Kakve su vam ocene???

• Začetnik teme Začetnik teme mslav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mortishaaa:
bleach:
evo da se javim i ja kako sam pogubljena u vremenu i prostoru i nemam blage (ali blageeeee) veze shta cju da upishem...
a trebalo bi neshto :p hah, lupetam, naravno da cju neshto, al' ne znam shta.
:roll:
vise ovo ne potpisujes (8
i dalje potpisujem. (8 necjemo o tome ovdi, k? (;

ja ne mislim da je lako upisati fax... ali, dobro, to sam mozhda samo ja. (8

@ mortishaaa ~ bLavo za uspeh! :klap: :klap_klap: (((:

meni moji non stop govore da ce mi biti jako tesko na fakultetu i kako su zesce u prednosti ovi u laksim gimnazijama sa boljim ocenama...mada ja ne mislim tako, pa pokazace se oni kad tad//////
ali nama je jedna profesorka rekla da iz pete uvek budu super djaci i dalje, a tebi je bleach lako sa tim super prosekom,moci ces lako da upises sta zelis.....

__
ja sam 4, 2 al mislim da zasluzujem vise, mada zadov9oljna sam, za moje odeljenje je to sjajno:)

Chester girl:
meni moji non stop govore da ce mi biti jako tesko na fakultetu i kako su zesce u prednosti ovi u laksim gimnazijama sa boljim ocenama...mada ja ne mislim tako, pa pokazace se oni kad tad//////
ali nama je jedna profesorka rekla da iz pete uvek budu super djaci i dalje, a tebi je bleach lako sa tim super prosekom,moci ces lako da upises sta zelis.....
pa... ako pokupimo neko znanje iz drage nam shkole, sigurno cje nam biti lakshe nego nekima koji su te ocene dobili na lepe ochi. a ima ih vala. (8 druga stvar je kako cjemo se upisati pored onih koji nabudzhe poJene iz shkole koji zapravo i nisu njihovi...
ne brinem se ja za svoj prosek (:pPp), ali me vishe brinu poeni koje treba da skupim na prijemnom.... (8
Chester girl:
ja sam 4, 2 al mislim da zasluzujem vise, mada zadovoljna sam, za moje odeljenje je to sjajno:)
ne znam kakvo ti je odeljenje, ali za tvoju shkolu, to je sjajno, veruj mi. (;

Chester girl:

__
ja sam 4, 2 al mislim da zasluzujem vise, mada zadov9oljna sam, za moje odeljenje je to sjajno:)

zadnjih godina peta nije toliko jaka.

Turn off the light:
Chester girl:

__

zadnjih godina peta nije toliko jaka.
ma Peta je uvek bila jaka i bicje jaka. :pPp
a sada jeste jaka.

bleach:
i dalje potpisujem. (8 necjemo o tome ovdi, k? (;
ok ... (8 Vasa zelja je za mene zapovest (8
bleach:
ja ne mislim da je lako upisati fax... ali, dobro, to sam mozhda samo ja. (8
ja Znam da nije (8
bleach:
@ mortishaaa ~ bLavo za uspeh! :klap: :klap_klap: (((:
OoPs OOPS oops inace sad si prvi put cula moj uspeh (8
bleach:
pa... ako pokupimo neko znanje iz drage nam shkole, sigurno cje nam biti lakshe nego nekima koji su te ocene dobili na lepe ochi. a ima ih vala. (8 druga stvar je kako cjemo se upisati pored onih koji nabudzhe poJene iz shkole koji zapravo i nisu njihovi...
tako sto oni nece moci da tako dobro spreme prijamni kao mi, tj bice im teze (8 m to se ja samo tesim (8

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back