Kakve ste sve fore čule?

jao kakvo klasično pros.e.ravanje! što bre lepo ne kaže ne sviđaš mi se , ćao zdravo, nego tu uvija u kao neka osećanja od kojih se jadničak uplašio? da stvarno oseća ljubav ili šta već, ne bi bežao. koja fora za naivne žene :( :thumbdown:
mislim sve i da je tako cuti i ne brukaj se:confused:
jednom mi jedan rekao
posto je prvo napustio devojku zbog mene pa posle ipak resio da joj se vrati
s njom me ceka jedan ravan i dosadan put,ali ipak prijatan.mada nista posebno
s tobom je vanzemaljski,ali ne znam da li je posle toga pakao ili raj
i ja ne smem da rizikujem,kukavica sam,preferiram taj miran i dosadan put
:dash:
da li su muskarci zaista kukavice,ili im je jeftinije da se tako izvuku:confused:

mislim sve i da je tako cuti i ne brukaj se:confused:
jednom mi jedan rekao
posto je prvo napustio devojku zbog mene pa posle ipak resio da joj se vrati
s njom me ceka jedan ravan i dosadan put,ali ipak prijatan.mada nista posebno
s tobom je vanzemaljski,ali ne znam da li je posle toga pakao ili raj
i ja ne smem da rizikujem,kukavica sam,preferiram taj miran i dosadan put
:dash:
da li su muskarci zaista kukavice,ili im je jeftinije da se tako izvuku:confused:

naravno da su kukavicetine...:mrgreen::hahaha:

Imam jednog ortaka...nevidjen lik od coveka.
Imao on tako devojku pre nekoliko godina, skroz OK devojka.
Prica on meni jednom kako mu je tesko sto vise nije sa njom i mnogo mu je zao...Pitam ga - Pa sta je bilo? Ostavil ate?
Kaze lik - Ma jok, ja sam nju ostavio...a ******* brate, super je ona...ali brate, ja sam tek na trecoj godini faksa, imam puno da ucim a on mi oduzima mnogo vremena! vidjamo se svaki 3-4-5 dan...ne mogu ja toliko vremena da izdvojim - MORAM DA UCIM!!!

I jos doda - Najvise mi je krivo sto smo se kresali ko ludi...sad mi nedostaje to...Mogo je bre brate volim!

Sto je najgore, sve je to i njoj isto tako rekao - znam ga, bar je iskren...

Ja i dalje ne mogu da se opasuljim od poslednjeg raskida...
Sve je bilo divno bajno krasno, sex nikad bolji, ja odem na godišnji, posle 3 nedelje dočeka me hladan-čuj, hladan, leden- tuš...
"Ne može da mi se digne..." na šta se ja zapitam s kim li sam se ja onda kresala do besvesti danima, tj. noćima... ubeđen da je problem naravno u meni a ne njemu

Imam jednog ortaka...nevidjen lik od coveka.
Imao on tako devojku pre nekoliko godina, skroz OK devojka.
Prica on meni jednom kako mu je tesko sto vise nije sa njom i mnogo mu je zao...Pitam ga - Pa sta je bilo? Ostavil ate?
Kaze lik - Ma jok, ja sam nju ostavio...a ******* brate, super je ona...ali brate, ja sam tek na trecoj godini faksa, imam puno da ucim a on mi oduzima mnogo vremena! vidjamo se svaki 3-4-5 dan...ne mogu ja toliko vremena da izdvojim - MORAM DA UCIM!!!

I jos doda - Najvise mi je krivo sto smo se kresali ko ludi...sad mi nedostaje to...Mogo je bre brate volim!

Sto je najgore, sve je to i njoj isto tako rekao - znam ga, bar je iskren...

vau covece ovo stvarno zvuci kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo...
mogu da zamislim kako se devojka osecala kada joj je ovo rekao...pa sve i sto je istina...
bzv...:confused:

Ja i dalje ne mogu da se opasuljim od poslednjeg raskida...
Sve je bilo divno bajno krasno, sex nikad bolji, ja odem na godišnji, posle 3 nedelje dočeka me hladan-čuj, hladan, leden- tuš...
"Ne može da mi se digne..." na šta se ja zapitam s kim li sam se ja onda kresala do besvesti danima, tj. noćima... ubeđen da je problem naravno u meni a ne njemu

izgleda da si se kresala sa vijagrom ....;)

Back