Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.211
ima mali milion primera koji pokušavaju da otkriju kakva ste ličnost , obično su to crteži , a i druge namenske"testove", tako da ajde da vidimo kakvi smo po nekim procenama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja prvo ugledao ruke, pa tek onda siluetu dve zene. Valjda se to racuna.Ako ste prvo ugledali siluete dve žene...
Imate otvoren um i nikada ne sudite na osnovu prvog utiska. Više volite da sagledate širu sliku i da tek onda formirate mišljenje o drugima.
Pažljivi ste prema ljudima, puni ste razumevanja i uvek se trudite da pomognete. Takođe ste i fleksibilni i spremni da promenite svoje stavove kad vam neko pruži jake argumente.
Strpljivi ste i spremni da izađete iz svoje zone komfora. Ljudi vas vole, jer ste širokih shvatanja i spremni da se menjate.
Ugledao nekog demona prvo.ilustraciji otkriva kakav ste čovek
Da biste dobili tačan odgovor, potrebno je da samo „bacite pogled“ i zapamtite šta ste prvo videli
ilustraciji otkriva kakav ste čovek
03/04/23 | 10:30
Da biste dobili tačan odgovor, potrebno je da samo „bacite pogled“ i zapamtite šta ste prvo videli
ilustraciji otkriva kakav ste čovek
Pogledajte prilog 1321216
Optičke iluzije često mogu da se koriste i kao testovi ličnosti, jer figure koje najpre zapazimo mogu da otkriju mnogo toga o nama.
Ilustracija na početku teksta je jedna od njih. Potrebno je da samo „preletite“ pogledom i upamtite šta se videli – siluete dve žene sa strane ili glavu zeca u centralnom delu.
Iza simbola koji ste videli krije se odgovor kakav ste čovek.
Ako ste prvo ugledali siluete dve žene...
Imate otvoren um i nikada ne sudite na osnovu prvog utiska. Više volite da sagledate širu sliku i da tek onda formirate mišljenje o drugima.
Pažljivi ste prema ljudima, puni ste razumevanja i uvek se trudite da pomognete. Takođe ste i fleksibilni i spremni da promenite svoje stavove kad vam neko pruži jake argumente.
Strpljivi ste i spremni da izađete iz svoje zone komfora. Ljudi vas vole, jer ste širokih shvatanja i spremni da se menjate.
Ako ste prvo ugledali glavu zeca...
Po prirodi ste konzervativni, lako donosite zaključke o drugima na osnovu malo stečenih informacija, oslanjajući se na iskustvo i intuiciju. Teško vam je da priznate da na svetu postoje ljudi koji su spremni da glume žrtve i obmanjuju druge kako bi ostvarili svoje ciljeve.
Vodite se devizom da nikada nećete uraditi drugima nešto što ne biste voleli da oni urade vama. Ali, život i te kako ume da vam priredi neprijatna iznenađenja.
Niste skloni rizicima, niti avanturama na bilo kom životnom polju. Verujete da tiha voda breg roni i da će svako dobiti onoliko koliko zaslužuje.
Ilustracija na početku teksta je jedna od njih. Potrebno je da samo „preletite“ pogledom i upamtite šta se videli – siluete dve žene sa strane ili glavu zeca u centralnom delu.
Po prirodi ste konzervativni, lako donosite zaključke o drugima na osnovu malo stečenih informacija, oslanjajući se na iskustvo i intuiciju. Teško vam je da priznate da na svetu postoje ljudi koji su spremni da glume žrtve i obmanjuju druge kako bi ostvarili svoje ciljeve.
Vodite se devizom da nikada nećete uraditi drugima nešto što ne biste voleli da oni urade vama. Ali, život i te kako ume da vam priredi neprijatna iznenađenja.
Niste skloni rizicima, niti avanturama na bilo kom životnom polju. Verujete da tiha voda breg roni i da će svako dobiti onoliko koliko zaslužuje.
Optičke iluzije često mogu da se koriste i kao testovi ličnosti, jer figure koje najpre zapazimo mogu da otkriju mnogo toga o nama.
(Telegraf.rs)
Ugledao nekog demona prvo.
cccc , ti si najbolji , odmah znaš gde su problemosiZnaci da sam najgori.
Ja prvo ugledao ruke, pa tek onda siluetu dve zene. Valjda se to racuna.![]()
i ja isto...ali da sam brže skrolovao odnosno video odmah celu sliku ko zna šta bi prvo video...Ja prvo ugledao ruke, pa tek onda siluetu dve zene. Valjda se to racuna.![]()
Do sada najsličnija osoba meni je jedna bivša koleginica sa kojom sa kojom sam radio(ne studirao, već radio). A mislim takođe govoreći o karakteru da imam nekih sličnosti sa sa jednom komšinicom, nažalost poslednjim porazomima mali milion primera koji pokušavaju da otkriju kakva ste ličnost , obično su to crteži , a i druge namenske"testove", tako da ajde da vidimo kakvi smo po nekim procenama
i ona voli voli voli žene?Do sada najsličnija osoba meni je jedna bivša koleginica sa kojom sa kojom sam radio(ne studirao, već radio).
i ona voli voli voli žene?![]()
Pa ne mora da znači da su dve žene, može se naslutiti, ali ne može se sa sigurnošću reći.Ako ste prvo ugledali siluete dve žene...
Ja sam logisticar.Evo jedan test licnosti. Neka uradi ko zeli.
https://www.16personalities.com/sr/besplatan-test-licnosti
Ja dobio INFJ-T.