kako???

AcaBg82:
Momci se plase da pokazu osecanja, zato sto nase devojke u 99% slucajeva obozavaju patoloski da psihicki zgaze decka koji im pokaze osecanja. Moze da bude ne znam koliko lep, duhovit , frajer, ova ce da ga zgazi cim pokaze osecanja pogovovu ljubav, e ljubav kad iskaze gazi ga skoro pa zagarantovano. Samo da bi nahranile svoju zensku sujetu.

Ја бих онај проценат знатно смањио, рецимо на мање од 5%, а ако се то теби чешће дешавало, то би назвао малер...али да ме је пар девојака "Згазило" баш из тог разлога, у то сам скоро 100% убеђен...о њима сам јако брзо престао да размишљам...

Није ми јасно како се девојке нон-стоп жале на момке који не исказују осећања, а гарантујем да их такви момци привуку на први поглед...па већина девојака буде залуђена тотално хладним ликовима, то видим на сваком кораку...мислим да су девојке те које мало треба да преиспитају свој начин проналажења партнера...

А генерално, то питање које се понавља из дана у дан(мушкарци и осећања), је питање друштва, а не нас појединаца...ја мислим да је великој већини мушкараца наметнут тај начин понашања...и од стране других мушкараца, и од стране лепшег пола, а да не помињем телевизију, часописе и остало...
Кад се друштвена свест промени, све ствари ће доћи на своје место...вероватно нико од нас то неће доживети, али шта да радимо...

ali ona je pitala 'kako devojke reaguju kada...' nije rekla da je ona u toj situaciji...
ja kad nisam sigurna, a bas mi se svidja decko, pitam najboljeg druga, najbolju drugaricu i onda jos koju drugaricu:) ali uvek postupim onako kako sam od pocetka htela, ma kakvi odgovori bili

crazy cat lady:
ali ona je pitala 'kako devojke reaguju kada...' nije rekla da je ona u toj situaciji...
ja kad nisam sigurna, a bas mi se svidja decko, pitam najboljeg druga, najbolju drugaricu i onda jos koju drugaricu:) ali uvek postupim onako kako sam od pocetka htela, ma kakvi odgovori bili
I krades vreme njima... sto si ti neka sebicna osoba....

AcaBg82:
Momci se plase da pokazu osecanja, zato sto nase devojke u 99% slucajeva obozavaju patoloski da psihicki zgaze decka koji im pokaze osecanja. Moze da bude ne znam koliko lep, duhovit , frajer, ova ce da ga zgazi cim pokaze osecanja pogovovu ljubav, e ljubav kad iskaze gazi ga skoro pa zagarantovano. Samo da bi nahranile svoju zensku sujetu.
:lol:Klasiqa....dobar stari Acin post....jedno te isto na milijardu nachina.:lol:

crazy_malenaaa:
Kako devojke reaguju ,ako imaju momka koji ne pokazuje osecanja,i pritom kaze:ja sam jednostavno takav........
Ja sam naucen da ne pokazujem osecanja, pokazati bol u svetu u kome sam odrastao je pokazati ajkuli krv.
Nos ajkule je nepogresiv, njena glad neutoljiva.
Boriti se sa ajkulom kao covek je jako tesko. Neki se prepuste, postanu ajkule i sami.
Meni je to lakse isto uciniti, ali osecam fizicku bol kada uradim nesto sto je suprotno onome u sta duboko u sebi verujem, boli me i ne da mi.
Kako zavidim nekim ljudima bez morala i bez etike, koji samo gledaju sebe i svoje... kako im zavidim.

Ali odoh van teme... nisam devojka, moja hladnoca je povrsna i samoodbrambena, sluzi kao stit ali sam vremenom naucio kako da ga pomerim i pokazem lice.
Jako je tesko izaci iz oklopa kada ga nosis ceo zivot,
a jednom kada izadjes, sve ti deluje lako i leprsavo.
Zamislite kakva je onda kazna vratiti se ponovo nazad, u stari oklop, zarad jos jednog boja.
Ali, nesto me boli, nesto mi ne da....

Back