Kakvi nam ovo ljudi čuvaju državu!?!? - Policajac ubio suvozača

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je post, kao shto rekoh. Na shta ti odgovarash:

I ja te lepo pitam, shta prichash bre? A ti mene na to pitash koji je motiv tog ubistva. Ja ti, logichno, kazem da ne znam, ali da je hladnokrvno ubijen, opet, logichno, chim je pandur dobio robiju. I ti mi na to sve boldujesh deo posta koji se odnosi na Djoleta, a ne na Zdravka, i kazesh mi da tu pishe neshto potpuno drugo. Saberi se.

'Ajmo sabiranje. :mrgreen:

Znaci ako je taj pandur to uradio namerno da je i ovaj po tebi sasvim sigurno ? to znaci?:roll:

Pa naravno da opravdam poteru, je*em mu misha... Chovek vozi pijan, prolazi kroz crvena... I treba panduri da ga jure. Ono shto nikako ne opravdam, je ono shto se desilo posle potere.

ybt, pa da li neko normalan to moze da opravda! Mislim na krajnji ishod. Zato u istraznom postupku treba utvrditi sve relevantne cinjenice i nakon toga odrezati kazne! A, sumnjam da se ista moze sakriti jer je u pitanju tesko delo, na zalost :(

Зарић је, према наводима полиције, убијен једним метком у главу након што је одгурнуо руку полицајца у којој се налазио репетирани пиштољ, после полицијске потере за возилом „пежо” које је прошло на црвено светло на семафору. Према незваничним информацијама, полицајци Интервентне јединице су помислили да је аутомобил, у којем се Зарић налазио, марке „рено” и да је реч о украденом возилу. Због тога је, према речима нашег саговорника, Раичевић пришао возилу с максималном опрезношћу и репетираним пиштољем.

Према сазнањима нашег листа, возила марке „рено” су однедавно на мети организованих криминалних група у Београду. Од почетка ове године појавила се група криминалаца која израђује магнетне записе и картице којима се покрећу аутомобили новог програма „реноа”.

Полицајци Интервентне јединице су, подсетимо, у Улици алексиначких рудара уочили аутомобил који је прошао кроз црвено светло на семафору и кренули за њим са упаљеном светлосном и звучном сигнализацијом у намери да га зауставе. Зарић је седео на месту сувозача, док је аутомобилом управљао Филип Милићевић, спортски директор ФК Ресник. Полиција је ишла за возилом преко кружног тока и затим га зауставила, препречивши му пут у Улици омладинских бригада код броја 44 у Новом Београду. Милићевић је одмах изашао из аутомобила и био је леђима окренут Зарићу који је остао унутра.

Како незванично наводи други „Политикин” саговорник близак истрази, Раичевић је неколико пута Зарићу наредио на изађе из аутомобила. Како је овај то одбијао, Раичевић је пришао возилу и једном руком покушао Зарића да извуче напоље, док му је у другој руци био пиштољ. У том тренутку је, како каже, Зарић покушао да пружи отпор и ухватио шаку полицајца у којој је био пиштољ, и тада је дошло до опаљења.

Резултати обдукције, „парафинске рукавице”, која би требало да покаже да ли на рукама убијеног има трагова барута, као и балистичка и вештачења материјалних трагова узетих на месту догађаја, показаће да ли је реч о несрећном случају, прецизније „убиству из нехата”.
Analizom krvi utvrđeno je da policajac Raičević nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku kada je ubio Zarića.
Трагичан догађај је уследио када су се Зарић и Милићевић враћали са клупске прославе са једног од београдских сплавова. Иза њих Зарићев аутомобил „ситроен” возила је његова девојка Јелена Добрић, јер је он био у пијаном стању. Она је младиће изгубила из видокруга, јер су они прошли на црвено светло на семафору на које је она стала.

Prolazak kroz crveno svetlo (ne ona varijanta kada se gasi zeleno, pa prođeš dok još ostali stoje) je stvar opasna poput šetanja ulicom i pucanja naokolo s pištoljem - samo je pitanje sreće da li će nečija majka plakati zbog te vrste bahatosti. I tako tri puta ili koliko ono beše? Dakle, opšta i velika opasnost po sve ljude u blizini.
Drugo, vozač je izašao, ovaj se pravio pametan? Čemu to? Šta je pokušavao? Takvo ponašanje definitivno mora da poveća opreznost i budnost kod policajca, zar ne? Recimo da je ovaj nesrećni mladić bio nekakav naoružani manijak, a da policajac nije vadio oružje, moglo je doći i do veće tragedije. Onda bi svi trubili kako (opet) policija nije dobro radila posao i da su trebali sa spremnim oružjem da isprate razvoj događaja.

Uglavnom, imamo Tominu verziju, model 'niko ne sme da vas bije' (deca se vozala gradom, slučajno prošli na crveno (koje u stvari i nije bilo jako crveno), došla dva zla policajca (jedan mrtav pijan) sa spremnim oružjem, jednog dečaka izvukli napolje i išamarali, a drugog izvukli napolje i surovo mu pucali u glavu) i imamo opciju koja je opisana iznad. Rezultat istrage ćemo da sačekamo, pa onda da osuđujemo ili pravdamo.

...jel se secate sta su grci uradili kad je njihov policajac ubio nekog mladica... kao pucao u vazduh pa se metak odbio... ako ministar ili neko iz vlade zbog ovoga ne podnese ostavku onda mozemo i zvanicno da se upisemo u banana drzavu...
secamo se,grcka je `gorela` mesec dana.
nece kod nas niko podneti ostavku,jer ko jednom zajasi u fotelju,masno dupe mu se nekim slucajem i zalepi u nju.mi smo drzava bez zakona,a najveci olosi su `sklonjeni` sa ulice na taj nacin sto su im dali `znacke`,pa sad imaju zvanicnu dozvolu da treniraju strogocu:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back