Kakve su Julije XXI veka?

Weis je iznad svega preterano iskren. Što bi imao poslasa tuđom WC šalicom kad već ima svoju?
Па о томе и говорим -- имаш своју и не окрећеш се за туђом. То ти служи на част! Али, да ли знаш колико вас је таквих?

Штета за Индексе. Ово је баш лепа песмица. Мицу можеш да задржиш, нисам у стању да чујем чак ни прве тактове.

Poslednja izmena:
Па о томе и говорим -- имаш своју и не окрећеш се за туђом. То ти служи на част! Али, да ли знаш колико вас је таквих?

Штета за Инексе. Ово је баш лепа песмица. Мицу можеш да задржиш, нисам у стању да чујем чак ни прве тактове.

Oces da se slozis sa njim da su devojke WC sholjke (tj. da ih mozemo uporediti sa njima)? I da voljenje devojke treba uporediti sa sran.jem u nju - i da mu kazes "svaka cast na tom poredjenju"?

:rotf: dibidus pijana ova Modruna.

Штета за Инексе. Ово је баш лепа песмица. Мицу можеш да задржиш, нисам у стању да чујем чак ни прве тактове.

Apsolutno. I bolja je od njih zato što je samo moja, jer nemam običaj da delim i uzimam tuđe (ili one koje su iskusne). Malo nas je, ali još nismo postali dinosaurusi.

Šteta. Ne treba mi Mica, samo sam hteo da se našalim.

ne, nego "ti" ne mozes da razmisljas uopste zato sto ne postojis "ti". Raspukao si se...
Da razgovaram sa tobom bi trebalo da mi bude neko proucavanje, posto planiram da se bavim psihologijom...

Onda si dobro došla/o. Za početak prelistaj moje blogove.

Ех, тога сам се и плашила. Али добро, боље ико него нико. Драго ми је што је толико волиш.

Мало диносауруса неће сметати :D.

00020239.gif

Covek mi kaze "dobro dosao si da me proucavas" a ja mu samo reko da je "bolestan" pa da proucavam bolest...

ne mogu da verujem, stvarno je bolsetan.

Loše je što kapiraš ljude na prvu loptu.

000202C6.gif

Neverovatno koliko je volim. Posvetio sam joj najbolju poeziju koju sam ikada napisao:

Још једном -- свака част :klap:

Подсетио си ме на Мајстора и Маргариту:
-"Ко ти је рекао да на свету не постоји права, верна, вечита љубав! Нека лажову одсеку његов гнусни језик!"

Poslednja izmena:
@Chorus
Ниси омладинац, али кажи ми, ако знаш, колико вас има који више волите/цените дух код жене, него њене ... хмммм .... кукове (рецимо)?

Kukovi me ne privlače. Dupe isto, jer je moje uvek manje nego njeno. Sise su jedino lepe dok ne napuni 25. Posle počinju da se istežu ka kolenima.

Duh joj je obično Čoserovski za razliku od mog koji je Renesansni.

Neće biti da je ženski duh "obično čoserovski". Pre ovakav:

"LOVE is anterior to life,
Posterior to death,
Initial of creation, and
The exponent of breath."
...

" A CHARM invests a face
Imperfectly beheld,—
The lady dare not lift her veil
For fear it be dispelled.

But peers beyond her mesh,
And wishes, and denies,—
Lest interview annul a want
That image satisfies."

Emili Dikinson

Zar ne znaš, Barbi?

Muška radost leži u ženskoj lepoti tela i duha ... neprolaznoj.
Njenom razumevanju ... u svakom trenutku.
Njenoj ljubavi ... večnoj.
Njenom podavanju i predavanju .... često i zauvek.

Uz sve to - i u njenoj tajanstvenosti.

Pa da pored sebe imaju i Juliju i Lolitu...:eek:
aaa,ne moze to tako..ili jednu ili drugu,moraju se odluciti.:P

Pa da pored sebe imaju i Juliju i Lolitu...:eek:
aaa,ne moze to tako..ili jednu ili drugu,moraju se odluciti.:P

U svakoj Juliji čuči Lolita... samo što je tako dobro skrivena, da se ne vidi na prvi, pa čak ni na drugi pogled.

Mada, ako bi bile podvojene, muškarci bi se mahom opredeljivali za Lolite. Ma šta pričali, većina njih više voli da oblikuje nego da ima pred sobom završeno skulptorsko delo.

U svakoj Juliji čuči Lolita... samo što je tako dobro skrivena, da se ne vidi na prvi, pa čak ni na drugi pogled.

Mada, ako bi bile podvojene, muškarci bi se mahom opredeljivali za Lolite. Ma šta pričali, većina njih više voli da oblikuje nego da ima pred sobom završeno skulptorsko delo.

Nismo tako probirljivi. Može i završeno skulptorsko delo, samo da nije završeno nekad davno. :mrgreen:

Back