Kako zvučite pre, za vreme i posle orgazma

Seksajući postavljača,uvek mi je delovalo kao da je malo nervozan.Nema veze sa ovim zvucima,koje me je bilo sramota i da poslušam,jer znam ko ih je postavio

Klonjo, opet se pitam zašto si ti povlašten na ovom forumu i možeš da lupetaš šta ti padne na pamet.

Nećeš seksati postavljača, ali seksaj one koji ti dozvole ovakvo pisanje.
A mogu seksati i oni tebe. :lol:

Klonjo, opet se pitam zašto si ti povlašten na ovom forumu i možeš da lupetaš šta ti padne na pamet.

Nećeš seksati postavljača, ali seksaj one koji ti dozvole ovakvo pisanje.
A mogu seksati i oni tebe. :lol:
Možda misle da sam ja u pravu, a ti nisi?
Možda osete,heeeej,ovaj nije samo bolestan,on je i pokvariška?
Ti si Kosta jedna skotina glupa,ne gora od ganfajtera bombardera mama ga rodila,ali neizmerno si retardiran.Toliko si kreten,da se gubiš,ne znaš ni zbog čega se svadjaš.Rekla mi je Snejk sad kad umre,da mogu da te jepem dok si živ, znači moram požuriti

Možda misle da sam ja u pravu, a ti nisi?
Možda osete,heeeej,ovaj nije samo bolestan,on je i pokvariška?
Ti si Kosta jedna skotina glupa,ne gora od ganfajtera bombardera mama ga rodila,ali neizmerno si retardiran.Toliko si kreten,da se gubiš,ne znaš ni zbog čega se svadjaš.Rekla mi je Snejk sad kad umre,da mogu da te jepem dok si živ, znači moram požuriti

Klonjo klonjavi, ti si samo iscedak jedne osobe koja je septička jama ovog foruma pa nema obraza da u lice piše šta misli već je kreirala tebe kao atašea svoje bolesno pokvarene duše. :lol:

Back