crossing over
Aktivan član
- Poruka
- 1.042
Lake muskarce, nece ni one vise da se trude kad ima tolko popaljenika na raspolaganju a zivci sve tanji .
I zagorelost sve veća.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lake muskarce, nece ni one vise da se trude kad ima tolko popaljenika na raspolaganju a zivci sve tanji .
e pa ispitni rok, pa sta ti pricam vise iks de. ti redovan odje. kako si, kako zivis, jesi li i dalje psihopataOoo ko se to povampirio? Okle ti na forumu?
to je vec takoreci dabl kombo, bingo, loto. i sa funkcionalnim, mada msm da je to vec teskoobdarene s parama![]()
Lepe momke najvise.
Samopouzdanje je negativna osobina ako je bez razloga
Žene su, u stvari, isto veoma površne, jer je samopouzdanje površna osobina koja je lako uočljiva i vidljiva. I naravno, može da bude neosnovana, pa onda sve to na dugoročnom planu propada.
Koliko sam samo puta čuo da žene kažu: "Au, s kim sam ja bila?" a gotovo nikad to nisam čuo od muškaraca.
Мушкарци су свиње.A mozda samo muskarci mnogo cesce ispadnu svinje posle raskida nego zene, pa zato zene to govore![]()
Žene su, u stvari, isto veoma površne, jer je samopouzdanje površna osobina koja je lako uočljiva i vidljiva. I naravno, može da bude neosnovana, pa onda sve to na dugoročnom planu propada.
Koliko sam samo puta čuo da žene kažu: "Au, s kim sam ja bila?" a gotovo nikad to nisam čuo od muškaraca.
Primer 2 je pišanje po sirotinji i ništa više.Primer 1 bolji.
^ To je njegov život.
Na keca kada sam čitao post bio sam u fazonu:"J*b'o te koji kreten,rizikuje zdravlje zarad cilja".Kasnije sam skontao da ću ja raditi to isto dok budem vario(bukvalno)po Nemačkoj.