Kakva je sudbina ovih sa vlasti

Koja sudbina ceka vlast u Srbiji

• Ici ce sve ovim tokom bez problema po njih

glasova: 10 27,0%
  • Bice novi izbori nakon toga nova lopovska vlada ce se formirati

glasova: 9 24,3%
  • Pasce sa vlasti i nastaviti da uzivaju u plodovima svog lopovskog rada

• Pobice ih narod kao zeceve

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
E kad sam kuckao ovo setih se tebe , jel si me i prosli put spamovala !
Ali ni Ti ni ja sem konstatovanja hronicnog problema Srbskog naroda nismo dali resenje tog problema .
Ја те спамујем? Извини, али стварно :dontunderstand:
А шта је решење? Ми нисмо политичари, и можемо само да најбоље радимо оно што умемо, примерено нашим могућностима.
И, можемо да најзад научимо разлику између правих патриота у српској историји, и лажних.

Знам ја да се теби ова варијанта никако не свиђа ... Знам и зашто ...

Али, на твоју жалост једино др Војислав Шешељ има довољно капацитета ...

Сви остали су или искомпромитовани или су ситна боранија - маргиналци ...

svakom normalnom kako u Srbiji taki i u njenom okruženju je ili bi trebalo biti u interesu da takvi ko Šeki ne dođu na vlast....isto kao što bi i svakom normalnom kako u Hrvatskoj tako i u okruženju trebalo bit u interesu da u Hrvatskoj ne dođu na vlast poput Parage, Glavaša, HČSPa, HSPa Ivić Pašalića, HDSSBa, te Švarc (ljubavnik ove "tete") :arrow:

:dash:

i slični :idea:

ipak ima i onih kojima je poželjno da takvi dođu na vlast i da naprave haos kako u toj državi tako i okruženju...jer se u haosu najbolje "snalaze"....već viđeno 90ih (mislim na ratne profitere, mafiju, tajkune i slično "cveće" od ljudi) :rtfm:

Ја те спамујем? Извини, али стварно :dontunderstand:
А шта је решење? Ми нисмо политичари, и можемо само да најбоље радимо оно што умемо, примерено нашим могућностима.
И, можемо да најзад научимо разлику између правих патриота у српској историји, и лажних.

Pa elitu jednog naroda ne cine samo politicari niti im treba dozvoliti da budu jedina elita, a pogotovo da samo oni odredjuju sta je srbski nacionalni interes .
Po meni oni treba da budu instrument u rukama naroda !

Pa elitu jednog naroda ne cine samo politicari niti im treba dozvoliti da budu jedina elita, a pogotovo da samo oni odredjuju sta je srbski nacionalni interes .
Po meni oni treba da budu instrument u rukama naroda !
А ко уопште каже да су политичари једина елита? :think: Проблем је што, у ствари, ту неполитичку, културну, научну, итд, нико ништа не пита кад се ради о државним питањима.

А ко уопште каже да су политичари једина елита? :think: Проблем је што, у ствари, ту неполитичку, културну, научну, итд, нико ништа не пита кад се ради о државним питањима.

Tacno tako dok se svi ne skupe i ne dogovore mi cemo i dalje da propadamo.

Back