Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.526
Sateraj ga u ćošak i vikni:"priznaj!"Možda je imao seks sa nekim momcima. Samo neće da kaže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sateraj ga u ćošak i vikni:"priznaj!"Možda je imao seks sa nekim momcima. Samo neće da kaže.
Možda si i ti samo nećeš da kažeš
A momaka?Ko kaže da nemam devojku? Možda ih imam 10.
A momaka?![]()
Ajde neka se otvori kada smo već krenuli. Pa nismo tuđi majku mu. Ti si sledeći.Немој сад да га муваш.
Видиш да је неки конфузни динароид, још ако је латентни хомосексуалац, летеће перје
yebote fucbalDakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Mystic je soboslikar.Ajde neka se otvori kada smo već krenuli. Pa nismo tuđi majku mu. Ti si sledeći.
Izadji iz ormana![]()
Opaa! Kinky!Mystic je soboslikar.![]()
materijal za drrkanjePozovi ga na piće, proveri.Odakle bre tolika želja da zavirujute u tuđe spavaće sobe??? I šta dobijaš od toga?
Pitaj ga da pogleda u nokte.Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
pazi da te on ne zvekne jer hoćeš devojku da mu skinešZato što mi se sviđa njegova devojka. On je možda homoseksualac a možda voli oba pola. Sumnjiv je. Kako pravi muškarac može da bude slikar i još da ne voli fudbal? Taj mora da je u najmanju ruku biseksualac. Ja hoću nju da zveknem.
pa brate lik prica o muskarcima koji nabijaju jedni drugima golove i onda svi u potrpacu, vozic tju tju, pljeskaju se peskirima po doopetu u svlacionicama i smetaja mi jedan lik sto iskulira kuci solo i nacrta mrtvu prirodu i kao vota geeejЖивело црткање...![]()
pa brate lik prica o muskarcima koji nabijaju jedni drugima golove i onda svi u potrpacu, vozic tju tju, pljeskaju se peskirima po doopetu u svlacionicama i smetaja mi jedan lik sto iskulira kuci solo i nacrta mrtvu prirodu i kao vota geeej
Jedva je dočeko da neko otvori temu o homoseksualcima.Opaa! Kinky!![]()
Daj da mu damo malo motivacije da se covek opustiДобра му фолиранција...![]()
Ili tek onaj americki fudbal. Svi ono kao this iz shparta i onda se obuku u helanke i valjaju u blatu. A helanke su kao zbog trenja ono...bolje prijanja.