- Poruka
- 6.481
Е хајде сад да видимо колику ће овај пандур добити казну! Ако је Урош за покушај убиства добио 10 година, колико овом следује за убиство?
A da se spoji ova tema i ona druga da ne postoje dve iste a odvojene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е хајде сад да видимо колику ће овај пандур добити казну! Ако је Урош за покушај убиства добио 10 година, колико овом следује за убиство?
Vise mi nije jasno da li ti onda opravdavas njihovu poteru ili ne?!![]()
To je post, kao shto rekoh. Na shta ti odgovarash:
I ja te lepo pitam, shta prichash bre? A ti mene na to pitash koji je motiv tog ubistva. Ja ti, logichno, kazem da ne znam, ali da je hladnokrvno ubijen, opet, logichno, chim je pandur dobio robiju. I ti mi na to sve boldujesh deo posta koji se odnosi na Djoleta, a ne na Zdravka, i kazesh mi da tu pishe neshto potpuno drugo. Saberi se.
'Ajmo sabiranje.![]()
Pa naravno da opravdam poteru, je*em mu misha... Chovek vozi pijan, prolazi kroz crvena... I treba panduri da ga jure. Ono shto nikako ne opravdam, je ono shto se desilo posle potere.
Nema to veze sa prolaskom na crveno ( Dodushe, ima indirektno ), nego sa stokom zandarsko-brdjanskom bahatom.![]()
Pa naravno da opravdam poteru, je*em mu misha... Chovek vozi pijan, prolazi kroz crvena... I treba panduri da ga jure. Ono shto nikako ne opravdam, je ono shto se desilo posle potere.
... posle ovoga valjda treba vise da se plasimo da se zamerimo policajcu nego mafijasu
KOJU KITU vadis pistolj posle manjeg saobracajnog prekrsaja? Jel' to u ovoj bantu drzavi obicaj? Kazite, drage kolege, da znam dal' da bezim od policije kad ih vidim pored puta.
Još jedna stvar - Ubijeni momak je bio SUVOZAČ tako da nije on počinio prekršaj.
secamo se,grcka je `gorela` mesec dana....jel se secate sta su grci uradili kad je njihov policajac ubio nekog mladica... kao pucao u vazduh pa se metak odbio... ako ministar ili neko iz vlade zbog ovoga ne podnese ostavku onda mozemo i zvanicno da se upisemo u banana drzavu...