne sviđa , može na Aljasku, pasoš bar danas svako može da dobije.sve legalno,tu je vulin da progura interesi stranih investitora
moze al s ogranicenja,gradjanin si cetvrtoga reda u europuKom se ne sviđa , može na Aljasku, pasoš bar danas svako može da dobije.
Budi gazda, posadi vinograd.moze al s ogranicenja,gradjanin si cetvrtoga reda u europu
Jesi li ti komunista, pa te goli otok muci veci deo zivota?Nađi neku knjigicu sa golootočkim svedočanstvima
Nisam, dalekobilo, nego je ilustrativno kad ti dečurlija počne kenjkati o teškoćama savremenog doba.Jesi li ti komunista, pa te goli otok muci veci deo zivota?
Istina je da su muke razlicite....Nisam, dalekobilo, nego je ilustrativno kad ti dečurlija počne kenjkati o teškoćama savremenog doba.
Istina je da se razmazilo .Istina je da su muke razlicite....
Verujem da ce doci i do takvih podela zbog specijalizacije podrzane naukom, ali ovo styo sam pisao se ipak odnosi na kvalitet licnosti. Deca su pametnija, mada ne verujem da su fizicki mocnija. Mozda se ipak taj odnos stabilizuje, pa bude vracen balans.....bit ce efikasnijim svakako u sklad s onu maksimu citius altius fortius
Recimo da to ima i drugacije ime....recimo da nisu zadovoljna da budu robovi, pa da to povezemo sa jacanjem licnosti i mentalnim karakteristikama usmerenim prema boljem coveku.Istina je da se razmazilo .
Naravno, hvala Bogu da nisu .Recimo da to ima i drugacije ime....recimo da nisu zadovoljna da budu robovi, pa da to povezemo sa jacanjem licnosti i mentalnim karakteristikama usmerenim prema boljem coveku.
Da bi covek nesto dobio civilizacija mora da se menja. Pri svakim promenama postoji premasaj i podbacaj do stabilizacije...
jasta su vokabular im sve uslozeniji i to bez tudjiceVerujem da ce doci i do takvih podela zbog specijalizacije podrzane naukom, ali ovo styo sam pisao se ipak odnosi na kvalitet licnosti. Deca su pametnija, mada ne verujem da su fizicki mocnija. Mozda se ipak taj odnos stabilizuje, pa bude vracen balans.....