Kako znate da imate prolaz kod zena ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na osnovu cega to zakljucite i da li krenete tada u akciju i na koji nacin

Vidi se to. Osmeh, intenzivno smeskanje, paznja, zainteresovanost, pogledi... To se jednostavno vidi.
Krenuti u akciju je jako lako, to je cista tehnikalija i svodi se u pozivu na kafu/bioskop ili bilo sta...

- - - - - - - - - -

Ja to ne znam da procenim.I ne trudim se.
Mala je razlika izmedju zenske ljubaznosti i zenskog udvaranja i ja razliku izmedju to dvoje ne vidim.

Uzmi guglaj po internetu i prouci to dobro. Isplati se, ako vec ne znas iz iskustva.

Na osnovu cega to zakljucite i da li krenete tada u akciju i na koji nacin

Pokaže interesovanje na neki način, i večinom zrače u takvim trenucima, onako, posebno... :lol:

Zavisi, sve se samo odvija u tom trenutku... :lol:

- - - - - - - - - -

Svaki lov podrazumeva taktiku, koja je spontana.
Nema tu šablona, to se ne uči...
Osvajanje žene je kao deminiranje !

Jedan pogrešan potez i sve se ruši !

Ti loviš ženske? :eek:

Ja sam to jednom probao, i nikad više! :lol:

Ti loviš ženske? :eek:

Ja sam to jednom probao, i nikad više! :lol:

Kažu da je istinskim švalerima slađi lov od lovine.
Čim ulovi, pušta i odlazi u sledeći.
Da, ima i takvih.
Srećom, ne pripadam toj grupi.
Ja uživam u mezeluku....

- - - - - - - - - -

davao sam im fore od ponoci do zore ,pa pedala

Tanak si ti, sinovac !
Nisi ti pao u ruke momi bajnoj !
Pa da te vrti oko malog prsta.
Da želiš da obrišeš nos, ali ne znaš gde se nalazi.
Moj sinovac !

PS. I da ti se slatko ispišaju u tu tvoju pedalu....

Sa ovim se slazem. Ne znas da li se smeska sto si joj zanimljiv, ili se smeska da ispadne ljubazna a ne neka nafurana "ajde pali, smaras".

Ima nacina da to testiras. Medjusobna komunikacija signalima.

- - - - - - - - - -

Nemam pojma te ne idem u akciju.

Guglaj o zenskim signalima za pocetak i dobro ih prouci i garantujem ti da ces u roku od par meseci smuvati neku, a i vise.:)

Uzmi guglaj po internetu i prouci to dobro. Isplati se, ako vec ne znas iz iskustva.

Poslusao sam te iz ciste znatizelje a i da vidim da nisam nekada nesto propustio :lol:
I moram da priznam da nisam procitao nista sto nisam ocekivao.U sustini gestovi koji su vise odraz ljubaznosti nego neke ljis zainteresovanosti.

Sa ovim se slazem. Ne znas da li se smeska sto si joj zanimljiv, ili se smeska da ispadne ljubazna a ne neka nafurana "ajde pali, smaras".

Moj rezon je da velika vecina zena uopste i ne daje nikakve signale.Cak ni kada su najvise zainteresovane.Mislim da mi muskarci previse umisljamo neke stvari i shvatamo ih pogresno.
Zena ce,kao sto rekoh,cak i kad je najvise zainteresovana ostati pasivna.Ceka ce da joj poklanjas paznju pa cak i kad je stavis pred svrsen cin i direktno joj stavis do znanja da joj se svidjas,cak i tada ce se neckati cisto da sebi da na znacaju.
Veze obicno pocinju sasvim spontano.Bez ikakvih signala,gledanja ispod oka,osmehivanja i trt mrt.Spontano i jednostavno.
Takve su zene.Toliko komplikovane da ni same sebe ne razumeju,a kako cemo ih tek mi razumeti.

Back