aahahahhaha...toliko o pameti..slatka mala jarica:ova poruka IZNAD JE ZA MARGOTT
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aahahahhaha...toliko o pameti..slatka mala jarica:ova poruka IZNAD JE ZA MARGOTT
zaboravih,pa da dodam:imaju one ogledalo u kuci,i to veliko,al nekako su najbolje kad kritikuju nekog drugog!pcelica maja:ko visoko leti.....ne cini proljece.
znam ih par,najpametnije,najrazumnije,najljepse,naj, naj,al nikako da budu srecne!
Gost011:Mahom sponzoruse,bolesno ambiciozne i nemaju srece sa drustvom,kako zenskim tako i muskim.
Bas me zanima kakva si ti...Ja sam jarac u horoskopu pa se ne oblacim kao da je '93.i nisam seljanka ili sponzorusa.Zavisi od vaspitanja i obrazovanja a ne od horoskopskog znaka! 8)PPPP:Ha ha ha!Jarice,tja...Poznajem tri ribe jarca i sve tri su takve sponzoruse da to nije normalno.Misle i dalje da je 1993.,nacin na koji se oblace,nacin na koji pricaju,e sve su iste a uopste se ne poznaju.Ali sve tri dolaze kod mene u salon gde radim,covek bi rekao da su neke sestre.Tupavija i seljackija stvorenja nisam videla.
Mozes mislit zakljucka!!!Ja sam Jarac i udata sam,i to vrlo srtno,zamisli.Kvarim ti teoriju.reba:mnogo su teske, znam ih tri i nijedna
se nije udala ! :?