DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Fale li tu neke teme, ili me oči varaju?
bolje teme nego forumašice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fale li tu neke teme, ili me oči varaju?
Fale, jer su sve počele ličiti jedna na drugu, postovi nemaju veze sa temom, pa onda ako još neko uleti, na vrlo ozbiljnu temu i počne vređanje, to ne prolazi. Zato bih molila forumaše da se striktno drže zadatih tema. Ili, ako je neko voljan i misli da može bolje, mogu predložiti adminu da vas unapredi u moderatora.Fale li tu neke teme, ili me oči varaju?
subotica je bila drugo naselje po velicini kad je pripala Kraljevini SHS ... oko 100 000 stanovnika je tada imala a isto i sada. Nije napredovala , cak bi se moglo reci da je nazadovala u odnosu na ta vremena.
bilo i ostalo najvece selo na balkanu
![]()
Subotica je lep grad i ima dosta mesta gde se moze izaci.Nazalost omladina nije ni svesna sta ima
pa zanoveta i uglavnom nezna ni sama sta hoce.Uglavnom i neznaju da se zabavljaju njima je zabava
pola gajbe piva ili bilo kog drugog alkohola nije cak ni vazno sta je samo da udara u glavu i da je sto veca guzva.
Pitam vas kad ste poslednji put plesali sa osobom suprotnog pola obican sari stiskavac.?
Ih ta idi begaj, a ti di ono živiš, u veeeelikoooom gradu kanda![]()
Sreća pa SU nije duž obale Tise.![]()
Ja večeraske sa mojim matorim, 'nako u pidžamama iz čista mira, išlo na radiju nešto od čika Zvoneta, a matori zna di sam najtanja![]()
Subotica je lep grad i ima dosta mesta gde se moze izaci.Nazalost omladina nije ni svesna sta ima
pa zanoveta i uglavnom nezna ni sama sta hoce.Uglavnom i neznaju da se zabavljaju njima je zabava
pola gajbe piva ili bilo kog drugog alkohola nije cak ni vazno sta je samo da udara u glavu i da je sto veca guzva.
Pitam vas kad ste poslednji put plesali sa osobom suprotnog pola obican sari stiskavac.?
Nema vise starog "" Spartaka "" ,"" Bele ladje "" i Janike
Kako god i gde god, ali čika Zvoneta bih slušala i u šupi i na salašu i bilo gde, a tek da ga vidimmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
1.Pa,Subotica je nekada bio miran pogranican gradic,ali u ovim vremenima se to i menja... postao je veoma nasilan grad,nasilna omladina,svi nesto spominju tuce,nozeve,da ce da dovode drustva da se tuku...e to je ono sto je najgore u SU,omladina pogotovo ovi od '91-'95...ovi stariji su jos i divni ljudi napsram ove debilne dece...
2.U ovom gradu nema buducnosti... posla ima jako malo,iako je to kao neki "veci grad" ja ne mislim tako...kada sam bio mali,brojke su bila velike (100.000 stanovnika),sad kada sam velik,brojke su mi male (140.000 stanovnika) nekako mi se cini kao mali grad...mozda mi se samo pricinjava...ali 7-8 naselja je veoma malo... ovo je jedno veliko selo...
3.U grad izlaze cak i deca '94,'95... to je PREEErano... pa ako sad izlaze,sta ce raditi sa 17-18 ??? ubijati se od dosade >>
Pozdrav za sve Suboticane!
Ima i ta tema, samo "prelistaj".Zasto volite ovaj grad?