Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.823
Dame, ne gledajte ovo nije za vas tema![]()
Гледају и не капирају...

Логично. Ни једна жена још није направила ни једну империју...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dame, ne gledajte ovo nije za vas tema![]()
A oblace helanke, zamisli.Гледају и не капирају...
Логично. Ни једна жена још није направила ни једну империју...![]()
A oblace helanke, zamisli.
Brate, ne znam na sta ciljas. Kako si povezao imperatore i helanke?Све Императорке у најави...
Zabrinjavajuce veliko interesovanje postavljaca teme o homokriminalcimaOtvorio si već jednu temu o homoseksualcima
https://forum.krstarica.com/threads/brat-od-devojke-homoseksualac.1041638/
Zabrinjavajuce veliko interesovanje postavljaca teme o homokriminalcima
Понудиш му буљсон, па ако ти га метне онда је велика вероватноћа да јесте хомосексуалац. Али ако желиш бити 100% сигуран, понови то још неколико пута.Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Pobegnem jer se odmah pojave trolovi i neozbiljni likovi koji lupetaju na temi.Hajde Milane, pricas s nama brate. Opsteno. Samo postavi temu i pobegne ko 16-ogodisnjakinja kad se nasminka za insta.
Pa zar ti stvarno misliš da su svi slikari da vinčiPobegnem jer se odmah pojave trolovi i neozbiljni likovi koji lupetaju na temi.
Kako to mislis?Pobegnem jer se odmah pojave trolovi i neozbiljni likovi koji lupetaju na temi.
Uzmeš lepo i okreneš mu leđa.Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
A ti hoćeš čoveka da navučeš da i on postane homoseksualac, nije korektno.Понудиш му буљсон, па ако ти га метне онда је велика вероватноћа да јесте хомосексуалац. Али ако желиш бити 100% сигуран, понови то још неколико пута.![]()
Zašto je bitno da znaš?Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Ja volim da čitam, a sport sam prestao da pratim, naročito fudbal. Nisam znao da sam zbog toga u međuvremenu postao homoseksualac, a da nisam ni znao.Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
To je nauka. Muškarci imaju hormon testosteron u sebi koji nas tera da tražimo borbu, agresiju, dominaciju, snagu, brzinu odnosno sport. Tako taj hormon deluje. Ako ne voliš sport onda nešto nije u redu sa tvojim testosteronom i verovatno si homoseksualac jer oni su poznati po tome da im fali tog hormona. Testosteron je jedan od glavnih faktora koji razlikuje muškarce i žene. Žene na primer po svojoj biologiji imaju veoma malo testosterona u sebi, skoro ništa, zato one uglavnom ne vole sport i bave se nežnijim stvarima kao na primer cvećem, šminkanjem, haljinama, štiklama...Ja volim da čitam, a sport sam prestao da pratim, naročito fudbal. Nisam znao da sam zbog toga u međuvremenu postao homoseksualac, a da nisam ni znao.
Ništa ne mislim o tome. Sport pratim zbog onoga šta sportaši rade sa loptom na terenu a ne zbog peškira, tuširanja, svlačionica.Kako to mislis?
Sta mislis o spenkanju po dupetu peskirima u sporckim svlacionicama?
Jel ti je to neko naucno istrazivanje? Dokazano? Verifikovano? Moze li da se procita rad negde?To je nauka. Muškarci imaju hormon testosteron u sebi koji nas tera da tražimo borbu, agresiju, dominaciju, snagu, brzinu odnosno sport. Tako taj hormon deluje. Ako ne voliš sport onda nešto nije u redu sa tvojim testosteronom i verovatno si homoseksualac jer oni su poznati po tome da im fali tog hormona. Testosteron je jedan od glavnih faktora koji razlikuje muškarce i žene. Žene na primer po svojoj biologiji imaju veoma malo testosterona u sebi, skoro ništa, zato one uglavnom ne vole sport i bave se nežnijim stvarima kao na primer cvećem, šminkanjem, haljinama, štiklama...
A mislis da svi koji ne prate sport imaju manjak testosterona?To je nauka. Muškarci imaju hormon testosteron u sebi koji nas tera da tražimo borbu, agresiju, dominaciju, snagu, brzinu odnosno sport. Tako taj hormon deluje. Ako ne voliš sport onda nešto nije u redu sa tvojim testosteronom i verovatno si homoseksualac jer oni su poznati po tome da im fali tog hormona. Testosteron je jedan od glavnih faktora koji razlikuje muškarce i žene. Žene na primer po svojoj biologiji imaju veoma malo testosterona u sebi, skoro ništa, zato one uglavnom ne vole sport i bave se nežnijim stvarima kao na primer cvećem, šminkanjem, haljinama, štiklama...
Eto sad si naučio, za to služi forumJa volim da čitam, a sport sam prestao da pratim, naročito fudbal. Nisam znao da sam zbog toga u međuvremenu postao homoseksualac, a da nisam ni znao.