Modruna
Aktivan član
- Poruka
- 1.612
Борац, мислим да ова кожна мачка може да конкурише оној твојој кожној риби. Шта кажеш? (И мушкарци могу да се изјасне, ваљда нису толико стидљиви????)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih ja to izjednacavala ni u losoj sali...Izvan toga, Afrodite, odnosno Julije
Nikad zenu ne boli zbog popustljivosti.....nego zbog nepropustljivosti.....
Moram da te pohvalim.Mislis..sto je babi milo to joj se i snilo...
Pa nije bas tako...svi se mi prilagodjavamo jedni drugima
ali zene ipak malo vise sto je i ocigledno.Ima tu puno faktora koji uticu na tu
popustljivost...prirodna zenska zelja da ugodi svom muskarcu ili potencijalnom partneru(sto je cesto nemoguce zbog prirode tih raznoraznih zahteva)onda sledi i fizicka razlika i sistemi zastrasivanja i ubedjivanja...ima tu svaceg.
U prevodu..trazili ste eto vam sad...
![]()
Moram da te pohvalim.Retko koji tvoj post je lošeg kvaliteta u bilo kom pogledu.
Почињем да примећујем да су наши велики момци збрисали с ове теме.
Да ли од тога да направимо нову тему? Као: шта је отерало наше момке са теме о Јулијама 21. века?
Можда то што је тешко бити филозоф кад Шакира затресе ... куковима? Али -- то је стварност нашег времена, и као таква -- достојна филозофског промишљања.![]()
Evo male blogice koja ima krive nogice...pa je besna na ceo svet.
![]()
Човече! Па онда су погрешне све приче које сам ја чула о данашњој омладини! Супер! Супер ако је тако!Da sam žensko zabrinula bi se. Momke od devojaka može oterati samo njihova duhovna neinventivnost. Tu ni kukovi ne pomažu.
eh da mozes uzivo da vidis blogicu uzivala bi iako si zensko....ali ne vredi da ti objasnjavam ti mozes samo da mastas
o tome pa da ne gubim vreme.......
Можда то што је тешко бити филозоф кад Шакира затресе ... куковима? Али -- то је стварност нашег времена, и као таква -- достојна филозофског промишљања.![]()
Човече! Па онда су погрешне све приче које сам ја чула о данашњој омладини! Супер! Супер ако је тако!
Да су жене код мушкараца увек више цениле дух него изглед, то је познато, али ако су сад и мушкарци почели да код жена цене дух а не кукове, онда ... онда ћемо се коначно споразумети после толиких миленијума. Ја гласам ЗА !!!
eh da mozes uzivo da vidis blogicu uzivala bi iako si zensko....ali ne vredi da ti objasnjavam ti mozes samo da mastas
o tome pa da ne gubim vreme.......
Данас ми је очгледно добар дан. Сви навалили да ме одушевљавају, Види сад Вајса! Он не би завирио у туђу рибу колико ни у WC-шољу. Браво Вајс! Колико вас има таквих? Све би било лакше кад би вас било више од половине.Ne nimalo, mene njeni kukovi uopšte ne uzbućuju pošto znam da je ona tuđa ženska, a mene recimo tuđe ženske mogu da uzbude koliko i poklopljena WC šalica. Mogu da razmišljam potpuno normalno i u prisustvu 100 veštačkih riba kao što je Šakira.
Данас ми је очгледно добар дан. Сви навалили да ме одушевљавају, Види сад Вајса! Он не би завирио у туђу рибу колико ни у WC-шољу. Браво Вајс! Колико вас има таквих? Све би било лакше кад би вас било више од половине.
- ja je ne slušam, ali Indexi su mi isto što i ona.