S severina Gost 12.01.2004. u 15:43 - kakva vam je frizura? #1 da li ste obrijane "dole"?skroz ili delimicno ili niste uopste?meni je vise dosadilo da imam "trougao".da li je higijenski obrijati se skroz?
da li ste obrijane "dole"?skroz ili delimicno ili niste uopste?meni je vise dosadilo da imam "trougao".da li je higijenski obrijati se skroz?
N Neka Gost 14.01.2004. u 01:42 - kakva vam je frizura? #2 Ja licno ne volim da se brijem, pa se zato sisam. Naravno, pre toga odem na depilaciju i ono sto ostane uredno posisam.
Ja licno ne volim da se brijem, pa se zato sisam. Naravno, pre toga odem na depilaciju i ono sto ostane uredno posisam.
Gost 14.01.2004. u 01:56 - kakva vam je frizura? #3 ne znam meni raste shuma ali nisam sex aktivna ma i onda je necu mnogo dirati zivele prashume jedino kad treba u kupaci onda malo a kakva vam je gore frizura ja se nisam sisala ..... god i po pozdrav mogli
ne znam meni raste shuma ali nisam sex aktivna ma i onda je necu mnogo dirati zivele prashume jedino kad treba u kupaci onda malo a kakva vam je gore frizura ja se nisam sisala ..... god i po pozdrav mogli