Kako znati da li je neko homoseksualac?

1759777595043.jpeg

Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Понудиш му буљсон, па ако ти га метне онда је велика вероватноћа да јесте хомосексуалац. Али ако желиш бити 100% сигуран, понови то још неколико пута. :mrgreen:

Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.

Ти си малопре отворио тему о томе како твоја девојка има брата геја, а сад тему како препознати геја?

Можда само треба да изађеш из ормара.

Понудиш му буљсон, па ако ти га метне онда је велика вероватноћа да јесте хомосексуалац. Али ако желиш бити 100% сигуран, понови то још неколико пута. :mrgreen:
A ti hoćeš čoveka da navučeš da i on postane homoseksualac, nije korektno. 🤣

Ja volim da čitam, a sport sam prestao da pratim, naročito fudbal. Nisam znao da sam zbog toga u međuvremenu postao homoseksualac, a da nisam ni znao.
To je nauka. Muškarci imaju hormon testosteron u sebi koji nas tera da tražimo borbu, agresiju, dominaciju, snagu, brzinu odnosno sport. Tako taj hormon deluje. Ako ne voliš sport onda nešto nije u redu sa tvojim testosteronom i verovatno si homoseksualac jer oni su poznati po tome da im fali tog hormona. Testosteron je jedan od glavnih faktora koji razlikuje muškarce i žene. Žene na primer po svojoj biologiji imaju veoma malo testosterona u sebi, skoro ništa, zato one uglavnom ne vole sport i bave se nežnijim stvarima kao na primer cvećem, šminkanjem, haljinama, štiklama...

To je nauka. Muškarci imaju hormon testosteron u sebi koji nas tera da tražimo borbu, agresiju, dominaciju, snagu, brzinu odnosno sport. Tako taj hormon deluje. Ako ne voliš sport onda nešto nije u redu sa tvojim testosteronom i verovatno si homoseksualac jer oni su poznati po tome da im fali tog hormona. Testosteron je jedan od glavnih faktora koji razlikuje muškarce i žene. Žene na primer po svojoj biologiji imaju veoma malo testosterona u sebi, skoro ništa, zato one uglavnom ne vole sport i bave se nežnijim stvarima kao na primer cvećem, šminkanjem, haljinama, štiklama...
Jel ti je to neko naucno istrazivanje? Dokazano? Verifikovano? Moze li da se procita rad negde?
Ja recimo ne volim da gledam fudbal ali sam voleo da ga igram na kompjuteru sto je stvarao jos veci zar nego kod ovih koji gledaju samo na tv-u.
Ja sam voleo stvari tipa Mortal kombat i takav tip borbe i surovosti. Igrao sam i pucacine sa nekom horor tematikom. Sve je to dizalo adrenalin.
Dzaba muskarac koji gleda fudbal ako se onesvescuje od malo krvi ili povraca zbog slike lesa.

A mislis da svi koji ne prate sport imaju manjak testosterona?
Jer imam ja drugu, alternativnu hipotezu.
Ljudi koji gledaju sport zadovoljavaju voajerski nedostatak svog nekog testosteronskog ispunjenja i uspeha. Sto onda moze da znaci da imaju manjak pa onda nadoknadjuju stimulacijom poput sporta.
A sad malo realnije. Testosteron ne znaci agresivno ponasanje. On jeste povezan kao i ostali androgeni ali u manjem obimu kao sto imas na pr i estrogen i progesteron kod zena koji takodje uticu na agrrsivno ponasanje, cesto tokom primenstrualnog perioda. ACTH kao i oksitocini uticu na stres i odgovor na agresivno ponasanje. Poenta je da je to mnogo kompleksnije i nedovoljno istrazeno, u popularnim medijima eksploatisano u vidu testosteron = agresija= muskarac.

Da, nivo testosterona moze da utice na libido i na fiz aktivnost. Medjutim ima tu raznih drugih faktora.
Stres je najcesce faktor koji utice na agresicno ponasanje.
Takmicenje, sport i td, ima tu povezanosti sa testosteronom i muskarcima, medjutim to ne odredjuje njihov libido ni seksualnu opredeljenost, jer kao sto imas gomilu primera homoseksualaca koji se bave sportom, tako i zena sa tim kako kazes manjkom testosterona. A uspesne sportistkinje.

Uz sve to, baviti se sportom i gledati ga je velika razlika. U sustini je stvar drame. "Posmatram neku borbu iz bezbedne pozicije." A sport nije jedini nacin da se to radi: filmovi, video igrice, cak i drame koje zene gledaju ukljucuju borbu samo na drugaciji nacin. Borba za ljubav, borba oko glavne junakinje, borba same junakinje sa okruzenjem zarad cilja-ljubavni ishod i td. Eto ti i sparksove junakinje ciji je ljubavnik bio u ratu deceniju i vratio se po nju i karenjine koja se bacila pod voz- gde ces vecu agresiju?
Tako da ti gledanje sporta i dodje na neki nacin kao i gledanje drame. Sto ne osudjujem. Hoces maramicu?

Back