psy:
mojne da mi minirate topic!
a taj ko ide u VSCG taj je lood
Slusaj,vojsku nemoj da i diras.Ja sam bio i ludo sam se proveo.Covece,dzabe hrana,dzabe smestaj..pa gde ces vise.
A sad ce chicha da ti kaze kako da se roknes(iako mislim da su pacenik,jer hoces da se roknes zbog neke male fufe) vidi se da nisi za vojsku

A da kad smo kod riba i vojske,jedan je kod mene 3-4.dan sekao vene,jer nije mogao da izdrzi bez devojcice.Pisha krv na sve strane.Frka bila!
E ovako...recimo u Amrici se nije uvecao broj samoubica,ali se uvecao nacin izvrshenja,a to je sledeci nachin.Nagutas se raznih dableta za smirenje i nalijes se alkoholom i legnes u kadu.Sa toplom vodom naravno,jer ako bude hladna umreces od hladnoce.
A mozes i ovako.Ako imas kola,uvezes kola u garazu zatvoris garazu i ostavis upaljena kola.Nista nece da ti bude...samo ces da zaspis

To ti je od CO(ugljen-monoksid).Obuzme te neki lep osecaj i samo zaspis.Nema muka,nema krvi,nema nicega.Cisto,uredno,predantno i brzo...kao na reklami za neki prasak za ves.
A da ...mozes i ovako...samo zaspis napolju na temperaturi ispod nule.Po mojim proracunima ne bi trebalod a se probudis ujutru.E to je sad hendikep,ako si negde juznije.
Ti sad odaberi A,B ili C?
No...ajde bre ne serri,nemoj da si me poslusao da ti ne *****... treba da te nosim na dusi.Tebe takvog metiljavka.Sisso jedna! Znas bre ti jos koliko zena ima na ovom svetu....e rodjace,nemas pojma ti sa zivotom.Veze s mozgom nemas.