OrthodoxCelt
Primećen član
- Poruka
- 638
AcaBg82:Momci se plase da pokazu osecanja, zato sto nase devojke u 99% slucajeva obozavaju patoloski da psihicki zgaze decka koji im pokaze osecanja. Moze da bude ne znam koliko lep, duhovit , frajer, ova ce da ga zgazi cim pokaze osecanja pogovovu ljubav, e ljubav kad iskaze gazi ga skoro pa zagarantovano. Samo da bi nahranile svoju zensku sujetu.
Ја бих онај проценат знатно смањио, рецимо на мање од 5%, а ако се то теби чешће дешавало, то би назвао малер...али да ме је пар девојака "Згазило" баш из тог разлога, у то сам скоро 100% убеђен...о њима сам јако брзо престао да размишљам...
Није ми јасно како се девојке нон-стоп жале на момке који не исказују осећања, а гарантујем да их такви момци привуку на први поглед...па већина девојака буде залуђена тотално хладним ликовима, то видим на сваком кораку...мислим да су девојке те које мало треба да преиспитају свој начин проналажења партнера...
А генерално, то питање које се понавља из дана у дан(мушкарци и осећања), је питање друштва, а не нас појединаца...ја мислим да је великој већини мушкараца наметнут тај начин понашања...и од стране других мушкараца, и од стране лепшег пола, а да не помињем телевизију, часописе и остало...
Кад се друштвена свест промени, све ствари ће доћи на своје место...вероватно нико од нас то неће доживети, али шта да радимо...