Kakva je budućnost Dodika?

Kakva je budućnost Dodika?

• Nastaviće da vlada

glasova: 7 43,8%
  • Povući će se

glasova: 0 0,0%
  • Biće uhapšen

glasova: 1 6,3%
  • Pobeći će u Srbiju

glasova: 2 12,5%
  • Pobeći će u Rusiju

glasova: 3 18,8%
  • Nešto drugo

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16
Da je pametan da kaže yebite se kako znate i povuče se gdegod, godine su mu već za penziju.
Ali vlast je najmoćniji afrodizijak mada možda i ne može i da hoće:
- dala baba dinar...

Svejedno ali on je najbolje na sceni u RS koji može da izađe na kraj sa pomahnitalim muslohrvatskim jurišnicima koji nikad i nisu gledali kako da im samima bude bolje već je bilo i jeste najbitnije da Srbima tamo pocrkaju sve krave.

Pametan je on čovek i još pametniji političar, zna se kako s kim i na koji način jedino možeš.

Draško je mekan i povodljiv, lako bi ovi s njim.

Inače stavljanje Dodika i Vučića u isti koš, poistovećivanje je ili totalni diletizam ili krajnja zlonamernost, dibidus glupost.

Oni su nebo i zemlja u svakom pogledu i ideološki i verbalno i kulturološki u krajnjem slučaju.

Pogledati Dodino držanje, način obraćanja u zavisnosti od prilike i sagovornika pa čak i u neformalnim situacijama koje je prilagodljivo i primereno događaju .
Njegovo držanje prilikom susreta sa stranim diplomatama i državnicima koji i na fotkama deluje kao međusobno ravnopravnim kolegama, njegovu neusiljenost i nesnishodljivost u njihovom prisustvu i

Sve to kod ovog drugog i ne treba biti puno pametan da se vidi u čiju korist tas prevagnjuje.

Inače stavljanje Dodika i Vučića u isti koš, poistovećivanje je ili totalni diletizam ili krajnja zlonamernost, dibidus glupost.

Oni su nebo i zemlja u svakom pogledu i ideološki i verbalno i kulturološki u krajnjem slučaju.

Pogledati Dodino držanje, način obraćanja u zavisnosti od prilike i sagovornika pa čak i u neformalnim situacijama koje je prilagodljivo i primereno događaju .
Njegovo držanje prilikom susreta sa stranim diplomatama i državnicima koji i na fotkama deluje kao međusobno ravnopravnim kolegama, njegovu neusiljenost i nesnishodljivost u njihovom prisustvu i

Sve to kod ovog drugog i ne treba biti puno pametan da se vidi u čiju korist tas prevagnjuje.
Otkad sam na Krstarici pišem da Dodik treba da se kandiduje za predsednika Srbije kad mu istekne poslednji mandat u RS.

3AC9BF0B-11A8-4CA6-BFDA-971186E1DD84.jpeg

Pa pogledaj tu facijalnu ekspresiju ( izraz koji uglavnom koriste ovi sa jeftinijim ulaznicama ne bi li delovali šatro obrazovano :D) odnosno izraz lica i držanje tela pa kaži i sam.

Prikazuje čoveka političara koji zna o čemu priča i apsolutno je ravnopravan u odnosu na sagovornika mu ako ne i superioran mada ne vidimo širu sliku ko je naspram njega.

Ne pričamo o lepoti :D

I fotke onog drugog :
- ili uplakanog ili pobesnelog ili ponizno snishodljivog naspram i jedne Ćićoline ako se nađe spram njega :confused:

Neuporedivo, babe i žabe.

:tick:

Njegova uplakanost je jedini razlog ovolike “hrabrosti” građanističke kvazi-levice i ljubitelja okolnih nacionalizama.

Ma kakve levice, ne prljaj mi ideologiju ovim dustabanlijama koji ni sami ne znaju ko su i šta su i u šta da udaraju dok im ogromne platetine i honorari svakog meseca kaplju iz skupštinskog budjelara dok se šatro "bore" za šta?
Svoja rastroćkana dupeta ali bez ikakve odgovornosti.
Ja verujem da bi tu bilo i srčki i šlogova kad bi kojim slučajem osvojili vlast jer šta bi onda :D

Mislim da je poslednji koji je bio i nalik na levicu bio Vuk Jeremić, ne samo zato što ga i lično simpatišem, nego bi se uklopio i jedini snašao u celoj ovoj papazjaniji , obrazovanje, šlif, kompletan paketić.

Deluje mi da će on nastaviti da vlada a da će mnogi u BiH kukati kako nemaju državu. Svakako ostavljam prostor i za različita tumačenja. Pa da imamo anketu:

Nastaviće da vlada
Povući će se
Biće uhapšen
Pobeći će u Srbiju
Pobeći će u Rusiju
Nešto drugo

Nadam se, penzionerska.

Moje je misljenje o politici na tlu bivse nam zemlje da bi valjalo da svi koji su bili punoletni za Titovog zovita treba da idu u penziju.

Valja otvoriti prostor za neki mladji i kulturniji svet.
Tesko je starog konja uciti novom triku.

Ma kakve levice, ne prljaj mi ideologiju ovim dustabanlijama koji ni sami ne znaju ko su i šta su i u šta da udaraju dok im ogromne platetine i honorari svakog meseca kaplju iz skupštinskog budjelara dok se šatro "bore" za šta?
Svoja rastroćkana dupeta ali bez ikakve odgovornosti.
Ja verujem da bi tu bilo i srčki i šlogova kad bi kojim slučajem osvojili vlast jer šta bi onda :D

Mislim da je poslednji koji je bio i nalik na levicu bio Vuk Jeremić, ne samo zato što ga i lično simpatišem, nego bi se uklopio i jedini snašao u celoj ovoj papazjaniji , obrazovanje, šlif, kompletan paketić.
Lažne Kvazilevice, napisao sam.

Back