Kako zive Kubanci ?

%20mar%209-17.jpg

:worth:

Je odlično primećeno, ali ti imaš izbor otić živjeti u Amazoniju, pa to nećeš napraviti.
Zašto?
Pa zato jer sumnjaš da bi tamo bio sretan - što god sreća značila.
Zato odlaziš u Dublin, a ne Havanu ili Pjongjang.

Срећа (или радост) је субјективно стање задовољства животном ситуацијом, повезано са осећајем испуњености и уживања.

Срећа (или радост) је субјективно стање задовољства животном ситуацијом, повезано са осећајем испуњености и уживања.

Ima tu neke i veze sa slobodom da se ta sreća testira...
A ima nekih zemalja u kojima vlade smatraju da građani ne treba da svoju sreću testiraju ili bar dođu u priliku da uporede...

Je odlično primećeno, ali ti imaš izbor otić živjeti u Amazoniju, pa to nećeš napraviti.
Zašto?
Pa zato jer sumnjaš da bi tamo bio sretan - što god sreća značila.
Zato odlaziš u Dublin, a ne Havanu ili Pjongjang.

Uopsteno kod coveka da, ja sam ipak malo drugaciji. Materijalno mi ne znaci puno a sta se tice putovanja, punooo vise volim da idem na takva mesta nego na ova razvikana. Pisao sam vec, moje sledece putovanje ce biti na Alasku, a bome zelim i na Kubu.

Inace i dalje mislim da je odlicno primeceno, sta je dobar zivot..

A inace, naravno da ne bi otisao tamo da zivim jer jos imam decu koja ovise o meni, a treba gledati i tudje zelje..recimo zenina, sumnjam da bi otisla tamo da zivi, a da sam sam, ne bi razmisljao uopste ni treba da li da odem na tako neko mesto. Meni je dovoljna plaza i da imam sta smotati :mrgreen: i procitati i to je to.

- - - - - - - - - -

Tako je.

Uopsteno kod coveka da, ja sam ipak malo drugaciji. Materijalno mi ne znaci puno a sta se tice putovanja, punooo vise volim da idem na takva mesta nego na ova razvikana. Pisao sam vec, moje sledece putovanje ce biti na Alasku, a bome zelim i na Kubu.

A inace, naravno da ne bi otisao tamo da zivim jer jos imam decu koja ovise o meni, a treba gledati i tudje zelje..recimo zenina, sumnjam da bi otisla tamo da zivi, a da sam sam, ne bi razmisljao uopste ni treba da li da odem na tako neko mesto. Meni je dovoljna plaza i da imam sta smotati :mrgreen: i procitati i to je to.

- - - - - - - - - -

Tako je.

Istok je uvek bolji od Zapada. Kao motociklista i pratilac adv rider i nekih domacih foruma, ljudi vise vole da obilaze npr. Istocnu Evropu nego Zapadnu. Jeftinije i veci izazov, mnogo vise da se vidi toga a da nije sve cakum-pakum jer su vec navikli na to.

Meni je zelja Mongolija kao i jug Evrope i Turska. Naravno na 2 tocka.

Aljaska je odlican izbor, sto se tice SAD-a , anyday sto se mene tice...

svašta ima.....a ima i laži......i medija koji plasiraju laži.....svega ima....gadan je ovo svet

Pa je, svi lažu, ali postoje laži i laži.

Npr, Koreja laže da je osvojila prvo mjesto u skupini na svjetskom prvenstvu u nogometu sljedećim rezultatima

hqdefault.jpg

A u finalu su razvalili Brazil!

hqdefault.jpg

Pa reci, jel bi bio sretan da znaš da ti je država osvojila svjetsko prvenstvo?
Skakao bi od sreće, jel tako.

- - - - - - - - - -

Svakako.

Ali, neupitna je činjenica da raju nisu potrebni čuvari na izlaznim vratima.
Ako jesu, onda stanovnici ne žive u raju

Odlična opaska, kradem je. :mrgreen:

Istok je uvek bolji od Zapada. Kao motociklista i pratilac adv rider i nekih domacih foruma, ljudi vise vole da obilaze npr. Istocnu Evropu nego Zapadnu. Jeftinije i veci izazov, mnogo vise da se vidi toga a da nije sve cakum-pakum jer su vec navikli na to.

Meni je zelja Mongolija kao i jug Evrope i Turska. Naravno na 2 tocka.

