- Poruka
- 354
Ajd pisite. Mozda se ja nekoj i svidjam a ja to ne znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nameštanje kose preko uvhaAjd pisite. Mozda se ja nekoj i svidjam a ja to ne znam![]()
Definitivno tačno ali nelogično. Meni tu ništa "come, come" nema, ali da sam primetio- jesam.Nameštanje kose preko uvha
Podsvesno se doterujuDefinitivno tačno ali nelogično. Meni tu ništa "come, come" nema, ali da sam primetio- jesam.
Možda sam psihopata![]()
ako je to istina onda se ja svidjam hiljadama njih a najvise popravljaju kose kad su s deckima. a gledanje i pracenje tvog hodanja. sta vam to znaci?Nameštanje kose preko uvha
Pricinjava ti seako je to istina onda se ja svidjam hiljadama njih a najvise popravljaju kose kad su s deckima. a gledanje i pracenje tvog hodanja. sta vam to znaci?
gace dole i gibanjicaAjd pisite. Mozda se ja nekoj i svidjam a ja to ne znam![]()
Pa sto se onda igras s kosicom?Smejemo se, trudimo se da budemo zabavne, održavano kontakt očima,...i sl.
P.S.Meni se ICH ne sviđaš, by the way.
Ja sam ošišana skoro na keca,...tako da se ne igram!Pa sto se onda igras s kosicom?
Los ti je izgovor...Ja sam ošišana skoro na keca,...tako da se ne igram!
ako je to istina onda se ja svidjam hiljadama njih. i sta bi trebao da uradimNameštanje kose preko uvha
Znaci da te zahebava. Imi
blago njoj ondaZnaci da te zahebava. Imitira te.
treba se ljubi s deckom i gleda mene pa ono.pogled je stvarno kulNajcesce je to pogled....
Pogled je nesto za sta ne postoji prepreka i prakticno je neuhvatljiv, osim za onog kome je upucen...treba se ljubi s deckom i gleda mene pa ono.pogled je stvarno kul![]()
Aj salu na stranu, ali ja te polusignale "mozh biti ne mora" ignorisem potpuno. Jeste kao ima vrcenje kose, gricne usnu kad prica i smeska se, kikoce se non stop, kada ste u drustvo telom je okrenuta ka tebi, bla bla bla je to sve. To je ako volis animalne zene. Dakle zene koje se ponasaju instiktivno. A ako volis odvazne zene kao ja, ona ti lepo i direktno kaze da joj se svidjas. A te ostale signale samo ignorises kao da su komsicki sum na TVu, jer su to neke pra pra ostavstine koje ce te vise isfrustrirati ako se upletes nego sto ce prijati.blago njoj onda
to ti ovdje niti jedna nece rec ako nemas paraAj salu na stranu, ali ja te polusignale "mozh biti ne mora" ignorisem potpuno. Jeste kao ima vrcenje kose, gricne usnu kad prica i smeska se, kikoce se non stop, kada ste u drustvo telom je okrenuta ka tebi, bla bla bla je to sve. To je ako volis animalne zene. Dakle zene koje se ponasaju instiktivno. A ako volis odvazne zene kao ja, ona ti lepo i direktno kaze da joj se svidjas. A te ostale signale samo ignorises kao da su komsicki sum na TVu, jer su to neke pra pra ostavstine koje ce te vise isfrustrirati ako se upletes nego sto ce prijati.
Odvazna zena ti lepo i direktno da do znanja. Tj sa takvom dodjes do toga bez morzeovog koda. Zivimo u vremenu kada se instikti kanalisu i artikulisu. I postoji razlog zasto je tako.
Zar ne?
Apsolutno.Aj salu na stranu, ali ja te polusignale "mozh biti ne mora" ignorisem potpuno. Jeste kao ima vrcenje kose, gricne usnu kad prica i smeska se, kikoce se non stop, kada ste u drustvo telom je okrenuta ka tebi, bla bla bla je to sve. To je ako volis animalne zene. Dakle zene koje se ponasaju instiktivno. A ako volis odvazne zene kao ja, ona ti lepo i direktno kaze da joj se svidjas. A te ostale signale samo ignorises kao da su komsicki sum na TVu, jer su to neke pra pra ostavstine koje ce te vise isfrustrirati ako se upletes nego sto ce prijati.
Odvazna zena ti lepo i direktno da do znanja. Tj sa takvom dodjes do toga bez morzeovog koda. Zivimo u vremenu kada se instikti kanalisu i artikulisu. I postoji razlog zasto je tako.
Zar ne?
Ako je tako, svakako onda citao signale ili ne nema nista od toga ako nemas pare zar ne? Samo esktra posao.to ti ovdje niti jedna nece rec ako nemas para
kolko para tolko ljubavi stara izrekaAko je tako, svakako onda citao signale ili ne nema nista od toga ako nemas pare zar ne? Samo esktra posao.