Kakve žene preferirate?

MORNAR SA PUČINE

Aktivan član
Poruka
1.342
Da li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.

Sve više
Plavuše
Njima muškarci najlakše prilaze. Bio je članak pre desetak godina o tome kako jend afirma proizvođača ženskih perika planira u budućnosti da razvije perike koje će menjati boju - tako da kada je žena zainteresovana za nekoga ko joj je prišao boja se menja i ona postaje plavuša. Jedino što mi sada pade na pamet - šta ako on ne voli plavuše? 🤔

Da li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.
Da je bele rase i da nije deo poluorijentalne ciganino kulture kao razni balkanci i RuSSi.

Da je bele rase i da nije deo poluorijentalne ciganino kulture kao razni balkanci i RuSSi.
Намерно си избегао да наведеш Италијане, Шпанце и јужне Французе. Што се тиче Грка, с обзиром да су на Балкану, нека буде да си их већ поменуо.

Намерно си избегао да наведеш Италијане, Шпанце и јужне Французе. Што се тиче Грка, с обзиром да су на Балкану, нека буде да си их већ поменуо.
Iskreno, više volim, ove malo tamnoputije žene, nego skroz svetle, kao ove na severu Evrope. Ove prve su mi nekako pitomije, srčanije, umiljatije. Ove druge su hladne. Naše podneblje je mešavina, svega, od ovoga.

Back