Jessica iz francuske
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
dal to uopste postoji,nemoguce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marin55:Kakva je to zena kada se yebe a ne progovara ni rijec niti ispusta bilo kakve glasove, nego samo bulji bezobrazno u muskarca.I povremeno zakoluta ocima od slasti seksa.
Marin55:Kakva je to zena kada se yebe a ne progovara ni rijec niti ispusta bilo kakve glasove, nego samo bulji bezobrazno u muskarca.I povremeno zakoluta ocima od slasti seksa.
Pipi Langstrumpf:Lutka na naduvavanje.
otkacena slavonka:zena koja zna sto zeli...samo jadna ne zna kako tebi to da kaze... :wink:
MarijA`:znaš šta Marine... drugi put kad ona zakoluta očima, a ti joj drmni jednu šamarčinu... ako i dalje ćuti nije problem u tebi![]()
![]()
![]()
Vesela_zena_beogradska:Bila ja jednom sa jednim ... pochelo neko mazenje, vidim ja koluta on ochima, izvrce ih nekako. A cuti, ni glas da pusti. Malo posle mu pruzila stopalo na lizanje, kad je on navalio ko gladan, a ja ga sve gledam u facu i ochi, pratim situaciju, reko` bolestan od epilepsije. Nista on, cuti, lize i koluta josh vishe. Nisam mogla da ga ne pitam da li je bolestan?! Prenuo se, gleda me zachudjeno - ja??? nisam, zashto pitash?? Pa, reko`, choveche, nikad ne videh takvo kolutanje ... tek ce ti on - pa u transu sam!![]()