Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:ne razumem
A zanimas li ti samog sebe, mislim, da li ti je vishe stalo da izdrzis sve to i izdignes se iz svega toga ili sta... :?psy:nenene izgleda da me ne pratite.Druge me ne zanimaju.Znaci samo konkretni predlozi![]()
Mislim da bi hitno trebao da se obratiš stručnjaku... ako te zanima, mogu ti dati par brojeva telefona.psy:pre dva dana sam raskinuo sa devojkom koju sam mnogo voleo pa bih vas molio za savet-da li da se obesim ili da se upucam?ili mozda da probam da se otrujem ili predoziram(nekako mi ovo poslednje zvuci najbolje).
Hvala unapred
kad meni dodje da se ubijem nikako ne idem na forum,nego lezim u mraku i razmisljam..a kad dodjem na forum to samo znaci da mi je dosadno ili sam sama kod kuce(sto opet znaci da mi je dosadno).laze bre,treba da imas 12 god da bi se ubio zbog raskida!Devilishgirl:nemoj da je slusas..jesi normalna..
potpuno se slazem sa konstatacijom hanibalke. vec bi se roknuo da si naumio, i pritom da si uspeo u tome ispao bi konjina najveca. videces za par meseci, kada se osvrnes i prisetis sadasnjih tugaljivih momenata koliko je sve vezano za ovu temu jedna velika za'bancija, i da si se ovde zesce nalupetao.hanibal77:kad meni dodje da se ubijem nikako ne idem na forum,nego lezim u mraku i razmisljam..a kad dodjem na forum to samo znaci da mi je dosadno ili sam sama kod kuce(sto opet znaci da mi je dosadno).laze bre,treba da imas 12 god da bi se ubio zbog raskida!Devilishgirl:nemoj da je slusas..jesi normalna..
uvek kad raskinem pomislim kako nece biti vise tako divnog,neznog,duhovitog,strasnog,zgodnog ali jbt zamisli uvek naidje neko drugi za koga posle raskida isto pomislim.i jos dosao da pita kako.pa znas najbolje da skocis u dunav nocu.oni koji piju pilule obicno traze da budu spaseni,pistolj-moze da ti zadrhti ruka pa ostanes invalid i nesposoban da se konacno ubijes,mozda da se obesis,mislim da je smrt momentalna kad ti pukne vrat
psy:nenene izgleda da me ne pratite.Druge me ne zanimaju.Znaci samo konkretni predlozi![]()
ma,to samo na neko vreme...da se ne razocara uskoro ponovo,jer ce onda stvarno da se prihvati mosta :wink:firespirit:Sve ok do dela "ignorisi zenske". Isto ko da skaces sa mosta.
psy:pre dva dana sam raskinuo sa devojkom koju sam mnogo voleo pa bih vas molio za savet-da li da se obesim ili da se upucam?ili mozda da probam da se otrujem ili predoziram(nekako mi ovo poslednje zvuci najbolje).
Hvala unapred