Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
a, jeste, pre neki dan su i sa Dedinja odneli kabla za net
Tramvajske sine sto nestaju - obaska

Tramvajske sine sto nestaju - obaska

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dr_Frojd:Prva Mystery shopping agencija kod nas je Adverto mystery shopping, ali oni su neozbiljni. Pre nekoliko meseci se kod nas otvorila firma Customer First (ogranak hrvatske kompanije Heraklea) a takodje na nasem trzistu je i kompanija International Service Check (za koju ja radim - part time) i koja postoji od 1997 godine a kod nas u zadnje 3-4 godine.
Oktopod77:Ja se bavim honorarno poslom tajnog kupca i to je sasvim ok stvar samo ako vam je to posao koji radite uz "glavni" posao. Inace sam radio za Adverto i samo jednom za International Service Check. ISC placa ocajno (valjda misle da im se moze na ovdasnju situaciju), a kod Adverta su honorari vrlo korektni i slicni onima kod zapadnih agencija. Inace, koliko znam, Customer First vise ne postoji, tako da nema smisla o nekome graditi sliku "ozbiljnosti" samo zato sto su se "razgalamili" preko medija da postoje (mislim postojali su)...
ja bi rado bila tajni kupac
pogotovu kada sam u pms
a sad imam genijalnu ideju, ali ne mogu da je podelim sa vama.
maznuće mi neko![]()
Kakav je to posao lov na zabe!?
Ja sam jedno leto predlozila naj frendici da radi za mene u pitanju je bio lov na buba svabe,
posto ih mrzim. Placala sam joj 100 din po jednoj zgazenoj!
Ja sam imao jednu ideju oko pravljenja stonih lampi,i bas sam se zagrejao jako.
Trazio po netu slike,po raznoraznm katalozima,novinama,itd...
I posle 15 dana,ohladio se.
Neznam sto,ali eto.
A nije to prvi da kazem posao koji sam trebao da jel sprovedem u delo,
ima ih ohohooo...