Kakve ste kad ste same?

Ja kao kad sam bila mala. Vristim dok nesto ne dobijem :lol: ali stvarno je tako.
Prilicno sam zla u tom periodu. To sam primetila. Bas mi je zao.

Sama...u smislu single, bez muškarca u životu?
Ako je to pitanje mislim da ima ljubavi koje ne uključuju muško biće, interesovanja koja ga isključuju kao i potreba koje čovek najbolje usliši sebi sam.
U nekom periodu je biti van veze gotovo blagorodno, najviše tokom "brzih voznji" kroz život budući da sam se uvek lakše kretala sama.
Moja urođena introvertnost verovatno čini sve lakšim. Lepo je biti deo kvalitetnog para ali je lepo biti i slobodna ptica. Verovatno je negde i više fer, i prema sebi i prema drugima.

Ja nisam usamljena kada sam sama. Blago meni sa mnom! :lol: Usamljenija sam bila pored ljudi koji mi nisu bili zaista bliski, a prisutni. E, to crpi i frustrira.

volim samoću ..jer se ja bejah izgubila prekomerno ljubeći sebe samoga , ali tražeći samo gospoda Boga našao sam sebe, i ljubav Božija me je vratila dublje u moje ništavilo...no ipak, niko nije bogatiji ,moćniji slobodniji,nego onaj koji ume da ostavi sve, i sebe samog i da stane... u poslednji red ....

Back