Aljaska je odlican izbor, sto se tice SAD-a , anyday sto se mene tice...
Nisam motorist ali i mene puno vise privlaci Istocna Evropa, a sta se tice Amerike, ooo da, Alaska mi je vec dugogodisnja zelja i napokon sam se odlucio na to, ali ne da samo odem vec da bar jedno mesec dana iskusim taj nacin zivota.

Nisam motorist ali i mene puno vise privlaci Istocna Evropa, a sta se tice Amerike, ooo da, Alaska mi je vec dugogodisnja zelja i napokon sam se odlucio na to, ali ne da samo odem vec da bar jedno mesec dana iskusim taj nacin zivota.

A šta sad, nekome se sviđa jedno, nekome drugo.
Mene osobno nikada nije privlačila pustara tipa Aljaske ili egzotika tipa Indonezije.
Ja bi zilion puta radije otišao u Tokijo ili San Francisko

Mene osobno nikada nije privlačila pustara tipa Aljaske ili egzotika tipa Indonezije.

Bio je jedan kolega motorista sa foruma, Japan i godinu posle Juznu Ameriku. Kad je dosao u Japan-razocarao se totalno a samo to je cekao. Uzas haldni ljudi, niko te ne **** 2 posto, da pita nesto, nemas uputno gde ni kampovati...totalno razocarenje dok je Juzna Amerika bila ludnica, u pozitivnom smislu. Znas kako kazu- uvek ce te sirotinja bolje ugostiti nego bogatas.

- - - - - - - - - -

Tako je.

druže.....preporučujem ti da napraviš par tura po aziji....pogotovo južnoj.....doživljaj za ceo život......

druže.....preporučujem ti da napraviš par tura po aziji....pogotovo južnoj.....doživljaj za ceo život......

Bio sam u Indiji pre dostaa godina, sta da ti kazem, bas ono sta mi se svidja, sta zelim videti, osetiti..

A jako me se dojmo Meksiko u severnoj Americi :worth::worth:

No sledece gde idem je definitivno Alaska, jos tamo 90tih sam se zaljubio u nju gledajuci oni seriju Zivot na severu :mrgreen: od tada sam dakle lud za Alaskom i sve znam o njoj, kao da sam namerno odgadjao celo vreme da idem tamo, da bude lepse kad odem..:mrgreen: no nema vise odgadjanja, godine lete i ne zelim da se nesto desi a ja ne odem na Alasku :lol:

- - - - - - - - - -

To svakako, gle nije da ja ne bi posetio, no veruj mi daleko mi je na listi prioriteta, no svako ima svoje neke snove, zelje itd.

Kladim se i da bi u fudbalu ti radje pogledao Barca-Real nego Backa-Vojvodina..vidis ja bi radje pogledao ovu drugu :mrgreen: sve je to do coveka

Bio je jedan kolega motorista sa foruma, Japan i godinu posle Juznu Ameriku. Kad je dosao u Japan-razocarao se totalno a samo to je cekao. Uzas haldni ljudi, niko te ne **** 2 posto, da pita nesto, nemas uputno gde ni kampovati...totalno razocarenje dok je Juzna Amerika bila ludnica, u pozitivnom smislu. Znas kako kazu- uvek ce te sirotinja bolje ugostiti nego bogatas.

Naravno, ali eto, nisam bajker, ja volim svjetla neona i mohito u fensi baru, a ne pivo kraj blatnog motora.

Znam, zvučim pomalo gay. :lol:

Kako se ZAISTA zivi na Kubi ?

Kakav je tamo standard ?

Da li je istina da nemaju internet ?

Sta imaju a sta nemaju ?

То зависи каква си особа
Ако волиш рум и кубанске цигаре које тамо свако може да конзумира уз уживање у сунцу и женама... то је онда рај на земљи.

Jel ko bio na Kubi, ili čuo glase?
Kakve su im žene?
Debele, ili samo guzate?
Jesu radodajke ili ih moraš prvo ženiti?
E, to su važna pitanja o kvaliteti života.

Sve Latine su vatra ziva. Moja je preporuka da se ne zezas s njima, moze lako da se desi da ti izvadi oko kasikom ili da te zvekne kamenom u glavu dok spavas.

To jest, sto bi rekli Tarzanci za Madjarice, to vazi i za Latine: yebi, kuci ne dovodi.

Kubanci žive kubaski , puše cigare , piju rum pevaju i igraju. A od sada će da puše kuhrac demokratski.

"Срби живе српски, једу роштиљ, пију ракију, играју и певају, то ти је онако један просечан српски дан".

Било би убедљивије да два милиона Кубанаца није запалило за Америку на душецима за надувавање.

Back