KAKVE ŽENE VOLITE?

Volim ....

• 1. Umiljate

• 2. Opasne

• 3. Inteligentne

• 4. Glupe

• 5. Samosvesne

• 6. Tuđe

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
NatasaNatasa:
U nekom drugom životu - može :)

Не разумем, зашто да не ?

Верујем да мушкарци највише воле жене пуне љубави, које умеју искрено да воле, како њега као мушкарца, тако и живот,људе, природу, цвеће...жене прогресивних идеја...као што рече колегиница, романтичне револуционарке....не разумем одакле толико предрасуда код аутора ове анкете...

JULSKI:
Не разумем, зашто да не ?

Верујем да мушкарци највише воле жене пуне љубави, које умеју искрено да воле, како њега као мушкарца, тако и живот,људе, природу, цвеће...жене прогресивних идеја...као што рече колегиница, романтичне револуционарке....не разумем одакле толико предрасуда код аутора ове анкете...
nećemo se vređati, valjda drugarica
event. drugarica gigule

Umiljate...
Obrazlozenje... zar je bitno... ?

Svi se nesto prave inteligentni, tako da ako glasas za takvu... ko zna sta ces na kraju dobiti. Rekao bih da je intelekt postao fazon koji se "fura" sa glasnim akcentom.

NatasaNatasa:
Kakve žene volite?

I MOLILA BIH obrazloženje ....:)

Lutkice, ovo ti je s moje tacke gledista, veoma glupo pitanje.

Muskarci vole zene (zenske), kakve god da su.

Ako ti gledas neke ankete nekih drkadzija, uvek ces biti nezadovoljna sobom i uvek ces biti u inferiornom polozaju. Patices od depresije i sekiraces se i na neki bezazleni muski gest i pitaces ga sta mu je?

Digni glavu i zivi svoj zivot, jer i muskarci ne vole "robu" vec osobu. A to im je vece zadovoljstvo kada osvoje i cesce se zaljubljuju u takve, nego u "robe". Ovim ne mislim da dignes nos.

Ne obracaj paznju mnogo na neke debilne ankete i ne povladjuj se za istim...

Ja sam Kazanova a ti si Natasa, pricajmo dalje... razumes li sta hocu da ti kazem?

Back