- Poruka
- 11.563
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zato sto zna da postoji bolje. Zato treba svuda ograniciti sve kao u Severnoj Koreji![]()
Je odlično primećeno, ali ti imaš izbor otić živjeti u Amazoniju, pa to nećeš napraviti.
Zašto?
Pa zato jer sumnjaš da bi tamo bio sretan - što god sreća značila.
Zato odlaziš u Dublin, a ne Havanu ili Pjongjang.
Срећа (или радост) је субјективно стање задовољства животном ситуацијом, повезано са осећајем испуњености и уживања.
Je odlično primećeno, ali ti imaš izbor otić živjeti u Amazoniju, pa to nećeš napraviti.
Zašto?
Pa zato jer sumnjaš da bi tamo bio sretan - što god sreća značila.
Zato odlaziš u Dublin, a ne Havanu ili Pjongjang.
i procitati i to je to.Срећа (или радост) је субјективно стање задовољства животном ситуацијом, повезано са осећајем испуњености и уживања.
Ima tu neke i veze sa slobodom da se ta sreća testira...
A ima nekih zemalja u kojima vlade smatraju da građani ne treba da svoju sreću testiraju ili bar dođu u priliku da uporede...
Ima tu neke i veze sa slobodom da se ta sreća testira...
A ima nekih zemalja u kojima vlade smatraju da građani ne treba da svoju sreću testiraju ili bar dođu u priliku da uporede...
Uopsteno kod coveka da, ja sam ipak malo drugaciji. Materijalno mi ne znaci puno a sta se tice putovanja, punooo vise volim da idem na takva mesta nego na ova razvikana. Pisao sam vec, moje sledece putovanje ce biti na Alasku, a bome zelim i na Kubu.
Inace i dalje mislim da je odlicno primeceno, sta je dobar zivot..
A inace, naravno da ne bi otisao tamo da zivim jer jos imam decu koja ovise o meni, a treba gledati i tudje zelje..recimo zenina, sumnjam da bi otisla tamo da zivi, a da sam sam, ne bi razmisljao uopste ni treba da li da odem na tako neko mesto. Meni je dovoljna plaza i da imam sta smotatii procitati i to je to.
- - - - - - - - - -
Tako je.
svašta ima.....a ima i laži......i medija koji plasiraju laži.....svega ima....gadan je ovo svet
Svakako.
Ali, neupitna je činjenica da raju nisu potrebni čuvari na izlaznim vratima.
Ako jesu, onda stanovnici ne žive u raju

Nisam motorist ali i mene puno vise privlaci Istocna Evropa, a sta se tice Amerike, ooo da, Alaska mi je vec dugogodisnja zelja i napokon sam se odlucio na to, ali ne da samo odem vec da bar jedno mesec dana iskusim taj nacin zivota.Istok je uvek bolji od Zapada. Kao motociklista i pratilac adv rider i nekih domacih foruma, ljudi vise vole da obilaze npr. Istocnu Evropu nego Zapadnu. Jeftinije i veci izazov, mnogo vise da se vidi toga a da nije sve cakum-pakum jer su vec navikli na to.
Meni je zelja Mongolija kao i jug Evrope i Turska. Naravno na 2 tocka.
Aljaska je odlican izbor, sto se tice SAD-a , anyday sto se mene tice...
Nisam motorist ali i mene puno vise privlaci Istocna Evropa, a sta se tice Amerike, ooo da, Alaska mi je vec dugogodisnja zelja i napokon sam se odlucio na to, ali ne da samo odem vec da bar jedno mesec dana iskusim taj nacin zivota.
A šta sad, nekome se sviđa jedno, nekome drugo.
Mene osobno nikada nije privlačila pustara tipa Aljaske ili egzotika tipa Indonezije.
Ja bi zilion puta radije otišao u Tokijo ili San Francisko
Uopsteno kod coveka da, ja sam ipak malo drugaciji. Materijalno mi ne znaci puno a sta se tice putovanja, punooo vise volim da idem na takva mesta nego na ova razvikana. Pisao sam vec, moje sledece putovanje ce biti na Alasku, a bome zelim i na Kubu.
Inace i dalje mislim da je odlicno primeceno, sta je dobar zivot..
A inace, naravno da ne bi otisao tamo da zivim jer jos imam decu koja ovise o meni, a treba gledati i tudje zelje..recimo zenina, sumnjam da bi otisla tamo da zivi, a da sam sam, ne bi razmisljao uopste ni treba da li da odem na tako neko mesto. Meni je dovoljna plaza i da imam sta smotatii procitati i to je to.
- - - - - - - - - -
Tako je.
druže.....preporučujem ti da napraviš par tura po aziji....pogotovo južnoj.....doživljaj za ceo život......

od tada sam dakle lud za Alaskom i sve znam o njoj, kao da sam namerno odgadjao celo vreme da idem tamo, da bude lepse kad odem..
no nema vise odgadjanja, godine lete i ne zelim da se nesto desi a ja ne odem na Alasku 
A šta sad, nekome se sviđa jedno, nekome drugo.
Mene osobno nikada nije privlačila pustara tipa Aljaske ili egzotika tipa Indonezije.
Ja bi zilion puta radije otišao u Tokijo ili San Francisko
sve je to do covekaBio je jedan kolega motorista sa foruma, Japan i godinu posle Juznu Ameriku. Kad je dosao u Japan-razocarao se totalno a samo to je cekao. Uzas haldni ljudi, niko te ne **** 2 posto, da pita nesto, nemas uputno gde ni kampovati...totalno razocarenje dok je Juzna Amerika bila ludnica, u pozitivnom smislu. Znas kako kazu- uvek ce te sirotinja bolje ugostiti nego bogatas.

Kako se ZAISTA zivi na Kubi ?
Kakav je tamo standard ?
Da li je istina da nemaju internet ?
Sta imaju a sta nemaju ?
Jel ko bio na Kubi, ili čuo glase?
Kakve su im žene?
Debele, ili samo guzate?
Jesu radodajke ili ih moraš prvo ženiti?
E, to su važna pitanja o kvaliteti života.
Sve Latine su vatra ziva. Moja je preporuka da se ne zezas s njima, moze lako da se desi da ti izvadi oko kasikom ili da te zvekne kamenom u glavu dok spavas.
To jest, sto bi rekli Tarzanci za Madjarice, to vazi i za Latine: yebi, kuci ne dovodi.
Kubanci žive kubaski , puše cigare , piju rum pevaju i igraju. A od sada će da puše kuhrac demokratski.