Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Volite li Rusiju.
Koliko, odkad i zašto !?
Koliko, odkad i zašto !?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi imaju ono sto nema nijedan drugi narod a to je izuzetan nagon za opstanak i sposobnost da satru svaku svetsku silu bez obzira na sve.
ne volim.nisu bili uz nas 99 godine.
Rusi vole više Bugare i Nemce nego nas.mi smo celo vreme bili u velikoj zabludi.Rusija gleda svoj interes.Rusi su veoma pametan narod,gledaju ljudi svoj interes sto bi i mi realno radili da smo veliki kao oni.
medjutim ovde su problem mi kojima je draza majcica Rusija od sopstvene zemlje ...vecina Rusa,kao i Amerikanci ne znaju gde je Srbija,mi se tripujemo da nas vole zato sto mi u njima vidimo velikog brata,a mi smo za njih samo jedna od interesnih zona.Bitno da smo im poklonili NIS.
Grofe Vronski - Ne slazem se sa vama,u pogledu identicnosti nase,Cecenima,gangsterima,klosarima itd.koje ste vi,upoznali u Moskvi.Drugi su to ljudi,a drugi
smo mi.Mi smo jedan civilizovan evropski narod.nasa civilizacija,datira,jos iz ranog srednjeg veka. Svako poredjenje,naseg naroda,sa onima,koje ste vi naveli,
direktna je uvreda za nas narod.jedan narod (kao srpski),koji je imao jednog Nikolu Teslu,Pupina,Milankovica,Andrica,Dusana Kovacevica,Nusica,Stevana Sremca,
Lubardu,i dugacak niz cuvenih ljudi,iz svih sfera nauke i umetnosti,NE MOZE,DA SE UPOREDJUJE,SA GANGSTERIMA ITD.PA MAKAR ONI BILI,I IZ SAMOG
KREMLJA,koji je vas,toliko fascinirao.Da su ti,koje vi navodite,bili ljudi od neke izuzetne vrednosti,oni ne bi trpeli,decenijsku necovecnu diktaturu,jednog bolesnog
diktatora,kakav je bio,Sosif Visarionovic Staljin !
NikadaKada je Srbija pomogla Rusima?
Volite li Rusiju.
Koliko, odkad i zašto !?
Rusi imaju ono sto nema nijedan drugi narod a to je izuzetan nagon za opstanak i sposobnost da satru svaku svetsku silu bez obzira na sve.